66

Смях

преди 4 години

Каскетов пак отчита вятърна активност.

65

ББ

преди 4 години

хванете ли айдук без значение в президенство или в министерски съвет...в затвора и ще ви подкрепя,ама в Съда...в медиите с изявления без доказателства и осъдени вземате страна...и намирисва

64

ББ

преди 4 години

ама па как всички "правоприлагащи" органи, не видяхте нещо незаконно и несправедливо у хората раздаващи пари, хората правещи законите../като за Божков например/у Президента няма пари,всеки ден четем на прокурора вменяването на вини,без доказателства,без Съд...раздавате присъди г-н прокурор...хората на които радка пирадка бе хим измряха отдавна,сегашните са номади,...германия,франция,англия...трудно ще ги излъжете със старите милиоционерски хватки...

63

Сата НАТО

преди 4 години

"Шефе, и аз обичам да се праа на луд, ама на Вас май много ви се удава"... Тия двамата си помислиха, че верно ше е бът Демократична Европа... Аве, милицонерчета мамини, не знаете какво чудо ви чека. Ако знаехте, сами ше си преметнете сиджимката.

62

Анонимен

преди 4 години

Ако съм на мястото не президента ще изкарам два танка пред сбирщината на жлътите павета и един пред шкафчето с пачките кюлчетата злато и пищака. Знаете ли какво ще стане. Сичкото сеяндури начело с мендата гората и баш управника ше се наврат у миша дупка. Но уви. Президенто е плашипуарник и нищо мъжко нема в него. Само говори а нищо не върши. Но иначе прибира тлъстата заплатка и рани оная дето го излага навсякъде.

61

Анонимен

преди 4 години

И какво като са разпитани още двама човека?Това въобще не означава, че си свършил няква работа.

60

Анонимен

преди 4 години

Гешев е печен, добре действа, само така. Безмилостно!

59

Русия

преди 4 години

За шкафчиту МУ ли?

58

Германия

преди 4 години

До бай Иван- хапчетата, бай Иване, хапчетата вземай редовно! Че от такива като теб дето защитават тулупа България е на тоя хал! Мижитурки такива.....

57

Един

преди 4 години

ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП! Обърни им внимание прокурор!

56

Анонимен

преди 4 години

Всичко ли е менте в снимките? Поне уискито от 300 лева да не е менте.

55

Анонимен

преди 4 години

Гешефта дали е гледал Красавицата и звяра? Там, дето мебелите и посудата танцуват. Да иде да разпита малко едни нощни шкафчета, които така мистериозно много танцуват от 10-ина години - излизат празни и се връщат пълни.

54

Анонимен

преди 4 години

Като чета,виждам,че червените тролчета нещо скърцат.Ще дойде втеме,когато треби да слязат от S класа и да подкарат Голф-3.Мафията не знаеше,че с държава и народ " хазарт" не се играе.Друзя,каманизъм,сациализъм,привилегии и мафиотски изпълнения врче не вървят.Кой ял,пил и неплатил,иде сметката от сервитьора!

53

Атанасов

преди 4 години

Каскета що не пита Захариева, дали ще отзоват посланика от Алжир? Щом е назначен след натиск,а нали и тези назнчения се подписват и от премиера?

52

Шопо

преди 4 години

Цирк Гранде ГЕРБерале и неговият шут ежедневно ни забавлява...

51

Василев

преди 4 години

Селяни прости, знаете ли какво значи ционистко робство???Снасяйте селяни прости, и който има бизнес, да се отчита, когхато му пратят хора, и всичко да тече по правилните пътища!!!Няма наше, няма ваше, всичко отива в ционистките банки на запад и изток!Мал.оум.ни селяни прости, вие сте валат!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

50

Анонимен

преди 4 години

Най после истински прокурор.Цацаров даде тон,Гешев продължава борбата с мафията!

49

Анонимен

преди 4 години

Внимание!!!!Внимание!!! тролчетата да ми ядете уияяя:):):)МЕРСИ ЗА ВНИМАНИЕТО.

48

Анонимен

преди 4 години

тоя един ден ще го съдим за държавна измяна защото с Боса си работят за чужди интереси, факт, единственото което се прави е да се товарят хората да издържат още и още *** и да бъдат експлоатирани необезпокоявано от частните бизнеси.

47

Анонимен

преди 4 години

А тоя колко ми е отвратителен...,мазен.....