20

к'во речи?

преди 4 години

100 шева , лека телесна ...

19

фандъкова

преди 4 години

горкото куче сигурно не са го хранили и са го били като малко

18

Алекс2

преди 4 години

А може ли и аз да направя протест на Орлов мост в защита на кучетата и техните собственици ? *** нахалните хлапета да им се пречкат откъде накъде ! Свобода и равни права за кучетата !

17

Анонимен

преди 4 години

Аз съм с малко куче и малко дете, и съответно детето харесва всякакви животни, но е научено да не пипа чужди кучета. Кучетата си имат добро поведение към стопаните, но към външни лица никога не се знае - преди да е ухапало някой се води добричко, нали така. Белята бързо става

16

Анонимен

преди 4 години

Ясно, благодаря, наистина не знаех. А в такъв случай, трайни визуални увреждания, дори да не се отразяват на функционалност, не са ли поне средна телесна повреда? Белези от разкъсване по лицето?

15

Анонимен

преди 4 години

Тежка телесна се води ако има трайни последствия за здравето и функциите в уврената зона, което наистина ще проличи след време - дали може да мига, да се усмихва, дали мускулите ще зарастнат добре. За кучето е ясно какво ще стане, но пак да попитам стопанката как ще бъде отразена? С глоба? С нахокване? Кучето само по себе си не носи наказателна отговорност, нали така?

14

Единственото

преди 4 години

Нещо,което харесвам на комунизЪМЪТ е ,че от време на време минаваха ловните и кучетата намаляваха драстично за известно време,а и друго,и най-бедните ходеха с поне закърпени ***!Сега спят с кучета,а не с мъже и гащите трябва да са доволно разкъсани!О времена,О хора!

13

Анонимен

преди 4 години

Има ли откъде да си изтегля разчетите за медицинска експертиза, как се оценява? Би трябвало да е обективно, тоест, примерно, от 0 до 100 шева - лека телесна, от 101 до 175 -средна? Или се оценява като художествената гимнастика, по усещане на съдията/лекаря? Нещо не разбирам. Може би има комисия и дигат картони с оценки? Абе нещо не ми се връзва тук

12

Пипилота

преди 4 години

До Ама това Детето на тази възраст трябва да е ДРЕСИРАНО да не пипа чужди кучета. Со кротце, са благо и со малко кютек подрастващите трябва да знаят кое може и кое - не!

11

Анонимен

преди 4 години

Ако е типичното селско куче на верига се е ошашавило ит хора край себе си, но кой знае какво точно е станало. Ще го умъртвят, но след него стопанката ще си вземе ново да й пази кокошките и пак така ще го гледа. Та, докато не се поработи с човешкия фактор ще има още нахапани хора

10

Анонимен

преди 4 години

Докато на 100 шева викаме - лека телесна повреда, няма да се оправим!

9

Анонимен

преди 4 години

Така ще е. Всеки си разхожда песовете пред блока или в градинките без каишка и наморник.

8

НАРОДЕН СЪД

преди 4 години

Кучкаря да се намаже с катран, овъргаля в пера и обеси пред Парламента с главата надолу.

7

Bitch

преди 4 години

Дете на 6 години със 100 шева = лека телесна повреда= няма такава държава.

6

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че е писано - домашно.При нас уличните кучета са любимци на децата от квартала - хранят ги играят си с тях.Че след такава дописка излизат кучкарите и бог да им е на помощ на уличните кучета.

5

Анонимен

преди 4 години

100 шева на главата на дете било лека телесна повреда. Какво ли не се прави заради кучетата у нас.

4

Анонимен

преди 4 години

Има различни видове кучета.Това е било едро дворно куче пазач а собственичката е някаква *** най-вероятно.

3

Анонимен

преди 4 години

"разкъсвания по лицето и главата и над 100 шева"телесната повреда - лекабива.

2

Анонимен

преди 4 години

Кученцето добре ли е. Все пак е свещено животно на българина. Недопустимо е да се възпитава, то е детенце мило на своите стопани. Иначе е много добро и не хапе.

1

Ристу

преди 4 години

Кучетата са лоши и глyпави животни.