17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "Немци, австрийци и швейцарци, по принцип, НЕ участват в търгове в некорумпирани държави." Хихихи. Ристе, я изброй "некорумпираните държави" да се посмеем.

16

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на Путин .. за тоз запададен агент Навални

15

Свобода

преди 2 години

Тираните никога няма да пуснат Навални на свобода. Той ще бъде свободен до средата на 2022 г. и това ще бъде в резултат на световни събития.

14

House M.D.

преди 2 години

Отдавна не бяхме чели нещо за придворния шут на цар Володя I-ви Путин - Гей Нахалний.

13

Христо Христов

преди 2 години

До 13Ми тя и Австрия, на изискването на Татарчев да ни върнат О. Дойнов отговори, че е важен инвеститор и отказаха.ПП. Седмица след преврата 1989та БКП прехвърли 500 000 000 долара във Виена, които той "инвестира".

12

Ми

преди 2 години

то и в много други държави когато някой идна с пари в брой, се избягва задаването на въпроси!

11

Анонимен

преди 2 години

"че руски чиновници буквално изнасят корупция в редица страни от Евросъюза, сред които и България." - е, няма само немските търговци с куфарчети, подкрепени от правителството и лично канцлера на германия да изнасят корупция... а ако това не помогне, немските тайни служби да залагат бомби пред цивилни обекти в Европа?!Това са факти.ПП. Немци, австрийци и швейцарци, по принцип, НЕ участват в търгове в некорумпирани държави. Въпрос на немска култура.

10

Анонимен

преди 2 години

Льоня пак лъже наедро. Разследване на руските власти през 2014 година е установило колко лесно държавни служители купуват луксозни имоти. Сега тази корупционна практика е ликвидирана от Путин. В Русия не е възможно да си държавен служител на висок пост (включително роднина на държавен служител на висок пост) и да притежаваш имоти + банкови сметки в чужбина.

9

Асан

преди 2 години

Кой тоз Навални..... атакис като Болен Сайдеров и Костя Копейкин :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Така са малките комплексари в дивашките страни, не търпят критика и искат до гроб да управляват.

7

Анонимен

преди 2 години

Путин е велик лидер, след 20 години управление успя да вдигне минималната заплата до 280 лв.

6

Анонимен

преди 2 години

Навални е нагъл блогър,решил да трупа последователи и слава плюейки Путин. В Русия блогърите са много популярни и готови на всичко

5

Анонимен

преди 2 години

Сградата на ЕП на снимката строена в противоречие на правилата на ЕС, без търг, е символ на дълбоко вкоренената в Брюксел корупция. Не е изненадващо, че и в тази статия изтъкват тази европейска ценност.

4

Анонимен

преди 2 години

Навални има късвет, че Путин се грижи нищо лошо да не му се случва. Защото не всеки осъден може да бъде на 200км от Москва, с редовен достъп до интернет и тнт.

3

Анонимен

преди 2 години

Нахални е затворник с мобилен телефон, сесии във Фейса, пресконференции и всякакви екстри.А трябва да е в слънчев Магадан!

2

Sofia Centre

преди 2 години

От десетилетия се опитват да отслабят всякакси Русия , както унищожиха България" народ със собствен календар, по-точен от григориански,народ със собствен език и култура, народ по древен от християнството. И как ни унищожиха ? С пари !!

1

Анонимен

преди 2 години

Асандж е личен затворник на Байдън!