22

.

преди 4 години

Никъде обаче не прочетох има ли КПП -та по гарите и автогарите? Според мен спокойно можеш да си влезеш в града с влак както си пожелаеш!

21

Анонимен

преди 4 години

Тези проверки са *** и спомагат за разпространението на вирусите!Един полицай който на ден комуникира със стотици и дори хиляди хора, опипва им документите, и влиза в контакт с всички тези автомобили това създава идеални предпоставки за разпространение на вируси.

20

Анонимен

преди 4 години

Не мага да разбера с какво ни улесняват? Пет дена ни искаха заверени бележки и ние вече ги имаме! Безумие, няма ли кой да го спре това нещо.

19

Анонимен

преди 4 години

Ха сега освен увеличението на маските с 20 пъти от утре и хартията поскъпва.

18

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

После полицията като върне всичката тая хартия за вторични суровини, може да си обнови целия автопарк.На маймуни ни направиха тия!

17

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Как така ще събират декларациите бе? Всеки ден с нова декларация ли да ходя на работа?Дори и в такава ситуация не се отказват от бумажтината. Нали знаят, че вирусът остава по хартиените документи до 4 дни?

16

Анонимен

преди 4 години

Ние вкъщи с мъжа ми си играем на КПП. Той ми вика "имаш ли декларация?, м-м-м?", аз му викам "ми не!". И той все " тогава - не може!".

15

Анонимен

преди 4 години

Копулацията не е основателна причина да пътувате. В краен случай - до патрула, без да пресичате демаркационната линия и спазвайки дистанция от два метра. Препоръчително е да не се възползвате от патрула или да му искате съдействие. В мрежата има препоръчителни пози при коврид.

14

Анонимен

преди 4 години

Ало мисирка защо лъжеш, че МВР улеснявало придвижването. На практика трябват N брой бланки за да се върши нещо от тези на които работата им е свързана с пътуване.

13

Анонимен

преди 4 години

И сега от Варна до Бургас, колко декларации трябва да се попълнят минимум 4 в едната посока и още толкова на връщане. И защо ще си даваме личните данни на служителите на МВР, на всяко КПП, да си трупат декларации в багажниците. От петък направо и банковите сметки и кредитите да си пишем направо в декларациите.

12

Анонимен

преди 4 години

Живея в София и имам приятелка, която живее например в Перник.Мога ли да пътувам (респективно тя) с цел секс, или това не е основателна причина според властите?Ако е, от кого и каква бележка трябва да представя?Може би от майка и (да кажем, че приятелката ми е на 35 години)?Абе, вие нормални ли сте бе?

11

House M.D.

преди 4 години

Предлагам процедурата да се улесни напълно, като вместо листчета, на десницата или на челото на всеки бъде татуиран моя номер.Ваш: Звярът

10

Неграмотен

преди 4 години

Защо откъсват областните градове от селата селата Неса ли в *** защото живота в *** става невъзможен заради ни управници

9

MaйMyнaтa

преди 4 години

Твори се анархия по светот, и то по райони

8

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕлектронни са само винетките, и синя зона. Ама от там пада пара. От тез глупости пари не се вадят тъй че попълвай там и се спасявай

7

Анонимен

преди 4 години

Свидетелство за свето кръщение вече трябва ли да носим или до сряда не е задължително? Оригинали или копие с нотариална заверка да предаваме на служителите?

6

Анонимен

преди 4 години

Ще отбелязват ли поне, който вече си е дал новата декларация да не му я искат и на следващия ден?!

5

така е да

преди 4 години

в България ако го нямаш написанко така на нещо да го покажеш на съответния орган, нищо нямаш. Сега ако го направят и да може да се попълва онлайн, грешка няма да имат, ама пари от това не се вади, така че да си седи така, спасявайте се

4

Анонимен

преди 4 години

Значи има "облекчена" декларация - вместо подпис на работодателя - друг лист с ЕГН и т.н. и т.н. Утре сигурно ще ни облекчат още повече.

3

Данчо катаджията

преди 4 години

Бланки, мланки, ужас. Няма щавене,там е парата.