159

бай Миле

преди 3 години

До Анонимен 182 "Аз използвах твоя образен пример" ти хубаво си използвала моят пример, *** поне да беше схванала кво ти се говори.. Видя се, че ваксините не предпазват нито от боледуване, нито от пренасяне, нито от тежко боледуване.А бъдещите щамове ще бъдат селектирани, по такъв начин, че още по-лесно да преодоляват илюзорната защита.Ако сега ваксините пазят 50% от потенциално податливите, то при следващия щам ще са 10%.Така се завърта въртележката нова ваксина-нов щам. И така докато има овце

158

Случаен минувач

преди 3 години

По време но дискусията има призиви например при пандемия да се спре Интернет, за да не се разпространявала "дезинформация". Освен това: към края на дискусията, от фармацевтичните фирми някой каза - ние ще произведем ваксини, ако обаче хората не ни вярват, ако трябва ще ги слагаме насилствено!Прочети още на: https://dnes.bg/koronavirus/2021/08/17/27-godishen-bez-bolesti-sred-pochinalite-ot-koronavirus.500719

157

Анонимен

преди 3 години

До До 173/181 "Хората умират от всякакви болести и инциденти.Вторачването само в един от причинителите е свидетелство за патология." Игнорирането на основен такъв е признак за патология, не вземането му предвид. Явно ти си от някоя школа на мисленето, където смъртта е желана и по възможност - предизвиквана нарочно. Ние все още сме от страната на живота, слава Богу!

156

Случаен минувач

преди 3 години

Тази работа няма да свърши скоро. Вижте "event 201", намерих го и с български субтитри. На 18 октомври 2019 Бил Гейтс сяда на банкет с представители на банкерските кланове (Рокфелер, Ротшилд, Морган и др.), с представители на ЦРУ, на ФБР, на СЗО, на световни фармацевтични фирми и др. А, и от Китай имаше гостенин. И си разиграват "пандемия", според която трябва да умрат 50 млн. за 1 година. Просто е дразнещ цинизмът им! Казват например, че ако избухнат безредици, да се намеси армия и жандармерия!

155

Анонимен

преди 3 години

До бай Миле Аз използвах твоя образен пример. Нито си говорим за вятър, нито за дървета. Явно не ти хареса как се обърна срещу теб, това което каза. Надявам се, че поне си схванал написаното от мен. Ти не си наясно какво значи "ще преодолява ваксината". Ако ваксината предпазва от тежко заболяване в огромната част от случаите, които иначе биха се разболели тежко, тя вече си върши работата, независимо далли можеш да се заразиш отново с някой нов щам.

154

До 173

преди 3 години

Хората умират от всякакви болести и инциденти.Вторачването само в един от причинителите е свидетелство за патология.

153

До 174

преди 3 години

Казвам само че се лъже безогледно с цифрите и ако ти не го разбираш, проблема си е лично твой

152

бай Миле

преди 3 години

До "Сега си представи, че срещу вятъра може да бъде издигната преграда" - тази преграда ще работи до момента, в който вятърът не започне да духа от друга посока. Хубаво, ще вдигнеш стени от 4 страни, но тогава пък ще дойде смерч.. какво? Ще вдигнеш и таван ли? А като дойде ураган и ти бутне цялата ялава постройка?Наясно ли си с термина "изкуствено селектиране"? Наясно ли си, че докато ваксинираните могат да боледувата и пренасят, всеки следващ щам ще се селектира така че да преодолява ваксината

151

Анонимен

преди 3 години

До 175За 2020г112.хиляди от общо починалите 125 000 човека, са пенсионери.Каква част от останалите 13 хиляди са починали.от короната, знаеш ли?А за друг такъв вирус дето поразява преимуществено пенсионерите пък не закача децата знаеш ли?Ползвайте ги тия глави и за мислене ,бре интелектуалци.:)

150

Хитър Петър

преди 3 години

До 168 ноември и декември 2020г. Са починали около 32 000 пенсионера извадка НОИ. Предходната година са починали 18 000 за същия период, разлика 16000 виж за този период колко са отчетени с коронавирус. За 2та месеца са около 8000 с ковид другите 8000 от какво са починали

149

Анонимен

преди 3 години

До бай Миле ""Я кажи каква "превенция" има срещу хващането на вируса." ---- превенцията се нарича добро общо здравно състояние!" Общите приказки си ги запази за кръчмата!

148

Анонимен

преди 3 години

До 169 ноември и декември 2020г. Са починали около 32 000 пенсионера извадка НОИ. Предходната година са починали 18 000 за същия период, разлика 16000 виж за този период колко са отчетени с коронавирус. За 2та месеца са около 8000 с ковид другите 8000 от какво са починали

147

Анонимен

преди 3 години

До "Само 20 000&qu Казваш, понеже 20 хиляди е различно от 40 хиляди, да се правим, че ги няма тия жертви, така ли?

146

Анонимен

преди 3 години

"В природата е така, една година повече.умрели, друга по-малко.Условията за живот се променят, променя се и смъртността.Имаш повод да се притесняваш, чак след хипотетично трета последователна година с подобен тренд." Анти-ваксърчетата в отчаянието си да оправдаят значително увеичената смъртност, вече до "природата" опряха. Пълно безсилие и морална деградация - да се правиш, че хората не измират от тая болест.

145

бай Миле

преди 3 години

До Анонимен "Я кажи каква "превенция" има срещу хващането на вируса." ---- превенцията се нарича добро общо здравно състояние! При здрав и силен организъм всяко заболяване ще протича по-леко от при болнав (с разни дребни изключения, които в случая не ни интересуват). И без това короната е нефална ( 50+% от хората я карат безсимтомно) та явно не се изисква чак толкова много.

144

"Само 20 000&qu

преди 3 години

Доста по-различно е от 40 000.Та, да не спекулираме излишно с цифрите.Тоягата винаги има две страни.

143

Додо

преди 3 години

Характерно за Делта щама е, че не-"ваксинираните" с ГМО мутагенните серуми на Файзер и Модерна, го карат като сезонен грип с почти нулева смъртност. Уви, така наречените напълно ваксинирани масово ги покосява и измират. На това обаче няма как да се даде гласност, защото по улиците на Западния свят, вкл. Израел, има повече мутанти-зомби от нормални хора, а те са като бомби със закъснител. Изненада няма, защото абсолютно всички тестове с животни на mRNA ваксини водеха до масова смърт заради ADE.

142

Анонимен

преди 3 години

В природата е така, една година повече.умрели, друга по-малко.Условията за живот се променят, променя се и смъртността.Имаш повод да се притесняваш, чак след хипотетично трета последователна година с подобен тренд.На този етап, нещата се подчиняват на общоприетата логика, след всеки връх, следва спад.Демек, няма изгледи за повторение на миналогодишния пик.Така че, споко и без излишна паника.Паниката срива имунитета и след това язък че си се вакдинирал.:)

141

Анонимен

преди 3 години

До Хитър Петър Казваш 20 хиляди са измрели от "Спиране на планови операции" а? Я кажи колко планови операции се правят на година в България?

140

Анонимен

преди 3 години

До До 151/167 Казваш "само" 20 хиляди починали повече на година не е достатъчно за такива като теб?