34

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 33 Ами като не са били безопасни, защо е било признак "за изостаналост и крайно ниско образование" да не искаш тези небезопасни ваксини :)

33

Колов.

преди 3 години

Средно смъртността в полу *** държави като нашата е скочила за 2020 с около 17 процента...това са огромни числа умрели в повече.В Русия са близо 19,ние повече..През 2021 година ще надминем явно 2021 ,но поне сега имаме избор.Който не вярва,ще го разбере по трудният начин.

32

Анонимен

преди 3 години

Справка от РЗИ Пловдив цитирам-"В ежедневната справка се посочва броят на починалите с Ковид 19,а в общият брой на починалите се регистрират и тези починали от други заболявания,но с положителен резултат за Ковид 19."Край на цитата.Не 4% смъртност,ами и 44 ще я докарат.

31

Анонимен

преди 3 години

Колко са били ваксинирани?

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен..........."Пропагандата" тече с пълна сила само във вашето съзнание. В нормалните държави тече, тук се просмуква леко. Не случайно основно вашият глас се чува. Тръгнали да приказват глупости за ваксините, които и преди 30 години бяха признак за изостаналост и крайно ниско образование. А тогава ваксините не са били толкова безопасни като днешните, между другото.

29

Анонимен

преди 3 години

Защо вече няма разследващи журналисти, които не се страхуват да загубят работата си?Тогава искам да видя всички с придружаващи и не придружаващи, ваксинирани и не ваксинирани! Защото все не ми излизат сметките.....

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27 Ами какво очакваш да ти съобщят бе?Че половината са ваксинирани и ваксините не действат...нали тече пропагандата с пълна сила.

27

Колов.

преди 3 години

Ще дам пример и с Русия,тя долу горе е на нашият хал ,но делта я удари по рано.Ваксинирани умрели с две игли 17,с една 174.Неваксинирани умрели от делта официално над 50000 и продължават да умират по над 500 на ден.Неофициалните никой не ги знае,това е огромна страна.Ваксинираха за дни цялата си армия.

26

Анонимен

преди 3 години

До Колов.ч - Това къде го има като официална информация ,би ли споделил .

25

Анонимен

преди 3 години

До Колов.чХАХАХА,Колов от къде тази информация бе?Само в Карловската болница са повече хоспитализираните с две ваксини.И как няма да държим 4% смъртност като всички които може се пишат,че са починали от ковид...В цял свят 2%,в България 4%...колко трябва да си неостър за да не може да го разбереш.

24

Анонимен

преди 3 години

До Мяу.......... И от ВМА съобщиха - нямат случаи на хоспитализирани ваксинирани. Заразяват се, но го карат леко. Това въобще не подлежи на обсъждане, колкото и глупости да плямпате. Приключен е. По-актуален е въпросът, какво става с преболедувалите - това е ключов въпрос, от отговора на който зависи, какво трябва да се прави по-нататък. Много преболедували си мислят, че няма нужда да се ваксинират. Но това е твърде съмнително. Тук и аз мога да попитам - защо не ни съобщават тази информация?

23

Колов.ч

преди 3 години

В болниците...само 41 с една игла,нито един с две неваксинираните минават 3000 от които с новозаразените до края на месеца ще умрат над 500,неизбежно е.През септември ще са хиляди умрели неваксинирани,а е още рано....До сега в България няма умрял от ковид с две игли.

22

антиваксър

преди 3 години

До Анонимен 5 A доказахте ли гербавите ... как не се е затрило човечеството милиони години без ваксане :)

21

Колов.

преди 3 години

Десетки хиляди неваксинирани ще умрат в България...ние държим над 4 процента официална смъртност,реалната е двойна.Стотици хиляди ще се увредят тотално и ще дадат милиарди за здравето си в близките години.Може би така е писано и е по добре за качествените българи.

20

Анонимен

преди 3 години

млади ама с наргилета, марихуана и като ги надупчат заминава като оня назобения дето уж го биха поничките и мама му бършеше носа

19

Мяу

преди 3 години

Сигурно е бил ваксиниран - голяма грешка.

18

Анонимен

преди 3 години

очаквам скоро да играят тояги и някой агитатор да го свалят гол и бой на площада станаха много нагли и не се усещат на някой няма да му издържат нервите аз съм спокоен и ще гледам шоу по телевизора

17

Анонимен

преди 3 години

Днес отивам за трета ваксина. Нямам търпение!

16

Шаши

преди 3 години

Сами виждаме, колко умен и образован е този, който пише да се ваксинираме. Много акъл, много нещо. И калинките ги е срам от него.

15

Анонимен

преди 3 години

Леле, тролът тук нещо се е разсипал да пейства опорки! Май тази сутрин му дойдоха много статиите, разчекнал се е горкият да хвали ваксите под толкова много статии и е изтрещял...