157

Анонимен

преди 4 години

хитлер го няманометодите за ограбване на народи са су запазили доразвили в новата дитатура"американската демокрация"- няма приятели има интереси

156

юбералес

преди 4 години

До @Националсоциализма не е в историята. Ние го ползваме, ползваш го и ти. Осемчасов работен ден, 40часова работна седмица, отпуск, болнични, осигуровки, безплатни детски градини и маса други неща. А какво е нацизъм, не знам.Тази дума се появи след войната.

155

Посейдон

преди 4 години

213. Имаш силни аргументи и затова си струва се да се дискутира с тебе по темата.

154

не може да бъде!

преди 4 години

не бива да се забравя ,че заедно с престъпленията хитлеровият режим е оставил на човечеството и ценни неща .научно - изключителни научни и технически постижения и гьобелсовите похвати за управление на аудиторията.И до днес се ползват -научните и техническите постижения са присвоени и доразработени и сума ти народ се кичи с това,а за гьобелсовите хватки срамежливо се премълчава,или пък им е придадена нова опаковка!

153

@

преди 4 години

Всички които пишат тук се надявам че са наясно, че Хитлер и национал-социализма са в историята от повече от 75 години. Говорите си за неща, които нямат никакво отношение към настоящето.

152

209

преди 4 години

Ако Германия беше победила и Русия не бяха отровили Борис 3, сега щяхме да сме най-развитата държава в региона. И нямаше да говорим как и македонците ни минават по доходи.

151

не може да бъде!

преди 4 години

Считам,че е много неправилно да се каже,че историята на Третия Райх е незначителен период.Напротив,периодът е много значителен!но не само заради войната, антисемитизма, расизма и безпощадната диктатура.Движещата сила в човешката история до края на 20 в.са алчността и нац.егоизъм/пропускам някои други пороци/.Хитлеровият режим е образец за това,как може да бъдат впрегнати сума народи за реализиране на немското превъзходство.Тази идея е благодатна и до днес и някои я използват в свой интерес!

150

Чичо

преди 4 години

Ако Хитлер беше победил,всички евреи,славяни и *** щяха да бъдат робска работна ръка,а голяма част щяха да бъдат медицински експеримент.

149

Анонимен

преди 4 години

Какво ги подхванахте, я Хитлер, Я Сталин. Хитлер е жертва на някакви подобни на масони. Използван като сила която като се изтощи и себе си и противника рухва и е ясно кой печели. Но, събитията се развиват по-различно за всички играчи. Няма тотален победител. И най-важната цел е постигната: Унищожена е идеята за обединена Европа заедно с колониите си в Северна Африка. Сега не е ли същата игра. Само цветовете са други.

148

Анонимен

преди 4 години

Ах този Хитлер, тоз син балон.

147

Историята

преди 4 години

се пише от победителите. Затова в учебниците по история никой не учи за истината. Учи се пропаганда. Никой не казва истината на масите за нищо. Пропагандата е с цел изграждане на фалшива представа за света и държане на масите под контрол. Ако масите знаеха истината за 9 септември, масонската държава от самото и създаване - САЩ, световните войни, връзката между кризи и икономика ... тогава тази фалшива реалност в която живеем ще се разпадне. Анархията ще бъде най-близкото нещо до истината.

146

Анонимен

преди 4 години

на американците им е нужен противник срещу русия като хитлерще хвърлят доста пари да се случи сблъсък но тоя път няма да им се разминеи печатницата на зелени хартийки няма да помогне двете световни войни ги направиха най-богатата държавае и ограбването а латинска америка и когото докопат- такива като нас дето им сурнахме 3 милиардаимаха късмет че нямаха сухопътна граница с хитлер- каубойчетата щяха да са наакани за една седмица- спомнете си индианците от виетнам какво ги направиха

145

антиквар

преди 4 години

Продава се кортик от морските сили на вермахта. Цена по споразомение

144

До писателя

преди 4 години

Чак през 2006 г. германците се почувстваха в състояние да покажат на света новото си уверено лице, когато за първи път след края на войната развяха своето знаме по време на организираното от тях световно първенство по футбол:))))Тая статия е писана от някой трудовак на изпит по трудово обучение....Я да попитам,дали са наясно какво знаме са развявали германците по време на световното първенство по футбол през 1974,което също е било в Германия?

143

анонимен

преди 4 години

Да, и тези преди Хитлер са били същите или почти толкова. Просто не са предизвиквали такова клане в такива мащаби за толкова кратко време. А къде видяхте слаба и свита Германия? Един господ знае колко оръжия имат, доколкото знам, вече ще имат и армия, излезе такава информация. Надявам се, че няма да повтарят грешките си от преди.

142

анонимен

преди 4 години

Всички не.нормални защитници на Хитлер тук ще се изпокрият в миша дупка, ако подобен ги призове или пък ще обърнат палачинката и запищят колко е лош.......

141

анонимен

преди 4 години

До учудващо колко ..... - ако бяха в концлагерите какво щяха да мислят, но на такива можеше и да им хареса? Аз също мисля, и американците са трепали доста и че Сталин надали е трепал толкова, колкото му се приписва, но да защитаваш Хитлер при ужасяващата му идеология и последващото воюнване срещу всички е просто болестно състояние.

140

Анонимен

преди 4 години

А тези преди Хитлер? Наполеон промерно? Турците, испанците, англичаните? Ами сегашните сатрапи, които се вижда как разрушават държави и живота на милиони хора? Или е най-лесно да хвърляме всичко по Германия, защото така я държим слаба и свита в ъгъла и можем пладнешки да я крадем?

139

анонимен

преди 4 години

Учудващо колко много, да не кажа всички тук са поклонници на Хитлер. откъде сте толкова сигурни, че всичко щеше да е тип-топ, а нямаше да сте и по-големи роби, ако беше победил. Защо почти целия свят се съюзи срещу него, щом е бил толкова добър, а защо не смазаха тогавашния СССР? То е било лесно, руснаците са били отслабени, евреите също, да не говорим пък колко ресурси имат руснаците за грабене? Всички тук сте за ДАНС и после ДА ЧУКАТЕ КАМЪНИ ДОКАТО СТЕ ЖИВИ!

138

Различни неща

преди 4 години

До Анонимен Вярно е,че ВОСР не беше руска революция,а х.зарска. Болшевик и руснак са коренно различни неща. С руснаците руското и световното ха.арство направи чудовищно социално инженерство. Сталин не пожали и жена си,а и елитната част от шайката на Ленин и Троцки - изтреби ги. Накрая все пак му спретнаха инсулт, но и досега вият като хиени,че ги навря в ..