290

Анонимен

преди 2 години

Сметката излиза - 80% австралопитеци, 80% неваксинирани.

289

Анонимен

преди 2 години

E, в Сърбия като стигнаха тези % на ваксинирани нима няма мерки? То нямаше и маски да се носят, ама още ги мъкнем. Пълни лъжи говорят за пореден път!

288

Анонимен

преди 2 години

Ако хората се вдигнем и ви измете от местата, на които всъщност ние сме ви поставили, няма да има ни мерки, ни теглилки.

287

Анонимен

преди 2 години

Едно проучване, публикувано в New England Journal of Medicine през юли, анализира 39 напълно ваксинирани израелски здравни работници, които са имали пробивни инфекции. Почти 20% от тях все още са имали симптоми шест седмици по -късно. Въпреки че размерът на извадката му е малък, проучването показа, че дълъг COVID е възможен след пробивна инфекция.

286

Анонимен

преди 2 години

Мерките идват от вас или по-скоро от сатанистите ви господари от ЕС, МВФ, СИФ и сие, които пари не дават без локдауни и терор. Нямат нищо общо с измислената пандемия. В държави с над 70% ваксинация има по-зловещи мерки. Да не пропускаме факта, че вакснините ви не са ваксини и са в експериментална фаза. Кунчев, знаеш ли дали ЕС въобще ще продължи временния им статут. Ти самият не си реално ваксиниран, за да съдиш хората, които търсят начини да останат живи от геноцида ви. Лицемер.

285

1-н

преди 2 години

А ваксините с изтекъл срок- с тях ли ще стигнеш 70 процента ве престъпник?

284

Анонимен

преди 2 години

Някой да помисли за доходите на хората?Пенсиите на пенсионерите,които цял живот са работили и си броят стотинки за лекарства?Хайде моля,ти или някой друг д***бил да не береете грижа за моето здраве.Ако умра от това,няма да заревете вие за мен,а моите близки.Избрала съм да не съм вакс и така ще е.Останалото не е ваша работа!

283

Ваксини

преди 2 години

Според мен, ваксинирането в България трябва да спре, който е искал вече се е ваксинирал. Предполагам всички нови ваксинации са платени фалшиви сертификати. По добре да продадем ваксините на държави в Африка там хората се ваксинират.

282

Израел

преди 2 години

До HandelЗащо не коментираш смъртноста в Израел?0,6%, нормално е като паднат повечето ограничения броя на случаите да се увеличи. Ако обаче хората го карат леко и не претоварват здравната система, тогава няма нужда от ограничения.

281

Handel

преди 2 години

Edit: 1600 ваксини на 1000 души, а не на 100

280

Handel

преди 2 години

Пънчев, стига си лъгал. Израел има повече от 1600 ваксини на 100 души, т.е. повече от 80% ваксинирани, но сега има повече заразени на ден от колкото преди ваксинацията. Само на рекордния 8 септември има 22,000 регистрирани заразени при население малко над 9 милиона души. Това означава че или си неграмотен и некадърен и трябва веднага да те уволнят, да ти вземат дипломата и да върнеш милионите, които с измама си измъкнал от джобовете ни; или съзнателно ни заблуждаваш и тогава трябва да те съдят

279

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог Кунчевци не знаят че имунитет, пък дори от ваксини, това е Т-клетките в организма да се приучат да създадат памет, и когато срещнат вируса, да се създадат необходимите антитела. Е не с Фацера на гръчкия ветринар СЕО и възмутения от пренаселеността на земята Бил , да фрашкат хората с анитела чрез ежемесечни бустери и да се създават автоимунни заболявания. Антителата не са панацея и често нападат организма по погрешка. Дори да не говорим за други възможни бъдещи странични ефекти.

278

епидемиолог

преди 2 години

Кунчев едно си знае-едно си бае. Или нищо не му е ясно по въпроса за този тип вируси или е корумпиран. Никога до сега науката е твърдяла че колективен имунитет се създава само и единствено с ваксини. Да не говорим пък за mRNA бъркочите които създават временно антитела, но не и организма да създаде имунитет. За месец два ги изпишквате и толкова. И бустери до живот. Това е което знаем за тях до момента. А за възможни бъдещи проблеми, дали ще има или не, нито аз нито Кунчев нито който и да е знае

277

Куршум за министъра2

преди 2 години

А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ....Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари.

276

Русия

преди 2 години

Ней вярну ***.БГ и приди Ковид си беше с най голяма смъртност ф света и изведнъж са загрижейти за живота на българти.

275

Анонимен

преди 2 години

Интересно е, че антиваксърите сочат все Израел, въпреки че там 40% са неваксинирани. Що не погледнете наистина ваксинираните държави и колко хора умират там от ковид,? Щото не ви е изгодно , нали! Вие сте косвените убийци на 20 000 българи!

274

Анонимен

преди 2 години

Толупите са троловете на Радев.

273

ДОЛУ ВАКСИНИТЕ!

преди 2 години

ДОЛУ ВАКСИНИТЕ!

272

Евгения

преди 2 години

Скрий се! И ти , и Ангелов, и Кантара, у Витанката , и борисов! НЕ ВИ ВЯРВАМЕ! И да си знаете, че НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ! НИКОГАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

271

дедо от село

преди 2 години

Тоя менгеле си мечтае да умори и малкото останали българи на тази територия! Няма да ти се получи !