8

SHEFA

преди 3 години

НЕ-ТАЗИ НЯМА ДА СТАНЕ.-НАСТОЯВАМ ЗА РЕФЕРЕНДУМ- ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА ДЕМОКРАЦИЯ ОЗНАЧАВА ПРАВИТЕЛСТВО И НАРОДА НА Р.БЪЛГАРИЯ РЕШАВАТ ЗАЕДНО.АКО НЕ НАРУШАВА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.-КАКВО ЩЕ ПОДКРЕПЯ ТАЗИ?-НЕ НЯМА ДА СТАНЕ.

7

"Македонец"

преди 3 години

Ама не бе, искам България да ме внесе на ръце в ЕС, а пък аз дали жа зад ниците на србите, и да плювам по бугарите !

6

Анонимен

преди 3 години

Желев забърка тази каша с признаването на Македония. Сега ще ни отнемат не само историята, а и част от територията. Както някога Сърбия, Черна Гора, Гърция и др. са искали да ни разпокъсат и България да я няма, така ще стане и сега. И без това останахме по-малко от сърбите и ще ни довършат. Тази жена е толкова некомпетентна, че трябва да я съдят за предателство.

5

Анонимен

преди 3 години

Ниска топка е Захариева, случаен човек и така е симпатична и комуникативна, но мисли бавно, няма широка обща култура и го кара на усмивки. Просто тук трябва много подготвен дипломат с по- сериозни дипломи и езикова подготовка- абе някак си нещо от тия дето с хиляди се учат и специализират из Европата. А тук все някакви локални и провинциални типове из властта и резултатите - посредствени, че и даже дразним немците като не можем да обясним позицията си.

4

Рошко

преди 3 години

Заради тази жена, която се клати на всички посоки изпуснахме момента за да отстояваме интересите си в ЕС. Македонците, подкрепени от Меркел ще ни прецакат. Утре ще имат претенции за Пиринска Македония.

3

Анонимен

преди 3 години

ама кра.во очилата всички нормални хора знаят че ще правиш това което ти наредят от посолството на краваршингтоне българите са македонцище ги подкрпяте щото инак ще ви издухат началниците ви пълно е с продажници като вас- тях не ги е еня какво мисли бъгарина

2

EC

преди 3 години

Браво на Меркел...само така ще има ред и дисциплина на Балканите .РСМ да започне преговори веднага!!!

1

По-добре

преди 3 години

Да се съсредоточим върху Западните покрайнини. За Западните балкани да се грижи Хърватска, не са наша грижа.