17

Безмислици

преди 3 години

То пък щото досега някой носеше маска по офиси и учреждения! Безсмислена заповед. колкото да се отчита дейност.

16

Анонимен

преди 3 години

Добра идея е психически нестабилните и податливи на манипулации хипохиндрици, да се различават от нормалните хора. Даже е добре да се водят на отчет към специализирано заведение. Между другото досега в офис с маскирани не съм влизал.

15

до 14

преди 3 години

Ако ни ваксинираха ***, пак ли щеше да има желаещи?

14

Анонимен

преди 3 години

До: славянин И в нашия офис със много народ никой почти не е носил маски. Бая народ се разболя и преболедува, много бяха само заразени безсимптомно, или само със загуба на обоняние. Шефа ни винаги е бил против маските, макар че миналата година беше се разболял и един месец беше в болница на кислород.Сега пак не носим маски.

13

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа е, за да ни накарат да се боцнем :-х

12

Анонимен

преди 3 години

По-добре е да облекчат мерките в училищата.Децата ни втора година учат с маски по цял ден.Това е опасно.А иначе мярката поставена по този начин може да се тълкува от всеки, както намери за добре.Все едно да се пусне заповед, че всеки, който е претоварен на работното си място, може да не работи.Е, познайте колко хора ще отидат на работа тогава!

11

Анонимен

преди 3 години

Смешкоо, кога си бил в час? И досега НИКОЙ в офиса не е носил маска осем часа на ден, ти какво благоволяваш да РАЗРЕШАВАШ? 20 години си работил НЕ като лекар - и по-добре, поне не си трепал хора, нищо не си видяр от епидемията, "партиен секретар", изключен от Лекарския съюз, и си позволяваш да раздаваш квалификации и "присъди"! Срам, Стойо, срам!

10

славянин

преди 3 години

В нашата фирма от 78 човека никога почти никой не е носил маска, въпреки че всички сме длъжни да носим според протокола от местното РЗИ ОТПРЕДИ ГОДИНА! РАБОТОДАТЕЛЯТ НИ Е МНОГО ЛИБЕРАЛЕН В ТОВА ОТНОШЕНИЕ! Към момента знам за 7-мина ваксинирани от нашите!

9

Анонимен

преди 3 години

А преболедувалите бе? Защо продължаваме да се преструваме че става дума за имунитет, а не както е очевидно - за продажба на препарати?

8

Анонимен

преди 3 години

Айде работодателят да си работи сам, а?

7

Анонимен

преди 3 години

Тогава пускам преизвестие и да си търси умници работодателя.

6

Свиреп

преди 3 години

Първо, няма такова нещо като "работодател" ! На мен никой не ми е давал работа. Имало е хора, които са наемали уменията и знанията ми. И второ, как точно някой ще си позволи дори да ми зададе въпрос дали съм ваксиниран или не !!!

5

служител

преди 3 години

Ми аз никога не съм носил маска на работното си място?

4

Анонимен

преди 3 години

Днес гледайте да преизпълните плана за бройка статии за вируса

3

Златена

преди 3 години

Браво трябва да има стимули за изпълнилите гражданския си дълг да се ваксинират така те са помогнали и на себе си и на обществото.А за антиваксърите само ограничения пък ако им дойде ъкъл в празното пространство между ушите.

2

Чоко

преди 3 години

Ха, каква поредна глупост. Та кой носи маска в офиса. Поне при нас такива нищога не са се носили в помещенията. Разрешава се нещо, което и до сега не е изпълнявано. Вие представяте ли си 8 часа с някакъв *** на лицето. Аз не а и работодателите също.

1

Факти

преди 3 години

1. Ваксинацията не предпазва от заразяване и/или пренасяне на вируса.2.