33

Solar Power

преди 2 години

До Не така, ***: Какво си се оправил ?!?! Цената видя ли я ? Топ 2 сме по смъртност в света ! Това ,че ти си на 30 и вируса по трудно ще те повали а ти от своя страна не се грижиш за възрастните в обществото означава, че си просто част от една *** разположена на тази територия ...

32

Бил Гейц

преди 2 години

Още малко да се набодат и след това, знаете как е - нова година, нов вирус! Този път ще е Марбург, за да не ви е скучно.

31

Анонимен

преди 2 години

Чудно ми е тия със скъсаните *** на село, откъде знаят какво е да получаваш милиарди?

30

Анонимен

преди 2 години

При мангъропитеците край няма да има.

29

Някой

преди 2 години

Всеки сам си избира. Конспиративни теории има колкото искаш :). Никой , никого не задължава да вярва в 1 или друго. Като се има предвид как са нещата в държави, които са ваксинирани всеки да си прави извода. Аз не съм за/против. Зелен сертификат не е ваксина, който иска се тества всеки ден и до там. Но да са плямпат глупости за стерилитет, смърт от ваксини и т.н е просто нелепо

28

Анонимен

преди 2 години

Българинът докато се накани да се ваксинира и взел, че си изградил естествен имунитет и пандемията отминала тц, тц... Ей затова ни мразят илюминатите. НикВи роби не става от нас.

27

доц. Мангъров

преди 2 години

България ще е последният бастион на ковида. Ще го държим докрай, до изгарянето и на последната суха съчка.

26

...

преди 2 години

Значи споко! Когато това с ковид 19 отмине, малко след това ще дойде нещо друго! То не може да е по друг начин! Знаете ли какво е да получаваш милиарди на месец и изведнъж това да секне! Няма как, ще си измислят некое друго ирусче и ще си го пуснат и ето ви КОВИД 20! Та така!!

25

Анонимен

преди 2 години

"Учените очакват, че първите страни, излезли от пандемията, ще имат комбинация от високи нива на ваксинация и естествен имунитет"-----------Двете думички, които всеки ваксаджия мрази и отрича- естествен имунитет.

24

Анонимен

преди 2 години

Да, затова вдигат бунтове и протести. Естествено преди нас са, скоро и тука. А, защо не съобщават новината за бум от хепатит,, В,, в Франция и Германия. Само и единствено се говори там дето има пари за изборите, ваксини, тестове, магистрали и банки. Никой не е против ваксините, имахме здравни книжки за тях. Проблема е пропуските и безкрайните бустерна дози. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ПРИЯТЕЛИ! Всички сме в този объркан свят. И ако имаме проблем с вас, то тези отгоре трябва да го решат. Затова са там!

23

Анонимен

преди 2 години

Чиста пропаганда и манипулация от сзо!

22

Анонимен

преди 2 години

Просто да отменят всички ограничения и който иска да се ваксинира. Какъв е проблемът и тук всичко да си работи, нали има ваксина? Правиш си избор, поемаш си личната отговорност и толкова. С принуда по нашите земи не става, не сме нито Германия, нито Дания. С това насилствено ваксиниране само се залага една бомба, която рано или късно ще избухне.

21

Анонимен

преди 2 години

Ето бе, вижда се края на тази глупост и без да сме ваксинирани. Скоро като пуснат и лекарството, ваксърите ще се приберат в дупките си най-накрая.

20

Анонимен

преди 2 години

"Антиваксърите се топят като снежец огрят от слънчеви лъчи,но не спират да ни убеждават как някога ще станем жертва на ваксините."------------------------Тва го кажи на ония 27 000 човека, дето са хвърлили топа само в ЕС от ваксините. И това - официални данни, не можеш да спориш. Хахахаха. Останалите се топим като снежец - на 81+ години.

19

До 14

преди 2 години

Ами умрелите ваксинирани просто не ги съобщават. Те и за Кунчев мълчат. Нали е публична личност? А кажете какво става с него. За Чорбанов се съдрахте да пишете преди месеци. Междудругото, ваксини не се поставят по време на епидемии и пандемии, защото така вирусът мутира! Пише го и в учебниците по биология за седми клас.

18

Анонимен

преди 2 години

Значи трябва да издържим до края на 2022-ра и тия шашми с пембените сертификати ще отпаднат. Е, то не остана много, хахаха. Останалите боц-боц xaxовци да треперят.

17

Demonaz

преди 2 години

За мен е невероятно да виждам хора по улиците, сякаш всичко е свършило." ,а какво иска госпожата поголовно да си спрат живота ли? Да мрът в тях от страх понеже на елитите им се иска. Мухахахах ще има вземете я излезте навън какво виждате?? Да познахте всичко си е както преди. Стига с това плашене , един път напишете и позитивни неща.

16

Гост

преди 2 години

"За мен е невероятно да виждам хора по улиците,сякаш всичко е свършило".А ти какво правиш на улицата?

15

до 14

преди 2 години

Ти кажи, нали си подписал информирано съгласие? За мен е достатъчно, че за няма и година, вече има набодени с четвърта игла. Ами след още една година? Ама спокойно де, никой не ви иска мъртви, защото мъртви сте безполезни. Нужни сте живи и зависими.

14

malart

преди 2 години

Началото на края...Смях. Изливат се яко кинти в медиите да пускат ковид пропаганда. Спирам да посещавам тоя пропаднал сайт - проституиращ за грантове