139

Анонимен

преди 4 години

Низшите раси налазили Европа и САЩ трябва всеки ден да палят свещ и да целуват белите хора в знак на признателсност. Защото само в белите страни низшите могат да си клатят задните части по телевизията, да подскачат с топки, да ги избират даже за президенти. В коя небяла страна бивш затворник на тежки наркотици може да стане герой само, защото е убит от полицията. В Нигерия, може би? Или в копторите със себеподобни му ще е просто още един заровен труп в безименен гроб.

138

Анонимен

преди 4 години

Лечителят, ако те посрещна с правата лОпата и нямаш време да се оплачеш на "ОРГАНИТЕ"......значи си ####ан.

137

Анонимен

преди 4 години

Хей каскет "Лечителят".......ти си бил в Чикаго само в делириУма СИ......

136

Анонимен

преди 4 години

Къде са тези протестиращи, когато биват убивани бели хора?

135

Лечителят

преди 4 години

Моля всички протестиращи да си закупят жилище в Южно Чикаго.Цените са по-евтини от тези в Полски Тръмбеш.Ама не е заради полицията!

134

муспи

преди 4 години

Стоп на Фашизма! Стоп на протестите по разните технологии! Ако не се вземат мерки, ще започне и отричането на Холокоста! Докога! Шейсет милиона не стигат ли! Ах ние гонените, ние бедните! Заради нашата пословична бедност, ББ (наше момче) трябва да изтегли приличен, поне милиард, заем, за нашето обезщетение, и да почне веднага изплащането му - живота е суров гои!

133

Анонимен

преди 4 години

Ще видим 80 % и *** заедно.......хи хи.

132

Баровеца-СФ

преди 4 години

Лично не съм наясно с вредата от G мрежите,но познат който от години се занимава с монтаж и подръжка на G мрежи изказа мнение,че 5G мрежата не е безобидна като другите!

131

Електронен инжинер

преди 4 години

Те съответните организации отдавна са направили всички проверки и са доказали че излъчването на 5G мрежите е безопасно. Но средностатистическия ***,от вярва повече на фейсбук отколкото на научни списания. Най-вече защото всеки ден чете фейсбук и никога не е чел научни списания.От инжинерна гледна точка телефона който си слагате до главата излъчва 4 вата мощност а сигнала от клетка на мрежата на 10 метра от нея е максимум 0,8 вата. Тея ***,оти трябва първо да си хвърлят телефоните.

130

Анонимен

преди 4 години

Ихааа, в София ще има парад на ***,отиде. Ще гледаме сеира.

129

Анонимен

преди 4 години

До Една от Видин"да се загрижат за правата на Българите от Западните покрайнини, Бивша Югомакедония или Беломорска Тракия, та да спретнат и един протест за правата на тези наши измъчени сънародници?"За тези наши сънародници да са на тоя хал се "погрижиха" руш*яците. Завинаги.

128

Анонимен

преди 4 години

Корона вируса е разработен от Бил Гейтс, за да може да се чипират всички хора по света!! Така с помоща на сателитите на Илън Мъск ще се контролира 87% от населението на земята!! 5G е създадено за комуникация на чиповете на Гейтс и сателитите на Мъск. А главния инвеститор и спонсор на това е самиа Джордж Сорос!!

127

Анонимен

преди 4 години

Точното определяне е "криворазбраната цивилизация"!

126

Една от Видин

преди 4 години

Браво, добре се грижат за правата на всички *** в България, че и с протести ги "пазят", все едно някой ги тормози...Кога ли ще доживеем от фондацията на Сорос, да се загрижат за правата на Българите от Западните покрайнини, Бивша Югомакедония или Беломорска Тракия, та да спретнат и един протест за правата на тези наши измъчени сънародници? Естествено, въпросът ми е риторичен, защото фондацията на Сорос е с антибългарски и антихристиянски характер.

125

blAll lives suck

преди 4 години

Всички ще умрем, здравето е преходно явление. Децата да голяма отговорност. Може же би в свят където може да ги сполети нещастие не е добра идея. Който се е родил той ще страда и той ще умре вероятно след много операции и 10-20 години мъчение според това колко са му корави гените. Най-добрият начин да спре насилието е да спрете да ги раждате. Раждането е насилие срещу деца. Живота е причиняване на насилствена смърт от страна на умопобъркани маниакални религиозни садистични лунатици.

124

Анонимен

преди 4 години

Сорос плаща.

123

Додо

преди 4 години

Още в деня на протестите в САЩ веднага ми стана ясно, че метастазите на Сорос ще организират подобни мероприятия в България. Интересно, дали някоя от патриотичните партии или организации ще организира контрапротест, бидейки за всички нормални хора е видно, че това е поредното антихристиянско, антиевропейско, а в нашият случай и директно антибългарско мероприятие на шайката евреи-сатанисти, които се молят на дявола.

122

Анонимен

преди 4 години

Капарирал съм си студио в Алепо . Що мисирствате ,хем стена хем апартсментче . Ади сус.

121

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Продавам шапки против 5G и бая срещу чипове.

120

факт

преди 4 години

никакви "майки" не стоят зад това поредно нпо, огладняло заради коронавируса.. спря лапането за 3 месеца и сега са готови и срещу слънчевата радиация са протестират.. само и само да захлебят тия па'разити