179

Анонимен

преди 3 години

Нечовешко е да слагаме сатанинска ваксина спонсорирана от бил Гейтс!Бързайте ,че скоро вируса ще се изпари и ко прайм тогава?Няма вирус ,а милиарди ваксини подготвени.Кво прайм тогава ,ще отговориш ли очилат ...........................!

178

Пинокио

преди 3 години

Само носът ми стига на тоя. Природата ги ражда такива да си олицетворява различните лъжливи породи. Лисугер. Да си ваксинира родителите, децата, себе си, а това, че лекарите отказват е не тревожно, а страшно, защото знаят какво представляват тия гадости. Не зная защо обаче мълчат. А така стават съучастници.

177

Анонимен

преди 3 години

Какъв д-р си ти бре, явно е че си платен сатанист продал си душата.

176

мак

преди 3 години

Явно имат съмнения относно транспортиране и съхраняване, сам го каза. Да не говорим за агресивна агитация и неясноти за странични ефекти или пък полза за имунитета. Но за това вече са изписани и изговорени милиони мнения.

175

Въпрос

преди 3 години

Доктор? По какво е 'доктор'? Че вчера ни пробутваха един 'доктор' по математика да дава медицински съверти!

174

Булгаристан

преди 3 години

Споку бракя бъгаре!!Ваксината не е за 85% ви им бе ци ли,независимо от това с лекарски дипломи ли са или са обикновенни такива!!Не им се препоръчва защото е направена да ги убива.Те имат развито 6то чувство и както виждате в мнозинството си я избягват!За тяхната имунизация ще се погрижи КОВИД,ако въобще съществува,защото те твърдят че го няма,но се скъсват да обясняват как няма да се имунизират против него?!Да мине време и ще почнат да драпат за нея,та останалите няма да могат да се доредят?!

173

Анонимен

преди 3 години

Абе стига сте питали защо са отказали руската и китайската ваксини!Защото Бил Гейтс е инвестирал в РНК ваксина и си иска парите с печалбата обратно. Друг е въпросът защо му позволяват да "дарява" пари на СЗО които са двойно повече от американската вноска, а после естествено че СЗО-то ще играе по неговата с//рка.

172

Astra Zeneka

преди 3 години

е най-подходяща за българските условия, понеже не е претенциозна ваксина. Ама нашите нали слушат Меркел и фон дер Лайен, хванаха се с тях на хорото. Само, че Германия има много по-добри условия за съхранение при -70 градуса С за Пфайзер или -25 С за Модерна.Сега ще си ядем попарата, а виновни и наказани няма да има както винаги.

171

Анонимен

преди 3 години

Като ми нашибат ваксината,по презумпция ставам вирусоносител!Щом трябва да чакам две или незнам колко си седмици,да ли ще мога да заразявам тези покрай мен ?

170

Анонимен

преди 3 години

Ковид е спукан балон.Исмислете чисто нов вирус, нова пандемия, изиграйте постановката като хората, извадете "ваксина" след приличен период на тестване(5-10 години) и тогава се надявайте някой да се ваксинира.

169

Анонимен

преди 3 години

До Любо питенНикой разумен човек няма да се ваксинира.

168

ДАП Земляне

преди 3 години

Ваксата е спорна по 2 параграфа: 1. Странични ефекти и нежелани реакции и 2. Трайност на имунитета към вируса и мутациите му. Дори и най-ентусиазираните ваксъри не биха се наболи с РНК ако трябва да се праеи периодично, на 6 месеца. Справка - баща доктор

167

Анонимен

преди 3 години

Защо отказаха руската китайската ваксина .те са правени по традиционни изпитани методи .Така щяха да се ваксинират хора , които имат резерви към РНК-ваксините

166

Анонимен

преди 3 години

То затова в някои изостанали страни наред с Африка които не могат да си я позволят просто ваксината ще има 3-4-5 вълни и така докато *** не се самозатрият.

165

Анонимен

преди 3 години

Какви медици? Половината не могат да прочетат листовките на лекарствата които изписват... има и добри но са мнооого малко!

164

23333

преди 3 години

Никой не може да каже , колко ще трае имунитетът. Просто не стигна времето да се изясни този въпрос . Трябваше им година- две за. тестове още . Затова сега се продължава с тестовата фаза . Като се ваксинират десетки милиони по света ,поне ще има доста добро проучване след година , каква е ползата от ваксината и т.н

163

Послушен зрител

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам, защото от Nova News казаха така!

162

Бау

преди 3 години

До До Баутвоите обиди са като на 10 годишен, който ми каже "чичко ти си ***!" :D

161

Док

преди 3 години

И защо аз и хора като мен преболедували тоя вирус ни бутат да се ваксинираме за всеки случай? Аз твърдо не съм съгласен!! Пак ще го прекарам, деееййба и вируса. Боцкайте се с каквото искате.

160

До Бау

преди 3 години

Бау ли си, мяу ли (второто е по-вероятно, защото си гей), това е спорно, но със сигурност си едно много долнo кoпeлeнтсе. Не зная дали смучеш ря3анитe кренвирши на Сорос, ГЕРБ или който и да било, но ако ти се отвори възможност би го направил, жалка, малка мижитypке! Нещастна торба фeкaлийна.