82

обективен

преди 2 години

Има решение на въпроса отиваме на кръчма при брадчедите нека проверяват ако им стиска

81

Анонимен

преди 2 години

Тия по стар комунделски обичай - доносници го раздават... Дано попаднат на някой лют чичо собственик на кръчма да ги превъзпита...

80

обективен

преди 2 години

Тия от РЗИ ако са в някои малък град не знам как ще ходят извън домовете си има да ги чешат като контролите в градския транспорт

79

обективен

преди 2 години

Не бе на хонорар са при Марсула Фон Дерлайнен

78

Анонимен

преди 2 години

До Екип на Bulgaria ON --------Само сте на хонороар при Биг Фарма нали ?

77

обективен

преди 2 години

Ако си пишете двамата включете и мен

76

Екип на Bulgaria ON

преди 2 години

Ще ходим всеки ден и дори през нощта да правим проверки и ще настояваме всички немаркирани, несертифицирани, неваксинирани да бъдат изолирани в лагери от затворен тип и там да си се заразяват и умират. Да се погребват ако искат. Ние сме стожер на демокрацията и не сме собственост на Бойко Борисов!!

75

Анонимен

преди 2 години

за ГЕСТАПО няма почивен ден .Дерат кожите на населението , а истинските бандити крадат милиарди и разпродават родината денонощно.Тях никой не ги лови .

74

сад

преди 2 години

блюстители на реда. Снешковци! Хората да не могат да отидат да се нахранят и да си купят по-някоя дрешка. Малко осъзнават, че тези хора са крайната спирка по веригата от навързани бизнеси и сега ги удря тях финансово след 3-6 месеца като удари всички по веригата ще пеете друга песен, като не можете да си купите хляб, защото са ви пратили в неплатен отпуск. Това са да кажем 200 хил. заети, а с навързаните бизнеси са поне 1 млн. калпака. След 6 месеца мерки кризата от 2008 ще изглежда като полъх.

73

11

преди 2 години

Както се разбра, тия са кибичили в заведението на предния ден - значи собственикът ги знае. Ако продължават така, някой разярен и гладен собственик ще им начупи кофите. Така че, нека да продължават и ще си намерят майстора. Това е най-гнусното нещо.

72

Анонимен

преди 2 години

Хора бдете - врагът без сертификат е сред нас. Веднага съобщете

71

Анонимен

преди 2 години

Чакай да минат изборите,тогава ще видите кон боб яде ли!

70

Джендю

преди 2 години

До 62 Анонимен. Така е брат! За единия хляб, правят дудуци на мафията... А, после били морални стожер и журналисти по сърце...!? По скоро ***... итутки!

69

Анонимен

преди 2 години

Що се дразниш? Дай да си пишем тримата...

68

д-р Мънгарсон

преди 2 години

Я стига сте се самонавивали двамата дето си пишете и си отговаряте, ами марш да се ваксинирате!

67

Анонимен

преди 2 години

Ако почине човек сертифициран как ще се разбере,че е бил ваксиниран,като първо по бази данни се отбелязва в тази медицинска база удостоверяваща,че човека не е жив от дата,година,няма го в информационните бази за живите,които са създадени разни по същество и предназначение или със смъртта му сертификата се отписва,анулира се за жив с досие сякаш приживие не е бил ваксиниран,не е бил вписан от някой упълномощен по системата или само се регистрирал по някой път на 2-3 дена с тест за неваксинирани.

66

Анонимен

преди 2 години

Няма да ги минем, споко:) Дори Витанов в национален ефир го каза, че ще стигнат до 35% ваксинираните и до там. Другите 65% не искали да се ваксинират.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Докато сме 80% хората, които не искаме да се боцкаме с fаксини, всичко ще е по старому. Така че... Много сме, СИЛНИ сме!"----------Дано овцете да са свършили и удържим положението ,че минат ли ваксаните 60 % ще стане много лошо. Хляб няма да можем да си купим без три игли.

64

До 66

преди 2 години

В Несебър сертификати не важат щото шефа каза на тия от РЗИ, че ако ги види още веднъж наоколо, ще глътнат морска вода. Сервитьор съм в заведение.

63

Анонимен

преди 2 години

Докато сме 80% хората, които не искаме да се боцкаме с fаксини, всичко ще е по старому. Така че... Много сме, СИЛНИ сме!