30

Анонимен

преди 4 години

Така е, като сигнализират за нередностите в АПИ с фаворизирани фирми за продажба на винетки

29

Каскетоф

преди 4 години

На мен ми е поръчано да ударя Божков. Арестувах майка му, жена му, леля му, кучето и хамстери му. Аз съм мyтрa / чeнгe за изпълнение на поръчки на др Меевски.

28

Анонимен

преди 4 години

На Каскета дубайците му пратили фурми и един вибратор. Казали, ако не ти харесат фурмите, може да се е*еш!

27

Анонимен

преди 4 години

Като продадеш душата на дявола оставаш нещастен в края на живота си, също като тази ***, и ебача и божков

26

Ами

преди 4 години

Да си беше стояла в чалга клубовете да се чекне на сцената пред селяците! Защо й трябваше да се захваща с неща от които нищо не разбира и сега даже няма да разбере защо ще я осъдят. Ама лакомията е голяма работа. ГГЗ

25

Анонимен

преди 4 години

Аз си спомням, че тя беше УРЕДЕНА с работа в Европарламента в Брюксел още преди около 12 год., когато баща им имаше предаване в тв Скат..Др. Деянов беше приятел със Сидеров и шефа на Скат тогава - Валери Симеонов. Всеки с връзки и познанства с депутати и политици можеше по това време да бъде уреден в Европарламента на някаква измислена чиновническа "служба " на хонорар от евро фондовете. .

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен24Много патриотизъм , много нещо ! Обаче, ще успееш ли да купиш храна за да нахраниш децата си и да платиш с патриотизъм и чест , вместо с пари ?

23

Анонимен

преди 4 години

Браво на туй момиче....

22

До 25

преди 4 години

Освен, че му пратили фурми му изпратили и точни инструкции къде да си ги завре.

21

Анонимен

преди 4 години

Гешев поискал Черепа, Таки и Галеви от Дубай, те му пратили фурми! Толкова за Гешев!

20

Анонимен

преди 4 години

Не можеш да се гордееш, че си избягал в страна на има няма 200 години, изцуцала де що има ресурси в земята, и да забравиш, че Родината ти е на повече от 1300 години на едно място, независимо от превратностите на съдбата... Много може да се каже, аз няма да го повтарям, всеки си знае. Накрая, ти, Великия, ще вземеш същите два квадратни метра, като всички.

19

До 28

преди 4 години

От ТОЛ системата я дисквалифицираха, спечели обаче търга за приложението на АПИ, както и за Civi, което копира функционалността на приложението "г Гражданите". Първото е пърна боза, второто обаче се ползва сравнително широка. Иначе поръчката е срещу Божков, ще я помачкат малко да видят дали няма да снесе неко срешу него и ще я пуснат.

18

Анонимен

преди 4 години

А що така : бизнесмена Васил Божков, който продължава да се намира в Обединените арабски емирства. Нали Гешев и Боци се тупаха по гърдите , как щели да го екстрадират ?И защо го квалифицират като "бизнесмен" - нали преди 2-3 седмици го наричаха престъпник, без да е бил съден ?Това е то значи родината и паметните хора останали в нея ?

17

Анонимен

преди 4 години

и това спечели европроекта за обслужване на ТОЛ системата на България? Вие сте се подигравали с нас.

16

Анонимен

преди 4 години

Всички са свързани с В. Божков? Струва ми се, че се цели всички престъпления да се свързват с това име. Като го разследваха В. Божков, защо тази не се появи на хоризонта. За еврифондовете то е ясно, не само тя, а и много други ги точат.

15

До 15

преди 4 години

Разбира се, че имаме! Не си мисли, че ти като си подвил опашка и всички други са така. Ако не чувстваш със сърцето си какво е България, значи живота на безродник е точно за теб! Правилния за туб избор обаче, не е правилние избор за всички нас!

14

Анонимен

преди 4 години

Откраднатите средства за гаранции и адвокати да ги дадат.

13

до 12

преди 4 години

Щото теб те управлява някой Доналд и ти казва да пиеш дезинфектанти. Безродник!

12

До 9

преди 4 години

Вие не сте избрали нищо.Вие нямате избор.

11

До 12

преди 4 години

Ми да, обаче се борим срещу това, защото овчаря няма да се махне сам. Да избягаме всички както ти си направил ли?!! Това ще подобри ли живота в България! А, забравих, за такива като теб род и родина не означават нищо. Важен е кеша и да ходиш на почивка. Аре чао!