107

Които слагат

преди 3 години

Минус на Тоше са неограмотени.

106

Анонимен

преди 3 години

Популизмът = народътПисна ми да ти обяснявам.Ти какво искаш като на запад миноритета да командват.*** , Кончити и какви ли не други лудости.90% от хората са нормални 10% са с отклонения и какво да управляват тия с отклонениятя

105

Радев

преди 3 години

Ще си смени ли Вицето? Тази не я одобрявам, много е безлична и само си трае.

104

ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!

преди 3 години

Само ГЕРБ! Меркел и Грета Тумберг са наши фенове!САМО ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!ГЕРБ!

103

Недоразбрал

преди 3 години

Народа преди 5 г. си избра уж президент,а то се оказа амбициозен руски аватар,изпълнен с ревност и амбиции да се доказва на някого и да пребъде на това удобно,добре платено място!Нима има нормален човек в БГ с ръка на сърцето да ми каже,че аватарът е направил един път нещо нормално и по конституция,освен вето,вето,пак вето и съскане и плюене по правителството на ГЕРБ?!Ако беше един нормален и политически неутрален индивид,щеше да се придържа към задълженията си и да остави политиката на партиите

102

Гласувайте

преди 3 години

За Тоше!

101

Румбата

преди 3 години

Румбата детронира ГЕРБ само с едно вдигане на юмрук. Почнаха да се крият по села и паланки. А представяте ли си ако ги беше подкарал на тупаници?

100

Анонимен

преди 3 години

До Кирил Петков 109 power of authority - POWER OF ATTORNEY

99

Болюка

преди 3 години

Чета и се вайкам, някой мисли ли изобщо?! Май не. Ами Пишете за Славчо, той въртя руля 12 години, той не направи правителство с "безрезервната" подкрепа на ДайБГ, ИдвамеИсиОтиваме. Той е виновен за 32 годишния преход! Виж, ББ-ГРОБ-ДеПаСеш как случайно никой не коментира нито по студиата, нито в коментарите... Кой ли плаща троленето?! Сигурно е Славчо, недей мислете!

98

пенсионер

преди 3 години

добро утро миячи и берачи , баби и дядовци , бирено стадо , вие от плажа и юмрукопоклонници ! разсънихте ли се , видяхте ли реалноста ? идват избори , ше се види дали сте се събудили . ако не сте , след тях ше усетите промяната която ви обещават .

97

Жалко за народа

преди 3 години

Не е вярно че ИТН е с неясна ориентация. Ориентацията на учиндолците е съвсем ясна.Тя съвпада с ориентацията на *** Балкански. Келепирец на всяка цена овкусен с евтин популизъм. Другите партиийки не са по-различни. Нищо не се променило от Алековото време за жалост, маскарите в НС са с същия манталитет.

96

Христо Христов

преди 3 години

Крайно време е Русия да управлява България, както беше навремето, когато просперирахме.

95

Словянин

преди 3 години

Слави помни наглостта на Костов, който го гонеше от всички тв. Костов беше най-недомократичният от всички политици, дори ББ се съобразяваше. ДБ са /почти/ същите, нали са децата на капитан Грант, на Иван Костов де. Прав е Трифонов да няма 0 % доверие на ДБ.

94

ууу

преди 3 години

Не сте разбрали -- войната е кой да ни краде -- Брюксел чрез ГЕРБ или ДБ, или нашите феодали - ГЕРБ, ДПС и БСП-Гергов и сие.

93

Анонимен

преди 3 години

Има Такава Чалга - нова българска партия

92

Радиоактивни

преди 3 години

Не съм фен на Дългия но много по-опасна и радиоактивна роля имат жендърите от Дай Българи Тия са глобалисти и искат размиването на българския етнос,отритване на християнството и премахване на моногамния брак,като се замени със съжителства на 28-те пола.

91

Анонимен

преди 3 години

В живота си съм гласувал два пъти. Първия път, само защото навърших 18, а втория път 17 г. по-късно - Юли 2021 г. гласувах за Славчо и наистина вярвах, че той ще е различен и независим. Гласувах неделя вечерта, на другия ден преди обяд вече съжалих. Все едно гледах царя, дори и някои думи бяха същите. Още тогава ми стана ясно чий човек е.

90

Кирил Петков

преди 3 години

Ива да доказва две неща - дипломата от Харвард и датата на отказа. За първото има косвено потвърждение от един сенилен слипи джо, а нторото го чака в Букурещ. Ако няма време, да даде power of authority на някой шафьор. Но след като не дава, значи знае прекрасно какво пише в документите. Че заявлението му е прието за разглеждане.

89

пет минути слава

преди 3 години

дали на стадото протестъри им стана ясно за какво бяха употребени или още вярват на мая общата , тримата овчари , славчу и тошку , импексова , плажуващия ицко и юмручето фигурант ? дали наистина вярват че един шнорхел ше им подобри живота ?

88

Анонимен

преди 3 години

Не съм фен на Дългия, но причината за липса на правителство е на БКП, ДБ и на Пчеличката Мая. Имено те отказаха да подкрепят поне времено правителство - до пролета на 2022 г. - на ИТН. Тъй, че мераците на Болшивиките, за съставяне на тяхно правителство според мен е предварително съгласуван план с ДПС и Манолова, а може би и с ДБ.