30

Анонимен

преди 4 години

Някои хора сравняват България с най-кофти африканските държави... Истината е, че страната ни е в топ 50 на света като качество на живот. Да, има корупция, има нередности, има несправедливост, но това е неизбежно. Не само у нас. Въпросът е да се ограничи на минимум. Хората не сме перфектни, така че е утопично да се очаква повече. Животът е постоянна борба, някои просто са с манталитет на победители и не се отказват да преследват целите си, а други са "жертви" с манталитет на губещи.

29

Анонимен

преди 4 години

Като демокрацията е толкова убава, защо Ганко милее по соца вече 30 години убава демокрация и западно партньорство.

28

Хаха

преди 4 години

До Анонимен 17Че те от борсата идват. За такова заплащане - такива "джърнълисти". Известно време работих като копирайтър на профилирани сайтове (не новинарски). Заплащането беше прилично, но се говореше, че тия от новинарските получават по 2 лева на статия и имат таргет за ден. Навярно това е причината да преписват зверски един от друг и да са неграмотни - просто грамотните не са съгласни на тия условия.

27

Анонимен

преди 4 години

Поразгледайте в нета туарегите ми те са същите клошари като тия-живеят в палатки направени от пръчки и парцали,ровят се по бунищата,притежаването на готварска печка на дърва се счита за хипер-лукс.Обикновено копаят дупки предпалатките за да палят огън ..И тва са баровците които притежават роби?Освен тва са си с доста наситен шоколадов цвят.Странното е че някои са синеоки а други с европейски и азиатски черти най-вероятно някои пътешественици са се отбелязвали в миналото с местнуте труженички..

26

Анонимен

преди 4 години

Докато Ганко милее по соца няма да се оправи неговото мислене и грешно програмирано от тогава да крада крада крада крада крада ,тариктщина, далаверки ,тарикатлъчец , крада, крада от работно време и продукти от работа крада крада лъжа лъжа, изгледайте филмите Кит, На Инат, Покрив, Баш майстора и много други и ще разберете истината , а любимата им песен е и за крадец не ставаш сине,лафа беше ние ги лъжем че работим те ни лъжат че ни плащат истинските българи и генерали бяха преди 1945 сега останах

25

Анонимен

преди 4 години

Роби,роби колко да са роби? По ден спят,ядат и правят деца.Ама не можеши да пътуват по цял свят на круйзни кораби като богатите европейски и американски пенсионери.За сметка на това пък сексът и отглеждането на деца са им супер евтини и заради това имат по 3-4 жени и 20 деца.Понякога и повече гледах за някакъв тъмнокафявичък пак от там-каза че има към 30 жени и момичета на възраст между 13 и 40 год.Дъртите чанти на нивата а младите за разплод.А той горкият бос и с един гол **й в гащите.Мъка..

24

Ф.С.В.

преди 4 години

ДО 31 -Аз пък се въхищавам на Елементарното Говорене на Борисов с което Той дълги години успя да направи елементарни хора да гласуват за него -Само че вече се изчерпа -КАКТО СЕ КАЗВА -СЛЕСКИТЕ ХИТРЕЦИ РАНО ИЛИ КЪСНО ЯДАТ ПО ЕДИН БОЙ В СЕЛСКАТА КРЪЧМА!---ВЛЕЗЕ В КРЪЧМАТА И-- ПОРЪЧА СИ МЕЗЕ- И, ЯДЕ "МИШЕ" ---АЙ ЧЕСТИТУ!дано си ме разбрал -обяснявам ти го елементарно))

23

Анонимен

преди 4 години

Възхищавам се на елементарната логика на ***, това са щастливи хора. Колкото по-глупав, толкова по-щастлив, защото не разбира комплексността на нещата...ехххххх. Как се гради държава с такива хора, обяснете ми?!?

22

Ф.С.В.

преди 4 години

ако на един комунист -му кажеш че докато е Министър и го хванат в кражба -Животът му ще свърши на оръдието дулото отпред(Северна Корея) То той никога НЯМА ДА МИСЛИ ЗА ДЖОБОВЕТЕ СИ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ -КОМУНИСТ ДЕМОКРАТ- ИМА ЛИ СТРАХ -ЩЕ ИМА И ЧЕСТНОСТ-НЯМА ЛИ НАКАЗУЕМОСТ КАКТО В БГ 32 Г -НЯМА ОСЪДЕН КРАДЕЦ - ВИНАГИ ЩЕ СЕ КРАДЕ- БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ СИН ЗЕЛЕН БЯЛ ЧЕРВЕН -ВСЕ ЕДНО ДА СТЕ ДИРЕКТОР НА БАНКА - И ДА ВИ КАЖАТ ЧЕ НЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПАРИТЕ В СЕЙФА -НО ИМАТЕ КЛЮЧ) РАНО ИЛИ КЪСНО -ЩЕ ГО ОБЕРЕТЕ

21

Д.Виготура

преди 4 години

в африката нямат грижа за нищо - само едене пиене и сех. затова се размножават като животни. либииския подполковник ги сдържаше ама му намериха цаката и сега рев . само да не ги пускат в европа че европата ше отиде у ряката.

20

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно...момчето от снимката ще напише по-грамотна статия!

19

Ф.С.В.

преди 4 години

ДЕМОКРАЦИЯ -не се "раздава' Демокрация се втълпява- и ако народът не разбере че трябва да живее Демократично -се Напада с армия и се "освобождава' от Тиранина ! После идва истинската Демокрация -ЛИПСА НА ВОДА ХРАНА И ПАРИ- САМО ЧЕ 'ТИРАНИНА' Е ОБЕСЕН)!- (ЛИБИЯ ИРАК ) ДЕМОКРАЦИЯ В КОЯТО ИМА САМО МОРКОВИ -НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА СЕ ПРОПОВЯДВА -(НАМИБИЯ И РАЗНИ ПЯСЪЧНИ ДЪРЖАВИ БЕЗ ПЕТРОЛ) В БЪЛГАРИЯ ПЕТРОЛ НЯМА -ИМА МОРКОВИ САМО -НО Е БЛИЗКО ДО ГОЛЕМИЯТ ВРАГ -КОМУНИСТИТЕ НА КИТАЙ И РУСИЯ))

18

Анонимен

преди 4 години

Че България да не би да е изкачила стълбицата и да е вече на Терасата на блаженството :)))))

17

Анонимен

преди 4 години

:))))) Ами нека САЩ да им '' подарят Демокрация '' , нека първо във Африка , а след това Беларус :)))) ама във Африка нЕма Файда и няма граници със Русия :))))))

16

до цървула

преди 4 години

Името ти подсказва какъв си бако

15

до 14

преди 4 години

до 14,главата ти е почти съвършена развалина, не създавай поколения, пажалуста.

14

Анонимен

преди 4 години

Вие сте в дъното на стълбицата по грамотност...Ако бех шеф там вече ще сте на трудовата борса, неуки жорнализи

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГлупости,през соца 100% от хората бяха задоволени,ако нямаш,държавата ти даваше, получаваш жилище срещу договор за работа,а не срещу заеми,които ще плащате поколения! Напълно безплатно медицинско обслужване и образование и т.н.Соца беше един почти съвършен строй.

12

До цървула

преди 4 години

И те са ти много за подпиране цял ден на оградата без да правиш нищо !

11

Ямболски Цървул

преди 4 години

до ЧукундурЖената и майка бачкат за минималната,която е 610 лв. Аз съм военен с 16 г. стаж и взимам малко на 1000