9

Анонимен

преди 3 години

След толкова пазене се заразили и само майката имала леки симптоми. Със сигурност стресът и параноята, която са причинили на децата си, са много по-опасни от Ковид-19.

8

Анонимен

преди 3 години

Заради коронавируса страдат невинните грипни вируси. Не могат да се размножават и това е страшен геноцид върху природата.

7

Анонимен

преди 3 години

То на вируса пише на челото откъде е дошъл, кога и как е предаден.Не знам - вярвате ли наистина че някой чете и вярва в тия глупости?

6

Анонимен

преди 3 години

И на кондома пише,че не предпазва на 100% от полово предавани болести.

5

Анонимен

преди 3 години

За ресторантьор толкоз е разбрал от всичко изприказвано по темата.Нищо от мерките не дава пълна гаранция. Тези протоколи на действие, в ситуация на пандемия, работят върху популацията, процентно. От там идва и личната полза.Не се е заразил с подаване на ръка. През кожата не преминава. В стая ако никой не киха и всички са с маски, едва ли ще се намери вирус по плотове и маси. А загубата на обоняние е симптом за процес в носа. Няма начин да не е имала дразнене с позиви за кихане.Медийни....

4

Jojo

преди 3 години

Дали ще прекараш вируса леко или тежко зависи от така наречения вирусен товар - какво количество вирусни частици ще приемеш при заразяването. Ако носиш маска и спазваш дистанция вирусния товар е малък и изкарваш в по-лека степен последствията. Ако спазваш много строги мерки може и да не се заразиш. Това е положението.

3

nina

преди 3 години

От първо лице-седя на чин по-малко от метър в училището ми тук,в Дания.Колежката до мен се разболя от ковид,цялата група минахме през тест.Очаквах да съм се заразила,но теста ми се оказа отрицателе,както и останалите от групата .В крайна сметка момичето беше болно седмица,без да вдига висока температура,с отпадналост и болно гърло.Това е.Въобще не е толкова страшно,а хората които умират, си отиват от болестите,които си имат така или иначе.

2

Ъхъ...

преди 3 години

И кво излиза? Че всичко е бош.лаф работа! Че и при най-стриктно спазване на тъ.пите и измислени мерки пак ще се заразиш!И че няма нищо страшно, дори и да се заразиш!

1

Ф.С.В.

преди 3 години

Един архитект толкова се уплаши от Ковид -че получи инфаркт! Алелуя!