220

наближава

преди 2 години

края на хомосапиенса, както динозаврите изчезнаха преди години , природата знае какво прави

219

АнонимеН

преди 2 години

СУПЕРМЕН Е ГЛАВЕН ГЕРОЙ И СИМВОЛ И НАЙ-ВИСОКОПОСТАВЕНИЯ В ЦЕЛИЯ КОМИКС СВЯТ НА ГЕРОИТЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ОТМЪСТИТЕЛИТЕ ИЛИ ЛИГАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА! ТОВА ДА ПРЕВЪРНЕШ ЕДИНСТВЕНИЯ СИН НА СУПЕРМЕН В ГЕЙ ЩОТО НЕ Е НИКАКВО БИ ЩОМ ИЗЛИЗА САМО С МЪЖЕ И ПРАВИ ТРОЙКА С БАЩА СИ И ПРИЯТЕЛЯ СИ Е НАГЛОСТ!

218

Анонимен

преди 2 години

Който е чел Марк Аврелий, може би се сеща какво пише, а именно: Да се откажа от любовни истории с момчета - да, бил е голям, платонов идеал за владетел, а после знаете какво следва хахах

217

Отврат

преди 2 години

Па то новия супермен да го направят несамоопределил се .... аман от пеdeраcтия. Не съм хомохом, но това ми идва в повече... ще повърна...

216

АнонимеН

преди 2 години

НАРИЧА СЕ ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪКА НА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО!!! СУПЕРМЕН Е СИМВОЛ И КАТО ГО НАПРАВИЛ ОБРАТЕН ЕЛА ДА ГЛЕДАШ КАК ОГРОМНА ЧАСТ ОТ МЛАДЕЖТА ЩЕ СТАНЕ И ТЯ САМО И САМО ДА Е В КРАК С ВРЕМЕТО ;D НОВОТО НОРМАЛНО!

215

Анонимен

преди 2 години

Бисексуален, добре, но защо не е черен? Какви са тия бели супермени в 21 век? Издателят DC Comics очевидно е расист и бял супремасист. Веднага да се направи демонстрация на Бляк Ливс Метър пред издателството.

214

Възмутен

преди 2 години

Краварсктите тъпащини са безкрайни като Вселената!Добре че не са го нарисували и блек че американоафриканците пак щяха да подпалят градовете им!

213

Ст@м@т

преди 2 години

Тв амного ме изкефи:"В римската империя едно време щом взели да си бъркат по всички дупки и империята се сринала. По мъжествени варвари доши и заврели по един меч в г..а на меките китки и решили проблемите им от раз!"

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 237 - Не че нещо, ама говирш пълни глупости. Никой не съборил римската империя с мечове.Освен това, ако им знаеш историят,а сигурно са изклали 10 пъти повече народ, от популацията си. Оргийте си ги е имало, още преди да станата масивна сила, от началото до края. Общо взето,ц ялото пуританство идва от средновековното хритиянство.

211

Анонимен

преди 2 години

Щом може с мъже и животни защо не може с 13 годишни дивойки. И те душа носят и искат чиче да ги почеше!

210

Анонимен

преди 2 години

В римската империя едно време щом взели да си бъркат по всички дупки и империята се сринала. По мъжествени варвари доши и заврели по един меч в г..а на меките китки и решили проблемите им от раз!

209

О хо хо

преди 2 години

Щом може с мъже, що да не може с животни?!?! Къде отива равнопоставеността?!? Животните не са по- долу от нас! Грижата за животните - първа грижа на ЛГ общността!!!

208

Обективен

преди 2 години

Мале накъде тръгна тоя свят,май е вярно,че ковита изсушава мозъка на всички преболедували.

207

Бррр

преди 2 години

И.ДИ.ОТИ, СЪР! ПЛАНИНАТА БРОУКБЕК НЕ Е ЦЯЛАТА ЗЕМЯ! ВИНАГИ ЩЕ ИМА НОРМАЛНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ. НАПУК НА ГЕЙОВЕТЕ!

206

гласувам за Бичето

преди 2 години

Като гледам на къде е тръгнал света БИЧЕТО ще е следващия супермен:Идем из село мама ви мръснамоята цел е гъзo да ви пръсна. Нема значение момиче, момче при всяко положение Бичето ***.

205

Уууууумен

преди 2 години

До Анонимен............Не вървят нещата на добре, ще има ядрена война. Да........ Ми неее, сексистко е да се изполва женски род - хем ядрена, хем война; трябва средножендърски род, да кажете, че ще има "ядрено войне"

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - 230 ... Как точно, ще има "ядрена война"?

203

Анонимен

преди 2 години

Не вървят нещата на добре, ще има ядрена война. Да.

202

те

преди 2 години

за тва до още някоя година мюсулманите от близкия и далечен изток, *** и африканците ще претопят европа, после и СА

201

Анонимен

преди 2 години

До чвор - ЕВм те у парламента не го ли прават? Все има некоя мечка, все има много пpaсчовци, ама има и тигир. 100 про на нова година а пopат кат магарита.