102

Анонимен

преди 2 години

Ако му пречат различните, на които им е клиент, по хубаво да стане овчар в некое забутано место, така нема да му пречи никой :)))

101

Анонимен

преди 2 години

Хората празнуват ядене пиене и подаръци и украса. Нищо религиозно не е останало за 99% включително и за Джамбазки, в това съм сигурен. Иначе може да се нарича източноправославен, но както е казано по делата ще ги познаете.

100

Анонимен

преди 2 години

Браво! Поздравявам го за думите. Това, което казва, е самата истина. Истината, която всички знаем и трябва да казваме ясно и високо.

99

Анонимен

преди 2 години

Когато нема какво друго да кажеш, нападаш различните, нищо че им е клиент :))) Сигурно се е почувствал "мъжкар", смешен е :)

98

БПФ

преди 2 години

За не знам кой път вече - БРАВО на Ангел !!! А из-poдите от ЕК, начело с урсулата, трябва да бъдат свалени със сила, съдени за престъпленията им срещу европейските народи и на дpъвника. Или на гилoтината, ако предпочитате. Помните ли как още февруари 2020 година, Джамбазки предложи границите на ЕС да се затворят за китайци заради епидемията в Ухан? Тогава урсулата го отряза, че това не било важно, важни били "зелените политики". К19 хвана Европа неподготвена и десетки хиляди платиха с живота си.

97

Анонимен

преди 2 години

Тоя не разбра ли, че театъра, който играе, за да се прави на хетеро, не върви.

96

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Джамбазки се е изправил срещу тези които се кланят на Змията и на Фалоса! Те като нищо биха заменили Рождество Христово с Мики Маус

95

Анонимен

преди 2 години

О, времена! О, нрави! Да кажеш какъв празник празнуваш е престъпление, но да подпишеш декларация с невярно съдържание - не е...Да живеем в зоната на правите краставици, е интересно предизвикателство.

94

Обективен

преди 2 години

Браво на Джамбазки! Ако Урсула и шайката и искат да се самоопределят като тра_вестити или каквито са там,да не налагат на всички държави в ЕС да го правят.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109Джамбазки го знаят службите, отдавна е клиент на обратните :)))

92

Анонимен

преди 2 години

Щом доживяхме Джамбазки да коригира ЕС - смятай колко са изпаднали там. Хахах.

91

Анонимен

преди 2 години

Римската империя се е разпаднала, когато пеdерастията и сексуалните извращения са заменили нормалността, когато са си повярвали че са над нормалния и обикновен човек. Днес Римската империя е минало. ЕС върви с бодри стъпки към същото самоунищожение.

90

Анонимен

преди 2 години

Става ясно, че имаме право на 45 пола, имаме право дори да сме безполово, трябва да търпим сексуални извращения на хора с психични отклонения, но не можем да наричаме Коледа с истинското й име и не можем да купим подаръци на децата си от магазина, защото нямаме зелен сертификат. С една дума, можем да сме с наморници и кучешки паспорти, но не можем да бъдем хора, християни, вярващи в истинските ценности. ЕС или премахва тия извращения или да се се разпада.

89

Иванова

преди 2 години

Искам да знам как мюсюлманите ще наричат Курбан байрам? Защото и християните ще вземат да се обидят?

88

Анонимен

преди 2 години

Браво, Джамбазки! Не съм фен на организацията, която те издигна, но изказването ти бе крайно време някой българин да го направи.

87

Анонимен

преди 2 години

Референдум за напускане на ЕС! Както и за ваксиниране и мерки!

86

Анонимен

преди 2 години

Голямо падение на ЕС! Дупка. Кл о ака. Пъкъл. А ние какво търсим още там?

85

absurd

преди 2 години

Джамбазки,не ги под ценявай.И в Мики Маус могат да повярват тия извратеняци

84

Анонимен

преди 2 години

МВРО отекоха в канализацията, тоя какво върти водомера ?

83

Анонимен

преди 2 години

Похвално изказване но все пак малко странно че идва от най атеистичната държава в ЕС. Иначе съм на сто процента съгласен. Политкорекността когато е доведена до абсурд е нещо срещу което трябва да се борим защото пречи на самоопределянето на всеки бил той християнин, мюсюлманин, мъж или жена или не знам още какво. Зачеркването на християнската идентичност на Европа е груба грешка особено когато е толкова насилствено и когато под това прозира безумния напън на ЕС да се мултикутуриза със декрет...