181

Мечето РъгСпин

преди 4 години

защо всички уважаеми тиквеници предпочитат да се ровят в миналото 30 години назад, вместо да коментират корупцията тук и сега на техните избраници Влатко, Мента, Захаринка и т.н.

180

Скептик

преди 4 години

СДС заслужено си е на мястото. Чака подаяния от тиквеника когато проплачат на вратата на 1 посланик. Все пак те предадоха България в НАТО. Заслужено Симеон Втори ги измете. Той поне свърши членството в ЕС. Лошо при това. Герп сега са партия на облагодетелстваните от далаверата. Придобили собственост, а сега придобиващи бсидии. Докато Борисов не си иде няма отърсване от тях. БСП също заслужено са си на мястото. Тряха си за НАТО, за дълговете, за газта, за бежанците, за самолетите.

179

Тодар Правешки

преди 4 години

ХахахаЧовека е от БСП. Спечели кметския пост в Правец с подкрепата на БСП през 2003 - та година!Доколкото си спомням, тогава ГЕРБ не съществуваше.А и Борисов е сантиментален човек, плащаха му да охранява Соцкобургготски и Аятолах Тодор Живков. Явно се е предоверил на китайската мъдрост - не е важно дали котката е бяла или черна - важното е да хваща мишки!

178

Бунак Обама

преди 4 години

Тодаре, ще те коментирам по-късно, че се опитвам да си направя резервация за почивка на укрепителната стена на госхожа Захариева :)))) удери едно рамо, нали си гербав :)))) Вилата на Севда знаеш ли дали е свободна другия уикенд :))))

177

Анонимен

преди 4 години

*** то при вас всичко е без проверка бе, калинки алени :))))))

176

Тодар Правешки

преди 4 години

До Бунак ОбамаБеше пробутан по настояване на Нинова и Гергов и назначен без проверка. Сега си носим кръста, защото е казано :"Не се доверявай на комунистите, дори когато ти носят дарове "!А за бившия кмет на Стрелча някакъв коментар, товарищ?

175

Бунак Обама

преди 4 години

Тодаре, Красимир не беше ли ваш зам министър :))))) що си плюеш в сурата герберски бе, керата

174

Тодар Правешки

преди 4 години

Другари!Очаквайте Окръжно номер 4-ри от *** 20!Трябва да бъде събрана подписка за предсрочното освобождаване на бившия кмет на Стрелча, другаря Иван Евстатиев и пускането под гаранция на другаря Красимир Живков, първи братовчед на другаря Тодор Живков!От президентсвото ще ударят едно рамо!Трябва да изкараме кадърните управленски кадри на Партията на свобода!Венсеремос другари!

173

Тонката

преди 4 години

последствията на Командира ги ядем всички. В София все още се живее, но провинцията е леш. Без Командир можеше да имаме по-добри шансове, така и няма да се разбере.

172

Александър Цанков

преди 4 години

Бог да го прости СДС.Каквото можа - направи, въпреки внедрените доносници и агенти на ДС!Но все пак ако трябва да се избира между втори мандат на Виденов и втори мандат на Костов, всеки истински българин ще избере Командира!Факт!

171

Бунак Обама

преди 4 години

колко години ще са им нужни на демократите да се справят с лошото наследство на тоталитаризма? 100 стигат ли, 150 да не си даваме излишен зор? Тогава хората ще са измислили телепортацията, те още ще прекарват вода на Перник ха ха ха ха

170

Анонимен

преди 4 години

До Българинбате, от 11 години избирате герб да не са комунистите. Що говориш тъй

169

Българин

преди 4 години

До Мечо КухЕдна забележка - не прогонените от демокрацията, а прогонените от тоталитаризма и социализма!

168

Мечо Кух

преди 4 години

добро или лошо - историята ще отсъди. Едно е сигурно - децата на прогонените от демокрацията в чужбина няма да се гордеят с потеклото си :)

167

анонимен

преди 4 години

В допълнение - модерна: друхи втора употреба, коли втора употреба, износ на злато и много скъпи метали , внос на боклут от цял свят........... храни като наелон

166

Александър Цанков

преди 4 години

До ТонкатаТончо, дорогой, *** до Южна Африка да поднесеш цветя на гроба на шефа на "Орион"другаря Румен Спасов, че от вашата партия го забравиха отдавна, а не трябва!

165

Зозо

преди 4 години

винаги като посочиш на някой процентник в каква ко чина живее, той моментално се загрижва за хората в Северна Корея :) :) :)

164

анонимен

преди 4 години

Най важната им мисия беше да превърната държавата в развалина, в бунище, в *** и миризливник

163

Александър Цанков

преди 4 години

До Бунак ОбамаЗа хората от РФ, Бангладеш, Куба, Ангола и Северна Корея може да е атракция, защото в техните държави са затънали до шия!

162

Тонката

преди 4 години

Саше, признай, че си от герб и заминавай да смучеш пури. Тука не връзва :)))))