38

еврогъзар

преди 2 години

то и да иска някой да с е намеси ще изяде такъв бахур че не с е знае после какво ще може д а иска

37

НЕЩАТА СА ПРОСТИ:

преди 2 години

ОТ ВОЙНИ---ПЕЧЕЛЯТ САМО ТЪРГОВЦИТЕ НА ОРЪЖИЯ, СТИГАДА ИМА МЕРАКЛИИ ДА ВОЮВАТ....А, ТОВА ОБИКНОВЕННО СА ПРИМИТИВИТЕ И ХОРАТА В ПОЛИТИЧЕСКА БЕЗИЗХОДИЦА.

36

Хохохоооо

преди 2 години

.... А и не е нужно, МИГРАНТИТЕ да бъдат в Украйна----достатъчен е само един нов удар върху СИРИЯ, И ПУТИН БЪРЗО. ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА УКРАЙНА.. ХАХАХААА.... ТОЗИ ДВОЕН ФРОНТ-----ТОЙ САМ СИ ГО СЪЗДАДЕ...!

35

Анонимен

преди 2 години

Изглежда че и Блумбълг се е включил в хибиридната война и успокоява подплашените руснаци че Турция няма да се намеси ако Русия атакува Украйна. А че руснаците са подплашени може да се види от чардаците от арматурно желязо заварени над куполите на руските танкове. Запитаните западни военни експерти дали тези чардаци и беседки над танковете ще ги спасят отговарят че това е повече психологически трик за успокоение на танкистите че са защитени от Байрактарите и Джавелините за да вървят напред.

34

Ами така е....

преди 2 години

Бежанците са неограничен резерв ведин конфликт..... А, ВЕЧЕ ИМАТ И ЧУДЕСНА ПОДГОТОВКА ОТ СИРИЯ...!

33

СМЕХ....

преди 2 години

АМИ ЩОМ ПУТИН ИСКА ВОЙНА В УКРАЙНА..... ТУРЦИЯ ЩЕ ПРАТИ ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ ОТ ИДИЛ НАСТРАНАТА НА УКРАЙНА.... И БЕЗ ТОВА, ЛАГЕРИТЕ ИМ СА ПЪЛНИ СБЕЖАНЦИ ОТ СИРИЯ И ИРАК....!!!3-МИЛ. СА ПО ЛАГЕРИТЕ В АНАДОЛА.... ХАХАХААА.... ЩЕ СА НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНИ!!!!

32

Колко добре звучи

преди 2 години

"Турция координира стъпките си в Украйна с Вашингтон, а действа независимо, за да защити собствените си интереси"

31

shik

преди 2 години

До АнонименМного,ама много си про,ст,поинересуваи се какво е състоянието на украинската армия,колко самоубииства и дезертьорства има,колко пилоти напускат и чак тогава можеш да напишеше някоя глупост.

30

СМЕХ....

преди 2 години

ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ТУРЦИЯ НЯМА ДАСЕ НАМЕСВА В КОНФЛИКТА..... САМО ЩЕ ПРОДАВА ОРЪЖИЕ НА УКРАЙНА И УЧАСТВЩИТЕ В КОНФЛИКТА---СЪЩО КАТО В АЗЕРБАЙДЖАН.... ХАХАХААА

29

Анонимен

преди 2 години

Путин е достатъчно луд за да прати на убой 100 хиляди руснаци и да каже след това като Сталин че женичките ще народят нови солдати. Само че днешните руснаци се позамогнаха покрай дъжда от петродолари и не са въшкари като руснаците на Сталин така че имат какво да губят за да бъда пращани на ненужни войни. Украинската армия не е тази разкапано войска от 2014. Изходът от една военна авантюра на Путин е един, самоубийството на Русия, ако не веднага то до година две след авантюрата.

28

Анонимен

преди 2 години

Откога САЩ се загрижиха за цялостността на другите страни? Пропуснал съм го този момент.

27

ДжихатЕрдог@н

преди 2 години

Кит&й, Ту)ция, Ир***н това са страни на терористи,диктатори и мафиотско-политическа олигархия. Време е България да затегне своята армия, защото е модерния свят, Европа няма да търпи несправедливост. Гражданите на Т^рция, Ки*ай, Ир&н мизерстват в бедност и гладуват. Забранява се на жените да ходят на училище,университ. Забраняват на семействата да имат повече от две деца. Пращат терористи в Европа, висока миграция. Ер÷оган е терорист и заедно с ДогунШишо крадат милярда за бъдещата им свещенна войн

26

МНЕНИЕ

преди 2 години

Американците ще се опитат да наемат Бойци за Войната срещу Русия . Вероятно БГ Армията , Румънската Армия и Полша .

25

Анонимен

преди 2 години

А значи ще участват с байрактари,като в Нагорни Карабах,че тогава Русия ги пропусна за два дни след грандиозни мащабни учения към западните й територии до Украйна да покажат мащабни офанзиви с премествания и стрелби от дълги дистанции,че след такива учения не си преместиха части от ученията участващи в защита на защита на тез дето им се довериха с база в Армения и да ги защитят арменците в района Нагорни Карабах където тяхно население бе се заселило и ги изкараха,че те искали нещо,тръба ли нефт.

24

Анонимен

преди 2 години

Провокациите (вкл.медийните), имаха за цел притиснат Байдан, да отмени разговорите с "агресора" Путин. Напаните се оказаха неуспешни, не успяха никаква реакция на руснаците да предизвикат и разговорите във вторник се състояха. Два дена по-късно (чак:)) Байдън звънна и на Зеленски , да не остава с впечатление, че зад гърба на прогресивната и демократична влст в Киев се плетат някакви споразумения с "агресора" ;))

23

Ха-ха

преди 2 години

Ако Турция се намеси- с нея е свършено. Впрочем, повечето варианти за развитието на евентуална война в Украйна водят към световна ядрена война. Затова и американците току дават заден ход-не са никак сигурни, че ще я спечелят.

22

Анонимен

преди 2 години

15 години задаваме въпроса, за какво ни е ОТАН?Добре, че идеята на талмудиста Сюлейман Паси за складирането на ядрено оръжие на наша територия пропадна.

21

антиНато

преди 2 години

До 25 АнонименДругарю, а защо изибщо трябва да се вързваме към някой ? Ние и сега спе мишена защото сме в нато но вържем ли се към сащ значи сме сто процента изтрити при война. Това ли искаш ?

20

Анонимен

преди 2 години

вижда се че НАТО не работи. Трябва да имаме едно на ум. Трябва да се вързани с двустранен договор със САЩ отколкто да разчитаме на НАТО. НАТО е просто кекава баба.

19

Дърдънели

преди 2 години

Няма да се меси, защото ще им разширят проливите набързо. А от родния атлантически клуб, няма ли да се намесят най-после?