188

Защо и кога лъже ?!

преди 3 години

Нали пулю твърдеше, че има допълнителни 2 млрд. лева , а сега министрите на Фигуранта били опразнили хазната !

187

Нищо ново

преди 3 години

До Ddt: Ако си на мястото на келнера, ще разсъждаваш по друг начин. Той иска да работи, а държавата му забранява за да пази не само него но и теб и другите, които искат да ходят по заведения по време на пандемията. Като влязат в болницата нали пак от моите и твоите данъци ще се заплаща лечението им?

186

Стига глупости

преди 3 години

До Адам Смит: Стига си ръсил г'лупости по опорната гербаджийска точка. Служебното правителство има два пъти по-високо одобрение от това, на бат'ти Бойко с калинките му.

185

Ddt

преди 3 години

значи аз да плащам от моите данъци пари на келнера, който се презорил от работа да разнася таблата и листа със сметката ?! А на мен кой ще плати ? Ама хранел семейство ! Добре, мен ако ме разкарат от работа ще си намеря друга! Той не може ли?! Ще реди ако иска рафтове и ще бачка в склад, щом се налага ! А не да ми блокират пътищата, за които пак аз и другите даваме пари под форма на винетки и данъци !

184

Бунгар

преди 3 години

Последно. Има ...или няма???

183

Анонимен

преди 3 години

ама за депутатските заплати имате, нали?!

182

Реалист

преди 3 години

Най-голямо увеличение на доходите имаше при управлението на тройната колаиция - БСП, НДСВ и ДПС. Тогава средната заплата в България се увеличи с 88% и пари имаше за всичко, но не се крадеше ъолкова много, както ГЕРБ крадеше 12 години.

181

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е или служебното правителство да управлява с мандата на третата партия за примерно 1-2 години, или да има нови избори, трети подред, на които е ясно какво ще стане - мутрите губят тежест, антимутренските партии печелят. Този път ИТН няма да има толкова голямо увеличение на гасовете, защото увеличението ще отиде при останалите три антримутренски партии. Това ще доведе до изравняване на тежеста на антимутренските партии и нормалната е равноправна коалиция между тях.

180

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 3 години

Досега парите на България изтичаха в чекмеджетата на мутрите. Сеага при служебното правителство се оказаха толкова много, че не можем да ги изхарчим - в бюджета на мутрите е предвидено само как да се откраднат.

179

Анонимен

преди 3 години

Тия от парламента са оправиха заплатите нали, кво им дреме за държавата и народа , цирд да има. Срамота е още да няма сформирана бюзжетна комисия, а се лаят адни на други.

178

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да има вариант конституционно за провеждане на втори избори, защото това е едно източване на държавни пари за глупости. Тези хора в парламента отдавна са забравили защо са там. Държавата е пред колапс, болниците са в трагично състояние, всички държавни сгради на училища и спортни бази са пред разруха, санирали са ги но вътре са, като от преди 40 години. Веднага трябва да има съкращаване на разходи за заплати, бонуси, работни места и прочее в държавната администрация.

177

джави

преди 3 години

Към протестърите-нали искахте промяна-е доволни ли сте.

176

До 188

преди 3 години

България обслужва заемите като тегли нови заеми, за да изплати старите. Ако на САЩ нещо не им хареса в политиката на България, веднага ни спират заемите и ние клякаме, както стана през 1996-1997 години, когато по нареждане на САЩ ни спряха външното кредитиране, като една от причините беше, че България излизаше от кредитната си зависимост, понеже Виденов успя да намали с няколко милиарда долара външния дълг на България. Смсисълът на международното кредитиране доста т иубягва. Бъркаш го с вътрешно

175

Анонимен

преди 3 години

Асене , дали не може малко от депутатските заплати да орежете ?

174

Анонимен

преди 3 години

Браво бе ,за три месеца обрахте държавата.Стахановци ,за тези които знаят.

173

Анонимен

преди 3 години

При мутрите министерството на финансите съкрати значително предоставяната публична информация. Една от тези информации беше до 2015 година и в нея пише така: за 2015 година мутрите са взели заеми от неждународни финансови институции и отмеждународните капиталови пазари в размер на 6437,5 милиона лева. Отделно са емитирали дълг на вътрешния пазар чрез ДЦК от 1311,5 милиона лева.

172

ДГД...

преди 3 години

МУФТАТА ПРИ БОКО ВЕЧЕ СВЪРШИ....СВИКВАЙТЕ! СЕГА ПРИ ФИГУРАВТА ЩЕ СИ БЛИЖЕТЕ СПИЦАТА ЗА СОЛ....ХА,ХА,ХАААААА....И ПЕНСИИТЕ СПИРАТ!....РАДЕВ СЕУСРА....ХА,ХА,ХАА

171

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

А,БЕ ЦЪКЛЬО...ЩО НЕ НАПРАВИТЕ ИЗБОРИТЕ "БЕЗПЛАТНИ", БЕ.....ХОРАТА С РАДОСТ ЩЕ НОСЯТ МАШИНИТЕ И ЩЕ БРОЯТ И СЪБИРАТ КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ ОТ ИЗБОРИТЕ...??!

170

ИСТИНАТА

преди 3 години

Спрете да давате пари на лентяи - разни бармани, сервитьори, хостеси. Като не работят - няма заплата. Махайте тая 60/40 мярка.

169

Анонимен

преди 3 години

До До Мел Гибсън, няма никакъв проблем, когато заема се обслужва. Русофилни маргинали като вас едва ли някога ще разберат смисъла на кредитирането. Осъдени на крайна бедност и скъсани слипове. Точка.