5

Анонимен

преди 3 години

Напротив, интересува се българина. Пример от този сайт - новини коренно несвързани с политика, пак получават политически коментари.Друг е въпроса, че 1. Политиците правят българина лут; 2. НА българина политическата култура е на ниво битов алкохолик. От от тея 2те неща накрая произлиза, че ни управлява вече 15 години мутра премиер, а "алтернативата" е партия, дето се гордее със взривяването на църква с хората вътре.

4

ха

преди 3 години

Тази още като я видя на входа на училището в което ми е секцията , веднага я заобикалям

3

Българин

преди 3 години

А как да се интересуваш от политика , когато всеки ден някакви пишман журналисти ни тикат под носовете пишман политика сестра Галева ???? Тая мис.ирка е активирана от КГБ и сее простотиите си по всички телевизии. ! Кой я подпира за това ???

2

Анонимен

преди 3 години

Каква демокрация могат да ви предложат политици, които ви върнаха векове назад в средновековието и феодализма? Диктатурата не е демокрация, а е точно противоположното на демокрация. До никъде няма да стигнете с този диктатор Боко Тиквата.

1

Анонимен

преди 3 години

Глупости, точно обратното е. Всеки се интересува от политика, навсякъде само за това се говори и всеки се пише за по-голям разбирач от другия.Даже и децата поквариха с политиката и те започнаха да псуват като каруцари.Морално разложение