88

Анонимен

преди 3 години

Здраво окопана е мафията, ГЕРБ, но пък толкова по сладко ще бъде изчагъртването им, а Мутрата и Каскета да бъдат в ЦСЗ.

87

анонимен

преди 3 години

Вас пък кой ви гледа? Венелинчо, изритаха те от БТВ, защото се оказа непочтен!

86

Петко

преди 3 години

Чегърт, Чегърт... Чегъртането в политиката трае години. Особено, ако си бил на власт 10г....

85

анонимен

преди 3 години

Каква загуба, като ГЕРБ за сега са първи?! Вярно е, че няма да им гласуват правителство, но и другите "победители" са в същото положение!

84

анонимен

преди 3 години

КАКВО ЗНАЧИ ТЕЖКА ЗАГУБА. НЯМА ТАКОВА ПРАВИЛО ГЕРБ ДА УПРАВЛЯВА 40-50 ГОДИНИ. ПОД ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ СТИГНАХМЕ ДЪНОТО И СМЕ ПЪРВИ ОТ ЗАД НАПРЕД. АКО ПРОДЪЛЖАТ СЪВСЕМ СКОРО НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА КОЙ ЩЕ ПЪЛНИ БЮДЖЕТА ЗА ДА КРАДЪТ, ЩОТО И СУБСИДИИТЕ ЩЕ СЕКНАТ ЩОМ НЯМА ИКОНОМИКА И РАБОТЕЩИ В БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРИ.

83

моч

преди 3 години

:)))) Уважаема Мира :))))) "много тежката" загуба на ГЕРБ ! След 2 месеца на чегъртане от страна на радевата хунта , след провеждането на очебийно манипулирани избори и след фалшификацията на резултата от вота , се сринаха до степен да продължават да са първа политическа сила ( поне за сега) но , това не е важно.Важна е победата на БСП. с цялото тикане , бутане и блъскане от режима радефф-рашкофф , едва-едва удържате третата позиция с гласове на половина от тези на тежко изгубилата ГЕРБ :)))))

82

Do 101

преди 3 години

При нови избори октомври ако паднат с още едни 200к избиратели ще са на кантар с войводите :) и

81

Анонимен

преди 3 години

Не, ГЕРБ не са губеща партия, а единствената такава, в новата история на България, която за четвърти път е избрана за водеща от народа. Отново не могат да бъдат заобиколени в парламента, а пък журналистите да си говорят г.лупости

80

Анонимен

преди 3 години

на кой загубата? ко речи?

79

Санди

преди 3 години

Ще падна. Недоразумението Мира Баджева - анализатор? Да иде да си поанализира що ѝ се е счупил нокътят на маникюрчето кокошчицата.

78

ало , журналистката

преди 3 години

значи ли че щом бсп са трети са купували по малко гласове ?

77

Анонимен

преди 3 години

Сбогом пожарникари

76

тошку и славчу

преди 3 години

честито чалгариииии !

75

ООООХ...

преди 3 години

ВСИЧКИ ЯСНОВИДЦИ СЕГА САМО ДЕТО НЕ ВИДЯХА ЧЕ БСП Е ЕДИНСТВЕНА КОЯТО ИГРА ЧЕСТНО И Е ЯСНО ЧЕ С ЧЕСТНОСТ НИЩО НЕ СЕ ПОСТИГА И КОЙ Е В.ПЕТКОВ ЧЕ ЩЕ КАЗВА КАКВО ДА ПРАВИ НИНОВА - КАТО ТОЛКОВА ЗНАЕШ КАЖИ МИ КОЛКО КОНЦЕРТА В КОЛКО ГРАДА СОФИ МАРИНОВА НАПРАВИ И КАКВИ ПАКЕТИ СЕ РАЗДАВАХА - ГЕРБ ПОД СТРОЙ ГЛАСУВАХА ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖИТЕЛИ КАТО КМЕТОВЕТЕ НА ГЕРБ ИМ УВЕЛИЧИХА ЗАПЛАТИТЕ И ИЗПРАТИХА НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ КОЙ ЩЕШЕ ДА СТОИ НА 30 ГРАДУСА НА ОПАШКА ДА ГЛАСУВА ??????????

74

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ АКО БЯХА ПАРТИЯ И УПРАВЛЯВАХА ДОБРЕ, НЯМАШЕ КОЙ ДА СПРЕ НАРОДА ДА ГЛАСУВА ПАК ЗА ТЯХ, НО УВИ.

73

Анонимен

преди 3 години

БТВ ударихте дъното!!! Как може да имате толкова пристрастни журналисти! Уш жуналистите не трябва да взимате страна, а то всичките ив изказвания са у жасяващи....после се чудете как така сте свободни пък сме на 112 място по свобода на словото! Ами ето така, с пистрастни медия като вашата, с партийна медия като ТВ 78.....чакайте от тез безпристрастност и плурализъм на мненията..дааа даааа!

72

Анонимен

преди 3 години

Тия ГЕРБ кои бяха?

71

Анонимен

преди 3 години

Един *** народ заблуден от чалгата нищо народе другия път мислете като гласувате не се знае дали вървим към трети избори а на тия ще видим дали владеят това изкуство наречено политика.Успех итн успех

70

Анонимен

преди 3 години

Тежка е и ще му става още по-тежка. Най-тежко ще е когато го карат към килията му.

69

One Man Gang

преди 3 години

Врабевски, заеми се сериозно и прави партия!