430

стеф

преди 3 години

След третото изгорено българско знаме,колко ваксини да им подарим?Ако това беше станало със сръбски знамена и непрекъсната антисръбска пропаганда дали Вучич щеше да се сети за съществуването на Северна Македония?

429

Анонимен

преди 3 години

friend in need, is a friend in deed = A friend in need is a friend indeedТри грешки в едно кратко изречение.Освен това, няма нужда от английски поговорки, същата я има на български: "Приятел в нужда се познава"По статията - макетата не са се показали като приятели, за да са уместни такива поговорки и да искат ваксини. Напротив, показали са, че са врагове и бълват дива омраза срещу България. Ако Бойко им даде ваксини, ще извърши предателство.

428

Гладна Журналистка

преди 3 години

Като гледам тези ежедневни реклами за ваксините, как нрдостигат за да задоволят огромното търсене и как хората се избиват за тях, чак и на мен ми се прииска.

427

Анонимен

преди 3 години

Предлагам Бойко да си спази обещанието, предлагам на държавно ниво да се подарят ваксини на партията на албанците

426

Анонимен

преди 3 години

Тея отсега почнаха с исканията сякаш всички са им длъжни, а като влазят в ЕС какво чудо ще бъде! Бедна ви е фантазията. С тая грандомания дето ги тресе, незнам кой ще ги търпи!?

425

айде у лево

преди 3 години

Този голям ***. Ударил го е на просия и сега се пробва да наддава. Щото сърбина му бил дал, ние да се тръшнем повече. Аз ако съм на Бойко, ще му кажа че когато покаже наредък в отношенията, тогава може да очаква. За награда за свършена работа.То така, бе усилия дето казват хората, храни куче да те лае . . . само ще ги научи да вземат без да се реформират.

424

SHEFA

преди 3 години

НЕ СМЕ ИМ ДЛЪЖНИ ЗА НИЩО.

423

ББ

преди 3 години

настоявам Българското Правителство да се допита до Народа,за отношенията ни от тук нататък със РСМ...аз данъкоплатеца в ЕС настоявам правилно да подбирате "приятелите" на ЕС ,ЕС политици...и СРМ ни обеща да се държат коректно ама...палиха Трибагреника ни...ваксини ако си ги платят...или г-н Путин...останалато е лицемерие и предателство към ценностите на ЕС!!!...Народите на ЕС не са ваксинирани...ЕС политици...Защо???

422

Щирлиц

преди 3 години

Македонци,вие не заслужавате нищо.Предостатъчен е подаръкът,който първия ...президент на България ви направи.Май е по-добре България да ви забрави.

421

Анонимен

преди 3 години

430 Руската ваксина не е одобрена от Брюксел. Сърбия е страна извън ЕС и може да си я внесе, подарък от бащицата Путин.

420

Гошето

преди 3 години

Всъщност, по-добре че не им дадохме ваксини, защото щяха да кажат, че сме ги замърсили преди да ги пратим.

419

Анонимен

преди 3 години

447 Хмм, данеби, учебниците с лъжи, кражба на българска история и обиди към българите, да са писани след взетото? Дълго чакахме античкитепримати, да се вразумят, хвалихме ги, подкрепяхме ги, но те не само че не спазиха договора, но заселиха антибългарската истерия, диктувана от Белград и Москва. Затова, вето и край на подкрепата.

418

Гошето

преди 3 години

Бойко пак с чужда пита помен искаше да прави и пак я оплеска

417

Анонимен

преди 3 години

На античките все някой нещо им дължи. Да си купят сами и да покажат, че са независима държава, която иска да стане европейска членка.

416

Анонимен

преди 3 години

Освен омраза, македонците какво са дали на България? Да се самооправят, на никой не им дреме за техните кризи и липси.

415

минаващ

преди 3 години

Що трябва да подаряваме купените от нас ваксини?Нямам намерение да захранвам тези измислени хорица със сръбско самосъзнание.Да си гледат там албанците.Гит.

414

Анонимен

преди 3 години

какво точно сме им длъжни на комшиите, че не разбрах. Първо ще се погрижим за себе си, пък чак тогава ще мислим да даряваме и не е задължително точно на тях. По-скоро може да се помисли за диаспората ни в Украйна и Молдова. Доста противни стават макетата с тия писания, едва ли точно по този начин ще спечелят някаква подкрепа от нас по пътя им за Европа.

413

чичо Митко

преди 3 години

До бг 81И за Вучич една двойна, моля !

412

чичо Митко

преди 3 години

До МитреАлоу, Митреее, стига с тези диалекти, бе пиши на чист български, че не съм от македонският край.Чекали ви били, ха, ха - чекат ви, ама нема да ви дочекат, щот ние марсианци в ЕС не щем ! Анадънмо ?

411

Браник

преди 3 години

Аз съм Браник и за пари съм готов на всичко.