21

Анонимен

преди 4 години

По-малките като България, Македония и др. ще изчезнат от картата или ще си сменят езика с немски , английски турски и др. Ще останат само най-големите държави ЕС, Германия, Франция, Англия, Турция, САЩ и т.н. Българския език ще стане мъртъв език като латинския, индианския и след време мишките ще изядат романи като под игото, ботевите и т.н.

20

Анонимен

преди 4 години

"Ще има повече помощи за родителите" -отлична идея, но за кои родители?Щото за едни и сега има повече от щедри помощи. Видяхме какъв е резултатът.Аз подкрепям идеята за щедри помощи на родителски двойки, поне единият от които да има университетско образование, а другият да не е с по-ниско от средно.Ако и двамата са висшисти и работят като такива, те да получават най-много бонуси.Стига вече развъждане на неграмотни и малограмотни пара.зи.ти!

19

Анонимен

преди 4 години

До До Анонимен 14Тогава не си затваряй очите за очевидното не ние сме проблема в Африка и Азия се плодят като за последно ходи да ги поучаваш тях, ако не те хвърлят в някой лагер преди това.

18

MaйMyната

преди 4 години

И короната така си мисли, да остави само пенсионерите. А пенсиите ще падат падат от небето, умници.

17

До Анонимен 14

преди 4 години

Другарите ще ги търсиш някъде другаде, не при мен.И не забравяй, че точно те, докато бяха на власт, докараха тук неколкостотин хиляди от онези, събирайки ги от съседните балкански държави. После им създадоха отлични условия за размножаване. За наша сметка.Така че, първо мисли, после "другарьосвай".

16

Анонимен

преди 4 години

"Държавите ще трябва да отворят границите си" - ето тук е заровено кучето.Агитират ни да приемем онези, които напират към Европа, за да лежат на социал и да цвъкат ежегодно по още един ползвател на соц.помощи.Как не!

15

Анонимен

преди 4 години

Тази новина си е абсолютна адженда на НСР . Прочетете я пак !

14

Анонимен

преди 4 години

До Щем не щем,Другарю, не ни го казвай на нас ние от 9 милиона вече сме под 7 милиона, а само Нигария я дават да стане от 200 милиона на 800 милиона до края на столетието.

13

Анонимен

преди 4 години

Дано изчезнат комунистомаргиналите с това намаление на населението.

12

Анонимен

преди 4 години

Интересно как тази "независима" медия за пореден път пуска новина за намаляне на населенито, въпреки че в момента тече най-големият протест от последните 7 дни. Ако продължим да свързваме точките и следим хронологията на новините от "независимите" медии, ти става ясно какъв е глобалния план за близко бъдеще. Коронавирус, ваксина, сещай се на татък....

11

Анонимен

преди 4 години

всяка секунда се раждат трима души а умират двама . до края на 2022 година Индия ще задмине Китай с население общо 1.4 - 1.5 млрд души .

10

Щем не щем,

преди 4 години

трябва да се редуцираме до 1 милиард, ако искаме планетата ни да оцелее.Нужни са незабавни и безкомпромисни начинания за рязко намаляване на безконтролната раждаемост на етноси, които по традиция недолюбват работенето и ученето, както и отговорността за възпитаване и изхранване на собственото потомство.

9

Анонимен

преди 4 години

Градил си държава десетилетия и столетия и накрая ти тръшват няколко милиона пещерняци и всичко отива на кино.

8

Истината

преди 4 години

Да се чете "зелените"

7

Истината

преди 4 години

Винаги съм смятал селените за особен вид еко фашисти.Пишете повече такива статии и другите ще видят що за стока са.

6

Анонимен

преди 4 години

Казвст че битите минцифай преди да ги пребият са ги жасали с по 200 в дубарите?

5

Пепи

преди 4 години

Поредната глупост

4

МИГРАНТ

преди 4 години

Аааа вие съвсем изтрещяхте !!! Тогава за какво да плащаме тези осигуровки на държавата ??? И да работим до 88г ай сиктер бе !!! Без Осигуровки това е !!!

3

анализатор

преди 4 години

Пишете неверни неща.Глобалното население намалява,но в нашия християнски свят.Другите геометрично се умеличават.Но там не се говори за женска кариера,равенство на половете,за женска свободия,и пр.дивотии.Там жените са съпруги и майки.А християнката стана враг на мъжа си,и иска само безконтролно сексуално поведение.Днес с един,утре с друг,вдругиден с трети.И НЕ ИСКА ЗА НИЩО НА СВЕТА ДА РАЖДА ДЕЦА.Кажете,че това не е вярно.Това е тъжната ни реалност.

2

.

преди 4 години

Няма да намалее самичко населението. Ще му се "помогне" сериозно по доста начини :( Да бъдем добри и да спазваме Божиите повели, пък на когото каквото е писано.