11

И

преди 4 години

Щом става за СПИН, ще става и за Covid, все със C започват :)

10

До 6

преди 4 години

Има доста ефективни лекарства за редки болести но са тестови и такива си остават, парите които ще изкарат от тях са по малко от парите които ще изхарчат за доказано лекарство, но спин не е такава, лекарства за широко разпространени болести означава голяма печалба, инвестиция се оправдава.

9

Анонимен

преди 4 години

А бе тоя няма ли ПР-и там, да минимизират тия издънки, то вече не е смешно. Силно съм загрижен за американците. Искам да са добре, че когато са зле трябва да купуваме пак нещо - самолетчета ала бала. Не искам пак да харчим...

8

Фин

преди 4 години

ДО 1; ако мангъров не беше прав, сега всички щяхме да сме измрели, или да си стоим у дома и да излиаме със скафандри. ФАкта, че всичко тече нормално и само нещастни хипохонрици се интересуват от коронката, е доказтелство, че всички мерки бяха грешка.

7

Закъсняваш,бай Дончо

преди 4 години

Мислителите от БАН вече били готови с такава ваксина, ама виждаш ли пари нямало, за да реализират постижението си!Защо ли досега не сме чули инвеститорите да се бият за правото да вложат пари във великите БАН-ски разработки?!Западните бизнесмени били много задръстени, бе! Не дават пари на БАН.Друга бира е нашият Фонд "Научни изследвания", чрез който милиони от бюджета се наливат в нечии гушки. Всеки институт на БАН е пратил там свой представител и разпределят папото. Но де ги резултатите?!

6

Тц-тц-тц

преди 4 години

Ако глупостта имаше крила, този нямаше да стъпи на земята.

5

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е казал нещо друго, но медиите го изопъчават, че видео няма.

4

Анонимен

преди 4 години

Е може и да има и тоз да се е изтървал . Някой казват че и за рак има лек ама само за "богоизбрани".

3

Хюго Бос

преди 4 години

Разбрахме ви , че сте прогресивно либерадтка медия- не е нужно да ни го доказвате всеки път. Като пишете анти- Тръмп статии не ставате по- умни, грамотни, четини и т.н. Гледайте си ***, грантовете и не се занимавайте със сериозни неща- не са ви по умствените и журнал. възможности.

2

Анонимен

преди 4 години

С радеф са на един акъл...

1

Анонимен

преди 4 години

Тръмп и Мангъров са на един акъл.Винаги се сещам за тях двамата, когато чуя думата *глупости *...