27

Анонимен

преди 4 години

А Касапинът от ВМА къде е, да каже и той нещо мъдро.

26

ега ти цирка

преди 4 години

До преди година караха РОМИТЕ с полиция в училище!Да видим тоя умник ка сега ще ги закара в училище-имат си оправдание да не ходят!

25

Ученик

преди 4 години

Искаме намордници и карантина!Мама не ме пуска щот COVID 19 яде малки деца!

24

Анонимен

преди 4 години

преди разправяха -" чувалите за трупове няма да стигнат " Наплашиха хората , и сега все едно нищо не е било

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Ваксините са безплатни и само на тези които желаят да си направят.Стига с фалшиви новини и внушения.

22

Анонимен

преди 4 години

Ама то след дъжд качулка и баба ти знае че ако не бяхте отворили заведенията щеше да има по малко болни

21

Анонимен

преди 4 години

Този мустак след тъпизмите за това че пушачите били с по-нисък риск,загуби цялото ми уважение.Сега с децата ни ще проведат експеримент, защото идио*трите от МОН нямат никаква представа какво да направят. Мога да кажа резултата от сега-масово заразяване на ученици в късната есен и в последствие на техните семейства, ново затягане на мерките и нови ограничения. Готов съм да се обзаложа.

20

Анонимен

преди 4 години

Има още много маски за продаване. А скоро трябва да се продават и поръчаните ваксини. Нямаш ваксинка-не може на работа да ходиш. Купон,а?!

19

Анонимен

преди 4 години

Просто нямат идея как да изкарат безопасно учебната година и затова се извъртяха като фурнаджийски лопати.

18

Анонимен

преди 4 години

Подигравка с хората от цял свят!!!!! Като е толкова смъртоносно и опасно, че глобяват за неносене на маски по 1000 лв., кой си позволява да праща децата на училище и да рискува живота им? Кой ше носи отговорност за това? Побъркахте децата и родителите им!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Представи си, Кантарджиев, дори седемгодишните сме ги научили отдавна да си мият ръцете. Шок?!

16

славянин

преди 4 години

''Трябва да научат децата как се слага маската и как да си мият ръцете''Този с психарските мимики защо мисли, че децата не знаят как се мият ръце!? Може би защото е ид.от!?

15

Анонимен

преди 4 години

Прав сте с тези маски издишания въглероден двуокис е повече от вдишания килород

14

Винету

преди 4 години

Там където Карантината беше прекалено стриктна днес се наблюдава ръст на заболеваемоста!И обратно, там където Карантината беше "хлабава" се наблюдава спад на тежките и фатални случаи.Просто спазвайте нужните мерки н безопастност и всичко ще е ОК!

13

Анонимен

преди 4 години

Естествено,че ше ги пускат!Този вирус ще си тлее с години.Еми може ли да се живее в изолация и с това келево дистанционно толкова време?После ще се яви някой друг грипен вирус и айде пак.....и до кога така?! Докато ги домързи да хвърлят кофата за смет,прегърбят се и си развалят очите.Да не говорим за холестерола и еднокринната система,която оставена без движение спира производство на важни хормони!Разберете,че вируса ще се победи не чрез седене вкъщи,а с дисциплина!

12

13509

преди 4 години

Защо не обелваат нито дума за опасността за здравето на децата, като вдишват здишаното в продължение на часове? Преподаватли, студенти и ученици масово ползват градски транспорт, където тъпканицата осигурява предаване на вируса. Защо се отказваме от дистанционното обучение? Може би, защото се налага учителите да общуват с всеки ученик, докато в кас, в общия кюп 40 минути миинават предимно в разправии с недисциплинираните и за същинско учение не остава време, а прилежните са ощетени.

11

Анонимен

преди 4 години

Ако има три дена над 100 заразени затваряме отново и слагаме КПП. Това каза в началото на май премиера Борисов.Днес са 201 заразените, но нямало нито епидемия, камо ли пък пандемия.С пускането на децата в училище ще си осигурим поне по 500 - 600 новозаразени от началото на октомври.

10

Анонимен

преди 4 години

Проф. Кантарджиев, благодаря за съветите.Колкото за директорите-молим да организирате масирани проверки за мерките. Директорите се скъпят за препаратите и в детските градини в Пловдив забелязваме как се прави икономия от тях. Лелките имат нареждане да опазят наличните препарати за пред РЗИ. Не се купуват дезинфектанти. Всичко е проформа!Трябва да поставят на входа UVC апарати за дезинфекция. Само така ще има ефект.Директорите пазят всеки лев от бюджета и търсят сметка за всеки грам от препарата

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя професор още ли е на свобода аз си мислех ,че е в лудницата.

8

Активист на БСП

преди 4 години

Защо да ги пускат! Нали заразата се увеличава,смъртните случаи също?!!! Затворихте стадионите за да пазите феновете,които са на стадиона 2 часа веднъж седмично,а дечицата са по 6 часа 5 дни в седмицата!!! Искате чрез децата да затриете генофонда на България! Престъпници! Не народен,а Вселенски съд за вас !!!