98

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи си ***, тебе те знаем :)) Кога очакваме Ф-16...след 3 години ще ги направят ли братята американци ? :)) Защо дебелия патриот (естествено със съдействието на Баце) се откупиха по такъв нелеп начин ? :) Жалка работа братче ! :))

97

Каракачанов

преди 3 години

А Ви обичам ,всички парички да Ви привличам.Гласувайте за мен,ще Ви повозя на Ф 16 най-модерния самолет. С тях ако искате може да летим до луната. С тях ще изкараме много полезни неща за нашата държава. Те струват само пенсиите на нашите пенсионери за две-три години,нищо работа. Ние със самолетите ще излекуваме всички болни пациенти.Ще увеличим стандарта,а може и Русия да атакуваме. Сега като купим корабите ,ще похарчим още.пари за пенсии за три години,но нищо аз пак ще ви кача на корабите.

96

Анонимен

преди 3 години

Важното е, тумбака ми да е пълен и ми дреме за вас тьпите.

95

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименблагодаря за съвета!Но тъй като НЕ работя тук,нямам нищо против и да ме затриват ..ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ!!Сайта си е техен,"Ножът и хляба" също са у тях....а относно твърдението ти,че "Краси те е кефил",мога само да цитирам/."На вкус и на цвет,товарищи нет"..Лично аз не мога дори ФИЗИЧЕСКИ да възприема тоя.."богтолум",да не говорим за ПРОДАЖНИЯ МУ манталитет!..но ,става за рекламно лице на Билла..

94

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоНе е по темата явно, ползвай ВПН, тогава може да крещиш на воля :)) Иначе Краси винаги ми е бил симпатичен, само че тези Ф-ки му изядаха главата, просто е недопустимо да чакаш 8 бракми 5 години, вече станаха 3.....:)) Валери ме кефише, изглеждаше от стомана, обаче се пропука много бързо...Волен без коментар....Марешки без коментар :))))

93

ПроСоТо

преди 3 години

интересно защо ми затриха прескромния коментар?!..-Написах:-"Ами да!..Двама да са,трима да са,но да са в Парламента"Въртят си ГЕЧИНМЕКА съществата,но за пред ..СПЯЩИТЕ требе да издекламират и некой и друг патриотарски лозунг...Е?...Какъв ми е "грехът"?..викате:-"Абесмотан,двата МИЛИАРДА го пазят тоя!"..?

92

Анонимен

преди 3 години

Много е отчаян човека ...но сам си е виновен като подкрепиха герб ,така ще бъдат и воля и НФСБ...заради постове си предадоха собствените си избиратели )

91

Активист на БСП

преди 3 години

Каракачанов,имаш много поздрави от Кимон Георгиев ! Оня къде ви изгони от България само за 48 часа!!!

90

Анонимен

преди 3 години

С закон да се закрият тези партий воля ,патриоти това са лъжци и крадци дранкала Американски за пари и лични изгоди.Това са предатели.

89

Анонимен

преди 3 години

Крисимир лъже.Точно Симеонов не искаше Сидеров.Красимир обаче направи пътеки до телевизия Алфа,защото си беше наумил президент да става.Още помним влюбените погледи между него и Сидеров.То любов ли беше да я опишеш.Накрая и Валери убедиха с едно наум.Всъщност Валери най-мъж се оказа като спаси третия резил на ***.

88

Анонимен

преди 3 години

А Лостов какво прави извхн политиката?Същото.Лъже будалите в НБУ как се борил с комунистите.

87

Анонимен

преди 3 години

Не може да сключваш договор за 2 миларда долара и да чакаш 5 години "Патриоте", това не са Раптори или Ф-35 да чакаш толкова :))) Пишман войвода се оказа, поне смали малко шкембето :))

86

Анонимен

преди 3 години

Сори Боцко :)) Ако не беше гафа със самолетите можеше и да преминеш "границата" от 2%, просто си менте мен, без лоши чувства :)))

85

ДА

преди 3 години

Не само че,ВМРО нява да има депутати,ами и да се благодари на Атака,че изобщо влязоха в миналият!***!

84

Каракачанов

преди 3 години

Аз защитавам Българите от Българите в Македония. Тук обаче ,защитавам себе си от Прокуратурата,както съм приятел на Бойко.

83

Аз съм Каракачанов

преди 3 години

Аз съм агент,приятелче съм с Дуганчо и Удбанчо. Пием си ракийка и си играем хорце.Скоро ще взема македонско паспортче и ще стана президент на СРМ. Там всички ме обичат понеже аз ги обучих как да похапват и пият разумно,съвместно с европейските правила. Аз съм от Русе,ям само прасета плували в Дунав.В СРМ ще взема Дуганчо да оправи всички ВЕЦ и ТЕЦ. Той ще ме гушка докато спинкам.Ние ще преборим и Африканската чума,нали сме войводи от ДС.

82

Анонимен

преди 3 години

Гласувах за вас а вие се вихрите все едно сте ГЕРБ,няма как да стане пак баце..Нито *** оправихте нито доходите....

81

Койчо

преди 3 години

Ще има депутати ако си купиш ромските гласове с парите от паспортите

80

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахахахахахаБългарските турци си ядат свинско и суджуци,че чак ушите им плющят,една моя съседка туркиня няколко пъти се опита да спре свинското и каза,че не можела без свинско и се отказа от този експеримент

79

Анонимен

преди 3 години

с машините купени от Сорос нищо чудно и да влязат. Бойко ще вземе над 50% това е сигурно