101

Анонимен

преди 4 години

104 едва ли знаеш, че под Челопеч има 120 км магистрала на 1 км под земята. Инвестицията е за 1 милиард. Наскоро правиха станция за над 100 млн. 15 млн дават на общината. Онова село Чавдар получава също 2 млн и затова разцъфна. Да не говорим, ще парите остават основно в Бг. Говорим заплати средно 2500 лв, сметки, доставчици, данъци , осигуровки и т.н. Накрая си има и данък печалба. В цял свят концесиите са 1, 5-3%. Австралийските са дадени на САщ за 1.5%. Пък вий си слушайте Волен)))

100

Анонимен

преди 4 години

104 като си неграмотен защо се напъваш? Ами то постоянно го казват , че завода е в Намибия. И защото нашите еколози забраниха , защото някога региона беше в екологична катастрофа. НрБ до там го докара. После Ирландска фирма пробва , но фалира. Нямаше технолигия. Без технология не вадиш нищо и цял район умира! Само Асарел в Бг вади злато. Който ти каже друго...е просто пълен ***! А тези ЕС как крадяло златото...ЕС няма фирма да добива злато у нас. Дънди добива шист и го преработва в Намибия.

99

Капитализмът убива

преди 4 години

Кажете ми една страна в света където капиталисти управляват и народът да е добре.Например САЩ са най-богатата държава, а народът умира като мухи и няма пари за лечение. Във всички капиталистически държави хората бачкат като волове, за да изплащат заеми и нямат собствено жилище. В капиталистическите държави системата за дезобразование изкарва от училище хора, чиято глава служи само за равновесие и които ще гласуват за първия милиардер да ги управлява, защото за тях парите са единствена ценност.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104От реакцията ти разбираме, че всъщност ти само предполагаш какво става с тази руда. Седни си, слаб 2.

97

Анонимен

преди 4 години

До 103 АнонименДа бе ! Компетент. Те ще се охарчват за да не го извличат тука а в друга държава на цифра километри от България. Да не си от младежкото герб на Цвъки ?

96

Анонимен

преди 4 години

96 не ви ли писна тази глупост с това злато? Има кандска фирма добиваща златен ШИСТ, който отива за преработка в Намибия. Те злато не вадят. Шиста е примес. В 1 тон(!!!) шист има 2-3 грама злато. Технологията е скъпа и без нея региона умира. А заплатите са средно 2500 лв. Любимата ви Русия не си добива златото, че и газа дори защото няма технология. Газа й го добива немаките фирми. Всичко е концесии. Айде спрете с на Волен лъжите. Тоя неалучайно изчезна!!!

95

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Комунистите са ИМПЕРАТОРИТЕ на лъжата: до такава степен, че върху нея се базира цялата им власт: чичко Ким "учи" севернокорейците на лишения в името на режима, докато се вози в Майбаси и се тъпче като с*иня докато хората му *** от глад и ослепяват от липса на витамини.Затварят границите, за да не могат хората да видят как жестоко ги лъжат цял живот.

94

Анонимен

преди 4 години

...питаш в кой век живеем? Отговор - във векът на лъжата. Да имаш доверие в медииите, означава че отдавнна си си махнал главата като ненужен единичен чорап.

93

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 99Защото няма страна която да не е засегната, а Северна Корея е бъкана с китайци, откъдето дойде вируса. Даже племената в Амазонската джунгла имат проблем с тая гад, а те по-принцип нямат досег с ЦИВИЛИЗАЦИЯТА, но то за русофилЕте всички фантасмагории са възможни, стига великите комунистически вождове да кажат така. Изобщо, вие в кой век живеете

92

Анонимен

преди 4 години

След като няма факти, защо се предполага че ситуацията в С. Корея е катастрофална? Със същият успех може да се предполага, че страната няма проблем с вируса, особено като се има предвид че е изолирана.

91

Анонимен

преди 4 години

До 96Както обикновено, на комунистите някой друг им е виновен. Нали Китай беше най-близък съюзник на Северна Корея? Защо Северно Корейците живеят в робство, и десетки хиляди умират от недохранване всяка година, а болести свързани с недохранване, включително слепота заради липса на витмини в храната, са масово разпространени?

90

Анонимен

преди 4 години

До 96 Тази държава да не случайно една територия носеща все още името България ? Защото за друга не се сещам

89

до 93

преди 4 години

Въпросът трябва да се зададе така-,,Кажете в коя страна,поставена под икономическо ембарго, заради алчната политика на САЩ, народа е добре?" Но има и други държави,клекнали пред външната експанзия,продаващи си ресурсите за жълти стотинки, в които хората също живеят в глад и мизерия-например в богатата на диаманти и полезни изкопаеми Африка,както и една европейска държавица,която изнася тонове злато на безценица,а в същото време пенсионерите и, ровят в кофите за боклyк.

88

Анонимен

преди 4 години

зора е ваксинацията и не сте уверени, че може да стане доброволно, затова в извънредно положение ще е задължителнаЗа пореден път - на никой не му трябва пандемия, за да направи ваксина задължителна. И СЕГА има задължителни ваксини, и ПРЕДИ е имало. За това не трябва убеждаване, а най-обикновен закон. През социализма ваксините ни ги биеха в лекарския кабинет в училище, на всички деца по списък, без предупреждение. А сега в Германия дете не можеш да стъпи в училище без ваксина срещу морбили.

87

Анонимен

преди 4 години

до 93: Прав си, проста и необразована тиква, прочела 1 книга в живота си, не може да управлява.

86

Комунизмът е пагубен

преди 4 години

Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .

85

Анонимен

преди 4 години

До 91Хората говорят че някой като се пени много има собствен интерес - така казват хората. А аналгин хинина е забранен в БГ след 40 години използване и за съжаление никога няма да бъде позволен- предполагам и ти си бил лекуван с него - може и да ти е повлияло а?

84

до 89

преди 4 години

Ти какъв си доктор или биоинженер да вкарваш такива твърдения? Как може да не ви е срам бе хора. Куцу и сакато в България е със собствено мнение за всичко и гледа останалите с лека усмивка тип "много си пpoст, слушай мене" Като си толкова отворен защо не си го инжектираш и да покажеш на целия свят че крие подобна истина. Защото не ти стиска затова, много е лесно пред компютъра да говориш за конспирации да се правиш на интересен, пaлячо с пaлячо.

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Пасажът знчи, че по скоро Ким ще остави сънародниците му да измират с хиляди, отколкото дори и с най-малкото нещо да застраши режима си, ако признае, че нещата там не са добре. Това не е уникално само за Северна Корея, всички диктатури и авторитарни режими са така.

82

Анонимен

преди 4 години

Хората говорят че хинина е магически транспортер на вещесва към клетките на организма, и не е необходимо да се блокират рецепторите на клетките.Правлина комбинация като в стария аналгин хинина е силно средство за лечение. А сега остава хората да кажат и какво е средството/съединението/комбинацията против вируси, особено за ново стария такъв.