9

Анонимен

преди 3 години

Слагайте Ричи Алибегов здравен министър. Няма какво да бавите това решение. Той е най-наясно къде вируса вирее.

8

Анонимен

преди 3 години

До Ще си стоим затворен "Освен, ако не е абсолютен ненормалник." Или комунист, който пет пари не дава за живота ви, ако отнемането му ще му осигури втори мандат ..... оооопс.

7

Анонимен

преди 3 години

някои хора трябва да бъдат разследвани за това защо България е на първо място в Европа по смъртност на глава от населението при втората, третата и сега при четвъртата вълна. В някой от случаите дори в челните места в света! Сега чакаме бизнеса да диктува на министъра какви мерки да предприеме. Че за какво ни е тогава министър изобщо?!? Да ходим да питаме за всяко нещо еди кой си и така и правителство няма нужда да плащаме за излишни неща... То бива идиотизъм, но това просто....

6

Путин

преди 3 години

До Евроатлантик Една лотарийка? При нас много ги обичаме!!!

5

Ще си стоим затворен

преди 3 години

Ако не се въведе задължителна ваксинация за учители на 15-ти няма за започне нищо. Това е ясно. В Англия и САЩ живота се върна към нормалността. Имам познати, които живеят там. Разликата е, че за съсловия като доставчици, учители, здравен персонал се въведе задължителна ваксинация. Тук ще се влачим с години, но ние сме си опашкари. Никой няма да пусне неваксинирани даскали и лапета да развъртят вируса в класните и после да го пуснат за вкъщи.

4

Евроатлантик

преди 3 години

Истината е в дупченето, колкото повече се дупчим толкоз по добре.

3

Анонимен

преди 3 години

Да подпишат информирано съгласие, че като се въведат строги мерки след 2 седмици пандемията ще е изчезнала !.Другите нали се ваксинираха и въвеждаха Локдауни с невиждана ярост ? Изчезна ли Пандемията при тях или стигнаха до Му мутацията как са статистиките. След всеки Локдаун и строти мерки май почват да търсят донори на плазма ? Тоя що е без маска, де глоба де.?

2

Анонимен

преди 3 години

Стойчо, какво става, обади ли ти се Ричи Алибегов да ти каже как да си вършиш работата? :))))

1

Анонимен

преди 3 години

Другари,дайте да дадем, всички дружно да се набодем.