148

160

преди 2 години

напразно се ваксинирахме

147

Слави Трифонов

преди 2 години

Неосигурените няма да получат безплатни лекарства за COVID-19", допълни той. а при ваксината този фактор що то няма

146

Анонимен

преди 2 години

До Менгелеи Проблем няма да решават. Проблем има, когато не ги информират какво следва от едно или от друго решение, а Кацаров засега още не се е насилил да каже, какво ни чака при ПРОДЪЛЖАВАЩИЯ мор, до който ни докара ниската ваксинация. А такива като теб скоро ще усетят дебелия край на тоягата, защото когато не знаете какви думички използвате, е твърде вероятно някой да се възползва от неграмотността ви и да ви извърти по един през зъбите. Само гледай, скоро ще е. Само да минат изборите.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 152 "Толкова е убудун антиваксър, че от сутрин до вечер ни разправя как трябва да се ваксинираме" Обаче нито гони да се спазват мерките, които налага, нито да популяризира ваксинацията и да я улеснява. Общините буквално са оставени на себе си да я организират. Премахна залените коридори от понеделник до четвъртък. Закри сума ти временни пунктове. Сее по всеки възможен начин съмнения, като обяснява, че няма проблем хората да "решават" дали искат да се ваксинират, и т.н.

144

Анонимен

преди 2 години

Толкова е убудун антиваксър, че от сутрин до вечер ни разправя как трябва да се ваксинираме

143

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Кацаров е син на сектетаря на ЦК на БКП в Дупница штеди 1989 г. Убеден антиваксър, никога не е практикувал медицина.

142

Гост

преди 2 години

Проф. Христова откри топлата вода...хахахаИма и ще има много вируси, които ще си "циркулират". Природа!

141

goro

преди 2 години

Всичко се задържа заради изборите после майка ни жална

140

Анонимен

преди 2 години

Мантрата беше да се ваксинират рисковите групи над 60 години. Ваксинираха се и продължават да умират.

139

Анонимен

преди 2 години

До ТестКит Добре е направил. Друг път да не си отваряш устата.

138

Анонимен

преди 2 години

Не е все едно и също да си министър на здравеопазването и да не си. Кацаров говореше глупости срещу НОЩ, а сега щял да затяга мерките. Нали ковида беше обикновенно грипче?

137

Анонимен

преди 2 години

Учените от много години предупреждават, че не може да се създаде ваксина срещу вируса на грипа, защото се среща често и поради това от реакцията ще предизвика автоимунна реакция и ще ви убие. Ваксина срещу грипа няма, но все пак се продават някакви препарати, които се наричат ваксини.

136

Анонимен

преди 2 години

Е то не се прави нищо за да се намаляват. Тия просто се правят на ударени, че всичко е под контрол, а всъщност се молят да се задържи положението до изборите. Много ги е страх да не наложат мерки, че *** ше ги намрази

135

Гиб Мелсън

преди 2 години

Не трябва да има никакви мерки при положение, че има ваксини. Който го е страх да се ваксинира.

134

Айнщайн

преди 2 години

Какви мерки , оууу ????!!?Да правиш едно и също нещо по един и същи начин и да очакваш различен резултат е луд0ст и мaлоумиe

133

Бонго Бонго

преди 2 години

Алфонсо, закъсня с мерките отдавна мурук такъв!!!!!С Радев сте амеби за канализацията!

132

Ivo

преди 2 години

Всичко тръгна от един изяден прилеп и стигна до откровен фашизъм и тормоз над хората да си слагат инжекции.Докъде стигнаха тези продажници да ни инжектират насила експериментални течности за които никой не отговаря.Няма да познаят този път.Един ден ще има разплата и съд.80 процента от народа ви каза,че няма да се ваксинират и не иска да си правят експерименти с него.

131

Анонимен

преди 2 години

Абе яж си ушите бе, Каруцаров! Издънихте се пак бе! Маски, каски, ваксини, максини - все народът ви е виновен че не ви спазвал дебилните мерки а вие сте архангели! В момента имаме епидемия от неизвестен вирус. Неизвестен, защото никой не си помръдна седалищните мускули да прави PCR тестове за други РНК и ДНК вируси освен прословутата "корона"! Като носим маски, карантинираме се и прочие средновековни мъчения, що има епидемия от простудни заболявания бе, Каруцаров???!!!

130

.

преди 2 години

Има много болни но се крият не влизат в регистрите ви, дали го знаеш това.

129

Анонимен

преди 2 години

А пипнете мерките, самолетът на радев пада като камък на 14 ноември.