12

12 години

преди 3 години

Са социално излишество, което увеличава само броя на наркоманите и маргиналите.

11

Анонимен 123

преди 3 години

Ами ако бяхте мерили всеки ден, температурата на децата от градината, ученици, студенти, и учители, може би нямаше да има толкова болни....А те какво само първите няколко седмици, и за пред камери

10

Децата

преди 3 години

са преносители на вируса, но умират не те, а учители, професори и баби с дядовци. Както и родители с придружаващи заболявания. Трябва да си с мозък на амеба, за да не разбираш това.

9

Анонимен

преди 3 години

До Нулева годинаЦяла Европа масово завършват в 9-10-ти клас, после униоверситети и академии. Взимат по 12000 лева заплати в Дания. В България - кво? 900 лева след 5 години университет и 2 години стажа. ХАХАХААХАХ

8

Анонимен

преди 3 години

Ти що не земеш една нулева финансова година - без заплата? М? Де да те знам дали не си зарАзен? Кво са ви криви децата ве, 6oклyци?

7

9999

преди 3 години

А групите в детските градини се пукат по шевовете.Всички малчугани са на линия. Какво от това, че на част от тях майките са по майчинство или е пълно с възрастни хора по домовете им.

6

Нулева година

преди 3 години

И връщаме средното образование обратно до 11 клас.

5

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте или иначе, както сега търсим лекари, след това ще търсим учители!

4

Анонимен

преди 3 години

Всички деца в концлагep, а после на веро! Ще ми сеят зараза....! Ааама ха!

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

И като ги затворите кво? Ще спрете заразата (ако я има де)? Оня ден ги гледах в една градинка 5-6 пъпчасали как въртят козчето от уста в уста. От друга страна що да не ги затворят? То и без това в час е като на кафе, единия си цъка фейса, друг играе карти, а третия псу ва учителката и чат пат я бие. Умишлено опростачиха децата.

2

Анонимен

преди 3 години

Неее. Ще се затворят училищата. Най голямата простотия-големите не ходят, малките ходят. Ама малките ходят и се гушкат при родителите си, баби и дядовци. Ама някой не го помислил. Че заразата не се спира. Или е целта възрастните да се гътнат? Защо цяла пенсия да се дава, като може част за добавка ако починалия има брак и партньора му е жив.

1

Истукан

преди 3 години

За какво затворихте училищата след като заразените учители и ученици са нищожна бройка.