29

Анонимен

преди 2 години

Ален Симеонов

28

Анонимен

преди 2 години

Тия на третия ден в затвора и са заминали, като останалите разберат защо са там.

27

:

преди 2 години

Много добра работа и трезво мнение на г-н Сарафов , най-добре в Америка, където правосъдието няма да пусне подобен човек на свобода. Според мен всички споменати в статията са за директен разстрел.

26

до добър ден

преди 2 години

Ами, един от основните принципи при "Пазарната Икономика" е - всичко се продава и всичко се купува... според търсенето, "Просто Бизнес - нищо лично", дет съ вика!

25

Анонимен

преди 2 години

Цялото му име: Пламен Георгиев Велинов, фирмата му: Дева Консулт, със седалище в гр. Перник.

24

Добър ден

преди 2 години

В Перник кв Ралица се занимават само с наркотици, порнография и воайорство, работят в симбиоза с местните полицаи и се държат като царе, имат всякакви СРС апаратури и заглушители, вкл Пегас!

23

ХП

преди 2 години

Даровете на " ДемоНокрацията" и "пазарната икономика" - според търсенето и предлагането!!! Особено високо предлагане се наблюдава в най-успешните "ДемоНокрации" като Украина и Молдава! -)))))))))) PS. Между другото, най-високия процент педофили са сред ЛГБТ съобществото.

22

България на мафията

преди 2 години

ДАНС и Прокуратурата за Организираната престъпност работят, защо още не са арестувани мафиота Юлиян Борисов Георгиев от град Перник мест. Ралица !?Кординати ли да им дам!?

21

Иванко

преди 2 години

Аз гледах едно от тези клипчета. Пеевски напъваше Буци отзад, а Буци мляскаше мазен свирчок на Доганя. Беше отврат

20

Анонимен

преди 2 години

Абе, нали американците бяха ЛГБТ и джендАри, защо "яките, корави, стрейт" балканци не могат да осъдят както трябва и то точно за престъпления срещу деца, а се налага да пращат престъпниците другаде?

19

Да

преди 2 години

Дано си изтърпи наказанието в САЩ. Там няма значение дали си богат или беден. Гадорията е за всички.

18

malart

преди 2 години

"Предпочитаме да го съдят там. Грозят го 50 години затвор. Той е висококвалифициран компютърен специалист", посочи Сарафов.Това показва некадърност, зависимост и е достойно за съжалениел. Да не можем да съдим българин, а се отърваваме от случая поради нежелание за работа и да не си разваляме рахатлъка

17

Анонимен

преди 2 години

Пернишката мафия правят тези порно клипове,някакъв с фетиш ги прави казва се Юлиян Борисов Георгиев и никой не го пипа защото си купувал полицаи и прокурори!

16

Анонимен

преди 2 години

Единствено хубаво в цялата работа е, че бу*гаристанеца ще го осъдят в САЩ, та скоро няма да види дневна светлина. Тук щяха да му лепнат 50 лева глоба вместо 50 години затвор.

15

BaiOnzi

преди 2 години

На въжето!

14

нещастници

преди 2 години

джендария в сила...... това е единствената инвестиция от сащ за 32г ценности.. в порно индустрията

13

Анонимен

преди 2 години

В САЩ дават дълги присъди, но продължителността на живота на педофилите в затворите е доста ниска. Преди години бяха открили мъртъв в затвора един много брутален педофил - затворниците го измъчвали, пребивали и изнасилвали часове наред преди да умрe.

12

Обществена тайна

преди 2 години

Пернишката мафия се занимават с пед.офилия и порно сайтове но Борисов и Гешев ги закрилят!Пернишките мафиоти си купуват и полицаи!

11

Анонимен

преди 2 години

"Предпочитаме да го съдят там. Грозят го 50 години затвор..." И това признание за съдебната ни система е произлязло от устата на зам. главния прокурор.

10

българин

преди 2 години

Това е добре ,защото ще е екстрадиран в САЩ , и ам ще го съдя ,а не к , където Майка Тереза ще го пусне срещу торба с евра .Пожелавам същото да стане с бойко и гешев !!