59

Анонимен

преди 3 години

Ярко доказателство, за характера на 30те години демократичен преход... в случая за действията на антибългарската партия сДС (с марионетките на луканов-желев и костов), която служи на всеки който плаща, за да руши България.В момента плащащите са в Брюксел и сДС са готови да продадат и финансовата независимост на България, за да услужат на господарите си.

58

Анонимен

преди 3 години

Доган не можете да изчагъртате, за това ще се съобразявате с ДПС и ще внимавате какво говорите. Защото лично те дадоха гласове на Слави, за да излезне първи, уж.

57

Анонимен

преди 3 години

Тия само ще се карат, но нищо не се прави за България и българите. Но вие сте си ги избрали, дерзайте българи. Пак изтеглите къса клечка

56

Анонимен

преди 3 години

Тук започва началото! Края на България с тези резили е много скоро!

55

Анонимен

преди 3 години

Само, че от ДБ забравят, че без ДПС правителство няма да има. Циркаджии

54

Няма

преди 3 години

Такава държава! Който и да спечели все ДПС управлява! ... и обръчи от фирми ... с нови имена.

53

пияница мистик

преди 3 години

Аз ще ви кажа сега какво ще последва. Това дето го гледате и едно чалгарско шоу, по-познато в САЩ като "игра на лошото и доброто ченге". Всичко е парлама за балъците, а те всички се готвят за едно - УДАРНИ КРАЖБИ! Ще опоскат каквото има в хазната, не напразно не казват колко пари има в нея, замислете се! После ще приватизират и ББР, за да я окрадат и нея, както окрадоха КТБ по време на Ореховката чрез Мустака. После сами ще сдадат властта, защото те не искат да управляват, а само да крадат

52

Удивително лицемерие

преди 3 години

Аз не съм емигрант, Живея вТАЗИ ДЪРЖАВА ОТ 53 ГОДИНИ И НЕ СЪМЯ НАПУСКАЛ! ОБАЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УДИВЛЯВАМ КАК ПРЕДИ 12 МЕСЕЦА ЕДНИ ХОРА ГОВОРЕХА ЗА ОТГОВОРНОСТ, А СЕГА СА ОБСЕБЕНИ ОТ ИДЕЯТА ЗА НЯКОЛКО КУБИКА БЕТОН ЧЕ БИЛ НЕЗАКОНЕН! ВАШИТЕ ИЗНИРАТЕЛИ, ИЦО ИВАНОВ И БУРГАСКИТЕ ВИ ПРОТЕЖЕТА, С БЕТОН ЛИ ЩЕ ГИ ХРАНИТЕ??? АБЕ ЗАПОЧВАЙТЕ ДА СИ ЗАРАБОТВАТЕ ЗАПЛАТИТЕ!!!! ЗДРАВНА СИСТЕМА, БЮДЖЕТ, ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА, ПРАВНА СИСТЕМА! ИМА И ОЩЕ! БЕТОН НЕ ЯМ!!! Verstehen?????

51

Nasko61

преди 3 години

За съжаление докато Етническата партия ДПС е в Парламента и се опитва да влезе във Власта България никога няма да има спокойствие и сигурност.Докато Тази партия се покровителства вече над 30 години в България не се случва нищо хубаво.Защото тази Етническо Верска Партия насажда Омраза и е маша на Турция .Ако имаме свестен Главен Прокурор тази Етническа партия отдавна да е Забранена .Нима в Турция имаме Българска Партия в техният Парламент?

50

Анонимен

преди 3 години

Правят, ама доганя го смъдна под реброто. С такава измeт като дпс, само така.

49

Анонимен

преди 3 години

ДБ си правят пиар на гърба на ДПС. Нищо друго... Евтин сценарий...

48

анонимен

преди 3 години

До Престарял емигрант Много се плашиш от комунистие драги.Каква Венецуела каква КУба.Голям страх. Че объркаха държава се притеснявай а не от комунистите. Локуми от преди 30 години

47

Тодор Живков

преди 3 години

Яжте банани!

46

Българин

преди 3 години

Да пишеме имейл на старшите партньори от европа да ги видят какво правят в нашиа парламент и да ни оправят старшите партньори от Европа! Да пишеме на Урсула!

45

София е синя

преди 3 години

Какво е небето? Синьо! Какво е морето? Синьо!Какви са очите на Апостола? Сини!Какъв е г/за на мaймyната? Червен!

44

GG

преди 3 години

Играят си театро за пред хората. Много ми е интересно какво ще установи тази комисия, а още по интересно какво ще следва после. Или само ще мацаме 4 години, докато крадем ?!

43

Анонимен

преди 3 години

И са кво? Доган не може, Прокопиев може.

42

Нямя Такава Държ

преди 3 години

Спора е как по бързо да забравите за вдигането на пенсийте от първия ден и увеличението на парното и тока след падането на цените на горивата в света.

41

Бонго Бонго

преди 3 години

Пред камери а у, после парите по порции в Семирамида. Разпределителната гара.

40

Анонимен

преди 3 години

Всички са помагали на Доган за турцизацията освен Жан Виденов.Фактът ,че той е беден и отритнат от системата е доказателство ,че системата е така устроена да се турцизира страната.Това е по-големият проблем ,а не вилата ,двореца или Теца на Доган.