141

Абе

преди 3 години

Тази е толкова нагла, че може всичко да се очаква от нея !

140

Гошо М.

преди 3 години

До КвалификацииТи не си добре.Ходи на лекар.

139

Пари и пак пари

преди 3 години

Лъснаха платените *** на протестърите!

138

Мая въртиопашката

преди 3 години

От един х... на друг х... по политическата стълба. Без задръжки, без срам! Пълна липса на морал!

137

жители на Кюстендил

преди 3 години

Тази жена е напълно дискредитирана във всякакъв план. Тя е срам за семейството си.

136

ХАХАХА

преди 3 години

Само кой го казва.... егати безочието !

135

нострадамус

преди 3 години

На следващите избори за голяма радостот на разумния български народ, Мутресата Галева и партията и с просташко наименование няма да влязат в парламента

134

Анонимен

преди 3 години

Пенко пита къде е Бау.

133

Край

преди 3 години

Хитлер и Мусолини идват на власт с избори при пропорционална система. Бате също.При тази система партиите са "лидерски". Така им викат платените социолози но всъщност това са шайки - имат всички признаци на организирани престъпни групи. Те нямат идеи а имат харизматични вождове. Те пък имат "лейтенанти" и обикновени послушкови които напират за държавни постове и благинки.Това се лекува с мажоритарни избори в 2 тура.

132

Анонимен

преди 3 години

Винету ако се яви в Последния печели и ще ви бие всичките, но че е най подготвен, факт ...

131

Край

преди 3 години

Тия вече трябва да се обръщат към Бате с Ваше величество. След изборите титлата му ще е Цар и съмодържец на българи и роми /да не се бърка с ромей/.С такава ялова опозиция пътя му е постлан с червен килим.

130

АКСИОМА

преди 3 години

Hяма закон който да регулира шакънията на тази злобна, сбръчкана кюстендилска cливa и обкръжението и !

129

Диана

преди 3 години

До Анонимен123Ако Бойко беше шахматист в политиката, досега щеше да е известно за тези 10 години..Бойко не е нито шахматист,нито политик,но е блестящ държавник - много за предпочитане пред разни шахматисти и БСПта в политиката!Квалификациите му не са необходми и може би би било разумно да спре да дава всякакви оценки на колегите си,а да коментира делата им от позиция на решение на проблемите на страната-трябва да знае ЗАЩО прави нещо като го прави, а не да се пързаля по пързалките на другите!

128

Анонимен

преди 3 години

Пенко, седни си слаб 2, отиваш на поправителен.

127

Хан Крум

преди 3 години

До АнонименИска да промени банковата си сметка след като и спряха субсидиите от ДубайДа седне на държавната маса и в служебния Мерцедес .Като преди това щеше всички да сваля от служебните коли.Тя ена принципа не ме гледай какво правя слушай какво ти говоря.

126

Анонимен

преди 3 години

До Хан КрумЗНАЧИ ББ е видял в нея професионалист,но защо очаквате,че трябва за благодарност да си затваря очите.

125

Анонимен

преди 3 години

Предсрочни избори и ще видим кой,кой е,но с нови правила.Потрес щ.е е за някой.

124

Хан Крум

преди 3 години

Повод винаги може да се намери .Но тая много бързо забрави кой и помогна като беше болна и после като я изритаха от БСП я направи обмусман. Българина е неблагодарен подаде и ръка в тежък момент за нея

123

шегичка

преди 3 години

За сега желание да правят правителство са заявили пчеличката мая и хаджи генчо. Ми да им дават мандата те са самодостатъчни. Не е кой знае какво, но все пак са двама човека и един министерски съвет с двама съпредседатели на ротационен принцип. То до сега имаше един премиер сега двама какво да са прай такъв ни е бил късмета. Но при цялото ми уважение двама са повече от един а са и по подготвени, което си е така

122

Анонимен

преди 3 години

До КвалификацииГлупакът сте вие.!Колкото и да се опитвате да обиждате Манолова,на всеки умен човек е ясно,че тази жена иска нещо да се промени.Кучета злобни и некадърни!