25

Анонимен

преди 4 години

Хан Аспарух, Крум, Симеон, Левски, Ботев....все по нощни барове и курорти са ходили!?!!?Затваряй всичко наред!

24

Анонимен

преди 4 години

Аз в един момент искам да се върна към нормален живот и затова искам хората да спазват мерките, а не да ми се юрват по кафетата и всичко това да продължава до безкрай, щото видиш ли корона няма и заради тях един вид да съм потърпевш и аз. Някой ще каже не ходи на ресторант като не искаш. Не е до това дали искам или не, а до това, че е възможно заради тази свобода днес, утре да има още по-затегнати мерки!

23

до ами

преди 4 години

казах ти, не ми препоръчвай методи от 14 век, когато са измрели една четвърт от населението на земята, около 500 милиона за онез векове.

22

Анонимен

преди 4 години

Баба ви все със заведения и паркове е живяла!!!Затваряй!!!!

21

fact

преди 4 години

До Лудостземи се изолирай доброволно в софийския централен. там смекчаване на ограниченията НЕМА. И СТИГА ДАВАЛ ЪКЪЛ....

20

От 2

преди 4 години

До 13Нещо не ме разбра. Имах предвид да не хвърлим на вятъра усилията, които направихме почти всички до този момент!

19

До ами

преди 4 години

Щото си млад и морето ти е до колена ама ако си на нашите години от рисковата група друга песен щеше да пееш!Щото знаеш че вие младите бе боледувате, затова се правиш на велик, но се моли да не дойде друг вирус и да хваща само младите!

18

Анонимен

преди 4 години

Сега мешаницата от петък, събота и неделя ще излезе към сряда, четвъртък!!

17

ами

преди 4 години

До до и до когазащо пък трябва нарочно да се заразявам ?? аз продължавам да си живея нормално...ходя на работа,пътувам, срещам се със хора а дали ще се заразя е въпрос на късмет но не се побърквам от това.ти готов ли си да се подпишеш , че до 8 месеца ще имаме ваксина?? както лекарите казват има доста вируси за които от години се опитваме да направим ваксина и не успяваме. освен това как си представяш ваксинирането...задължително със закон ли ?? аз не бих се ваксинирал например..

16

Сега

преди 4 години

Къде са контролните органи,защо позволяват тази свинщина по Витошка,заради печалби търговците ни убиват?!

15

Анонимен

преди 4 години

С тези заведения ще стане голям компот, само гледайте другата седмица

14

Лудост

преди 4 години

Като гледам какво е по нашите заведения в момента ме хваща страх какво ни чака,пълен безконтролен хаос все едно е за последно,не трябваше да смекчават мерките ния сме ***.

13

Анонимен

преди 4 години

до 2Да не стане само така два месеца дремане вкъщи да се окаже безполезно...не е безполезно, за тива са само 90 умрелите. Ако беше останала слободията сега да са 900 поне, ама *** не вярва.....той е от тез дето трябва да се изгори че да е сигурен че котлона е горещ

12

Анонимен

преди 4 години

Карантина поне година две докато измислят ваксина и после ще се възстановяваме!Това е в името на оцеляването! Ако трябва една година хляб и сол ще ядем, но после пак ще станем и тръгнем! Другия вариант го знаете, хаос, срината здравна система и фалит на държавата!

11

до и до кога

преди 4 години

отивай в някоя болница и се заразявай стадно, има пи нормални методи, изолация, хугиена и разбирасе ваксини до 8 месеца и лекарство. Ти се пробвай стадно, теб и семейството ,дано вс оцелеете, но ме съмбява на 100%

10

Анонимен

преди 4 години

И в България трябва да затворят отново парковете и заведенията. Народа се блъска един в друг и никаква дистанция не се спазва. Никаква поука не сте си взели от пандемията, затова трябва да се въведат отново старите мерки, да се затегнат допълнително и да не се пипат минимум 1 г.

9

Критикувате

преди 4 години

Южна Корея? Някой от вас е живял или учил там? Да се върнеш от Южна Корея в която и да е европейска държава е като завръщане в миналото. Южна Корея и Япония са със сто години напред пред всички останали държави в света.

8

хи-хи-хи

преди 4 години

Така със страх, ще има и ДЕСЕТА вълна!

7

Анонимен

преди 4 години

Как е заразил толкова човека нее носел маска и е кихал на ляво и надясно ли. Кои са тези дето са го видяли че киха и са седяли близо до него.

6

и до кога

преди 4 години

До Анонимен5 трябва да останат тези мерки ? ясно стана от опита на корейците , че без стаден имунитет няма как да преборим вируса. стадният имунитет не може да се придобие по време на карантина !! кой ще поеме отговорността за налагане на карантина за 2 години !! има ли въобще държава която би издържала на това !