10

псевдо рисуващите

преди 3 години

Кои са тези "многознайковци", които рисуват непрекъснато владетелите ни с черни коси и бради и намръщени? Спрете се, хора, поискайте от някой историк да ви събере хрониките и описанията от различни средновековни летописи,рисунки, вижте ,че Крум е с русо-червена коса, както и обкръжението му е със руси и светли коси, вижте и хрониката за цар Борис втори, където пише,че е наричан "червенобрадия" ,вижте им и образите, те не са черни и намръщени, дори напротив, а Омуртаг има дори детско-юношески вид

9

Анонимен

преди 3 години

Някой да е видял свястна партия до сега?30 години стигат ли ни?

8

Ima Takiwa Nenormaln

преди 3 години

Мъка, Боже. Това шоу трябва ли да продължава и аз да му плащам?Един оотккачалник разиграва всички.А кой е другия, който го е пратил да прави глупости?!Който му плаща де. Че Болния няма как да си измисли сам такова нещо, че и да знае защо го прави.Някой от Вас знае ли?

7

до 6

преди 3 години

Забрави да сложиш запетая пред "герберче", неграмотен чалгар с тривиални възгледи за живота и нулев шанс за просперитет в проваления животец, безпаричен клетник на трицифрена заплатка с куп потребителски и бързи кредити!

6

Демократична Българи

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ИТН НА ВЛАСТ, НИКОГА!

5

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 1/ НЯМАШ ГРАМ МОЗЪК ГЕРБЕРЕ!

4

Анонимен

преди 3 години

От партия, чийто лидер е татуиран и наркозависим мутрочалгар с нелечими смущения в еректилната функция, довели до невъзможност за създаване на потомствено поколение, а същевременно е бивш мартеничар и момче за всичко на мракобесните мутри и убийци от ВИС - 2, ортак на криминалния тип Таки, не можете да очаквате чудеса! Ще страдате с чака - рака месията славиН трифонов, известен в ЛГБТ средите като Славуцата!

3

АнонимеН

преди 3 години

ОПИТВАТ СЕ ДА ЗАМАЖАТ РЕЗИЛА НА НИНОВА КОЯТО КАЗА КАТЕГОРИЧНО НЕ НА ИТН! НО ПРОШКА ЗА БСП НЯМА ДА ИМА!

2

Асан

преди 3 години

Червени кхмери 1 лв. партийна субсидия да изпукат от глад :)))

1

Анонимен

преди 3 години

И тоя се е наредил да управлява?Гласуваш за Слави, получаваш Нинова