79

съвет

преди 4 години

Докато не мине епидемията никакво ходене по заведения!

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Истината е, че така нареченият ЩАБ унищожи икономиката на България по нареждане на Бойко Борисов.Икономиката на тарикатите, не е икономика на България. Нито някой им иска вече услугите, нито някой ще им дава от парите си. Свърши. Благодарение на разумните действия на правителството се появи надежда за бъдеще в държавата.

77

Вече знам

преди 4 години

Изолацията наистина изцежда от слабите умове и последната капка разум по необратим начин.Неслучайно за върховно наказание е възприето лишаването от свобода.

76

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - но те иначе минават за интелигентна нация (немците)Моля? Това може да го каже само човек, който не ги познава.За тях времето е спряло, те изпадат в истерия при минимално сътресение на "правилността" и т.н. Единственото, което крепи тези хора, е правото на държавата им да печати пари.Куха работа иначе. Няма усет, няма гъвкавост, не могат да "решават въпроси". Безсмислено съществуване, летаргия.

75

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че така нареченията ЩАБ унищожи икономиката на България по нареждане на Бойко Борисов.

74

Анонимен

преди 4 години

Разстоянието между масите и нивото на хигиената ще зависят, както и до момента от размера на рушвета за проверяващият чиновник.

73

Четейки коментарите

преди 4 години

ще ни се наложи да се пазим с оръжие от умници, за да останем живи, явно това е единственият език, който те разбират.

72

Анонимен

преди 4 години

Как страшно и унизително звучи ходене на кръчма, като че ли немците например не ходят на заведения да се наливат с бира като ненормални, Октоберфест в 12 през нощта е неприятна картинка, но те иначе минават за интелигентна нация

71

Анонимен

преди 4 години

Аз и преди почти не ходех на заведение, но все пак заради това че ходим на сладкарница от време на време ще трябва да се информираме. Пък тези които без това не могат да му мислят.

70

Анонимен

преди 4 години

Опасно е да се спори с умници.Решението най-вероятно ще е, че разумните хора както и преди ще се пазят и ще излизат само за неотложни нужди, а умниците ще пият бира докато не ги приберат в линейката или моргата.Споровете с такива умници са убийствени.Буквално.

69

Анонимен

преди 4 години

Ще работят няколко маси от заведение а персонала ще почне да гони хората които са си изяли и изпили за да има място за другите хора и така.

68

Тютюнопушенето

преди 4 години

Каква гледка ще бъде само си представете - от 10 маси само 1 не са пушачи решили да поседнат на чаша кафе, чай и кола да си побъбрят дишайки """чистия""" въздух. Много ""здравословно"".

67

Анонимен

преди 4 години

Ще видим...аз не бих отишла на заведение в тези условия, няма да ми е спокойно. А и заведенията няма да работят на пълен капацитет, трябва да се направи организация, да има външна част, градина и т.н. Освен това на работещия персонал ще се плащат заплати... Дали няма да е по-изгодно да не отварят изобщо или да си останат с евентуални доставки по домовете... каквито се предлагат основно от по-големите вериги?!

66

Анонимен

преди 4 години

Някои неща в човешката природа са наследство, а други придобити в следствие на опит. Собствен или чужд.По принцип учените казват, че колективният опит и езикът ни е извисил над животните, но... четейки някои коментари по време на пандемията, вече започвам да се съмнявам в това.

65

Що бе....

преди 4 години

НЕМАМ НИЩО ПРОТИВ, БАЛЪЦИТЕ У БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОБОРЯТ МАЛКО С ВИРУСА, БЕ.... ХАХАХААА....ТЪКМО ШЕ ВИДИМЕ КОЙ Е ПО-НАЙ... ХАХАХААА..!ШЕ ГЛЕДАМ С ИНТЕРЕС---СЪЩО КАТО НА МАЧ!!!

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - В страната на Андрешко е ясно, че исканията за махане на ограниченията е заради ходене на кръчма, а не заради необходимост от спортуване и грижа за икономиката !Ами, не. Направен е анализ кой колко внася като данъци и какви са щетите за държавата. Който е бил изряден, правителството ще е заинтересовано да му направи схема, за да продължи да внася. Който не е, то ще бъде подложен на рестрикции до пълната му ликвидация като икономически субект.Фитнесите и някои кръчми си плащат.

63

Анонимен

преди 4 години

Като казах деца, имах предвид бебета. Но това с нищо не променя фактите от хилядолетия, че човекът е само един говорещ звяр.Особено по време на пандемия.

62

Анонимен

преди 4 години

В страната на Андрешко е ясно, че исканията за махане на ограниченията е заради ходене на кръчма, а не заради необходимост от спортуване и грижа за икономиката !

61

Някой си

преди 4 години

В тоя дъжд и неочакван студ през май само на открито ще седна да настина. Като позволите и на закрито да има маси,тогава ще се почерпя по една пица и бира.

60

Анонимен

преди 4 години

Само силните умове успяват да запазят разсъдъка си в трудни ситуации. Останалите ги тегли към бира и кЬОчеци...