99

Майстор

преди 3 години

Двусмислие е да мислиш , че ще те изберат ,Фигуранте ! Ти си мислиш , че ще те изберат , а хората те виждат да шиеш ц.ър.ву.ли в родното си село ,след есента т.г. Ето това вече е двусмислие !

98

анономен

преди 3 години

Радев *** си с чест сега, че на изборите ще плачеш сам в някой ъгъл.

97

Единомислие

преди 3 години

тоя е фигурант с *** манталитет.На такъв - втори мандатникакъв.

96

На крива ракета ....

преди 3 години

На червените другари от ППО на ГЕРБКП , които си легнаха тъмно-червени комунисти една вечер преди 11 год и на сутринта се събудиха герберасти , на тях все друг им е виновен !Пукат се през Г.3. че Президента е на светлинни години пред Еднокнижника по интелект и точно затова го мразят ,че може да им обърка папкането от държавната хранилка,че с тези празни горни етажи и две леви ръце -накъде ?И точно заради празните горни етажи няма да видим нито един смислен аргумент- само глynocmu u npocmomuu.

95

Ивчо

преди 3 години

"Моето кредо е да се концентрираме върху българските проблеми, да не се надяваме на никой от външните партньори, да съхраним добрите отношения по всички азимути"Че ББ друго ли прави....Сетих се за песен на почти неизвестна група......" Иво днес ще сваля пytки,Иво пytки не свали, Щото са свалени всичкиИ в ръка го пак държи...."Що ли се сетих точно за тази песен не зная......

94

Анонимен

преди 3 години

Тоя е зя импийчмант, те се чудят как да му се подмазват.Какво свърши, бе Радев за 4 години? Едно голямо НИЩО.ПЪЛНА СКРЪБ И КАЛ ПО ГЪРБО.

93

Нищо ново

преди 3 години

До "Писна ни": Президентът Радев има два пъти по-голям рейтинг от Бойко. И на много повече хора им е писнало от Бойко и дружинката му.

92

БЪЛГАРКА

преди 3 години

МНОГО ТОЧЕН АНАЛИЗ, ТОВА Е ИСТИНАТА И Е ВРЕМЕ ВСИЧКИ ДА Я ПРОУМЕЯТ !!!

91

Анонимен

преди 3 години

Най важния въпрос е:Кой дърпа конците на Иво Христов за да ги пише такива?Така ще се разплете чорапа на Фигуранта

90

Писна ни

преди 3 години

Престанете с тоя Р.Радев не представлява интерес за никой !!!Омръзна ни от тоя Невръстиник ,Кой ще го избере пълна заблуда ...

89

анонимен

преди 3 години

такъв надут пуяк президент какво е направил за 4 год освен за себеси

88

А ха ха

преди 3 години

РУСКИЯТ ГЕНЕРАЛ ВТОРИ ПЪТ НЕ МОЖЕ ДА НИ ИЗЛЪЖЕ, ЧЕ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ! МИРИШЕ НА КГБ ОТДАЛЕЧ!!

87

НАЙ- ЛОШОТО Е

преди 3 години

ЧЕ РАДЕВ НЕ ВОДИ ДЪРЖАВАТА КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ / С РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ/ И ЕВРОПЕЙСКИ ПРОСПЕРИТЕТ, А КЪМ.... ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!!! МИ ТО ПО- ДОБРЕ ДА БЯХМЕ МОНАРХИЯ ТОГАВА!!!

86

Малко за политика

преди 3 години

Президентът Радев се утвърди като неформален лидер на опозицията. Ще го подкрепят всички, които са за промяна и срещу некадърният и корупционен модел на управление на Бойко и дружинката му. А избирателите на БСП също ще подкрепят президента Радев.Кого ще изкара Бойко срещу него на президентските избори? И той самият да се кандидатира, няма никакъв шанс срещу Радев.

85

Основната

преди 3 години

...грешка на Бкп е ако сметнат, че НЕ могат без РР. Но той е доминиран повече от старото НДСВ / припомнете си кой е неговият избор за служебния му кабинет/ и сега разследваният от ОЛАФ Пламен Узунов също е в негов минус. Въобще, подкрепата за РР не е такава, каквато на него му се иска. Но всеки да решава сам.

84

Анонимен

преди 3 години

мутро фигурантска, вън от "Дондуков" 2!

83

Нане

преди 3 години

Мууууу...Още ли мучите герберастки третополовчета... Бегайте, че бико иде...

82

Порков

преди 3 години

Радев ще види президентство пак, но през крив макарон!

81

КОНСТИТУЦИЯТА

преди 3 години

ГРУБО Е НАРУШЕНА ОТ РУМЕН РАДЕВ!!!! ПО КОНСТИТУЦИЯ ТОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИДКА ОСТАВКА НИТО НА МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛЯ, НИТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР!!! ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА ИМА....РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ!!! КАКВА ИЗНЕНАДА ЗА РЕЗИДЕНТА! ОСТАНАЛОТО Е ДИКТАТУРА!!! ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА - УПРАВЛЕНИЕ на държавата ОТ ЕДИН ЧОВЕК !!! А ДОРИ НЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НИКАКВА ПАРТИЯ!!!

80

Анонимен

преди 3 години

Червения шмекер станал международен шмекер