105

Време за промяна

преди 3 години

България има нужда от социална политика. Така че социалистическа партия ще има винаги. Знаково беше това, че Георги Гергов беше изключен от БСП. Ако знае човек какво притежава (а и като му види дебелият врат) ще му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия. 43 милиона държавни пари му плати Бойко за една дупка в центъра на Варна, която не струва и една десета от това.А младите хора са добре дошли. Те могат да променят България.

104

А синчето на Нинова,

преди 3 години

Максуел, кога ще се върне от САЩ и да се запише и той в БСП ?

103

О, божее

преди 3 години

Тази почна по ПР линията като Бойко. Добре, че няма толкова медийно покритие изявите й. Като и видя карираните червени сакенца и ми се повдига. Каква алтернатива е тя? Откраднала от труда на майките и бащите ни, изпратила синчето в Америка, а тук се изявява като радетел за правата на бедни и онеправдани. Най-големите престъпници, крадци и незаконно забогатели са в нейната лява партия. Добре, че заблудените намаляват.

102

Анонимен

преди 3 години

Стига бе др.Импексова пак взехте да си вярвате....да ама ,,НЕ''.

101

Анонимен

преди 3 години

Ютюбаджията и носталгично ориентиран към тошковото "Евангелие", Киро Брейка, защо се вози в южнокорейски автомобил а не във съвременен вариант на Лада Нива или каквато и да е руска машина? Защо се е кръстил брейка (оригинала) след като е почитател на българска народна музика и всичко българско?Много са му кичозни клиповете с крайно отявлени противоречия относно величието на Тошо с детински твърдения. Щогоде съм му набор и помня много добре онова "величие и култура" към която той е пристрастен!

100

Анонимен

преди 3 години

Абе тия ми приличат на хора дето се връщат от свинска смърт, отколкото на кандидат-комунисти

99

69

преди 3 години

Ако си публикуват родословното дърво тези "младежи" ще стане ясно, че са деца, внуци, снахи и жени на сегашни висши членове на организацията им, която като структура прилича много на друг вид организации. Трябва да бъдат разформировани и да се създадат нови леви проекти.

98

Хубаво, но!?

преди 3 години

Като разберат каква е атмосферата вътре в партията, ще започнат да бягат. Ако Нинова отлъчи Станишев(той скапа БСП), тогава и аз ще стана член на партията им, само така ще й повярвам, че наистина се грижи за партията, а не за стола си!

97

Ми добре

преди 3 години

Евтини пиар акцийки тип Другарката Нинова. Мен ме интересува бизнеса припознава ли ви? Господин Гергов го натирихте като мръсно пце. Други бизнесмени в редиците или сред поддръжниците имате ли?

96

Анонимен

преди 3 години

Явно няма хора, т пак снимки и хвалби. Но то е и нормално. Кой работещ ще се занимава с БСП, дето само гледат д вдигнат данъците и лицензите.

95

1

преди 3 години

До Младеж,а твоя любим вожд,на кого е дете.

94

1

преди 3 години

Много са закъснели,да стават социалисти,милия вожд на герб-комунисти,още на 18г.прегръща червената идея,а сега се пише ,антикомунист.

93

Коко

преди 3 години

Незнам къде са се влели тези младежи но не е в БСП защото тази партия беше заличена от уртака на Боко толупа Корнелия Нинова само да и кажа че ако Боко тиквата не и уреди гласове да се дюндюрликат пак с голям зор ще заеме престижното четвърто място

92

Хохохоооо...

преди 3 години

ДАВА БАБА, ДАВА ВСЕ ЧЕРВЕНИ КНИЖКИ, ЗА ДА СЕ НУЧАТ КАК СЕ ТОЧАТ БАНКИ, ОТ ЧЕРВЕНИ МИШКИ.. ХАХАХААА

91

Бай тошо

преди 3 години

Защо *** е без маска? Само тя е без маска. РЗИ да я глоби веднага!

90

Анонимен

преди 3 години

Имането се предава в сигурни ръце! Станах фен на завърналия се от Лондон! Остават за връщане от Англия още 200-300 хиляди.

89

Аз

преди 3 години

хаха, на мама и тате връзкарчетата, дойдат ли иде глад)

88

Анонимен

преди 3 години

И като кажат "Нинова сияе"!Други на нейното място сигурно биха се мръщили.

87

Анонимен

преди 3 години

За да членуваш в партия, трябва или да си голям г л у п а к, или да имаш, да или очакваш някаква голяма изгода!

86

Анонимен

преди 3 години

Нова порция изпортени и заблудени млади хора!Няма да са живи за светлото бъдеще на комунизма!