272

Анонимен

преди 4 години

Кабаева казва, че късия бил геййййй.

271

реално

преди 4 години

щом ги говори тея неща значи някой /САЩ и компания/ го провокират действат в няква посока която застрашава Русия ...явно на онея зад океана земята им се струва пренаселена и са алчни да заграбят още ресурси . *** е че Бъгария е малка немощна и е помежду големите побойници ей ти Русия ей ти Турция ей ти и САЩ зад океана

270

Fallschirmspringer

преди 4 години

До К. К. ""Путин - Царь още 16 години! Заслужават си го ***!""За доброто и бъдещето на целия свят,че той и още няколко световни ръководители са преградата срещу неолибералната разруха и тоталната джендеризация

269

Анонимен

преди 4 години

Ха ха....едни социалисти победиха други социалисти с чужда помощ и след това избиха народа си.

268

Бай Георги

преди 4 години

За съжаление САЩ и Англия непрекъснато заплашват и провокират Русияно недай боже да посегнат към ядрените ракети,този път наистина ще ичезнат от лицето на земята! Лакомията им ресурсите на целия свят да са техни,и всички да бъдат в краката им е повече от отвратителна. Ако не е тази надпревара от тяхна страна към нови оръжия,хората ще живеят много по-добре! Затова харесвам Русия,защото не искат господство а взаимно изгодно сътрудничество!

267

Анонимен

преди 4 години

Ама много добре разбираме за какво може да умрете! Досега не сме чули от руското държавно ръководство за какво трябва да живеете! Путин ревниво пази тайните на Русия, колко е средната заплата в страната, има ли атентати, има ли коронавирус, колко милиона наркомана има, въобще как живее обикновения човек, който не воюва или не е шпионин?

266

К. К.

преди 4 години

Путин - Царь още 16 години! Заслужават си го ***!

265

Fallschirmspringer

преди 4 години

Както казва генерал-фелдмаршал за нахлуването в СССР."Хоризонтите бяха неясни,природата беше сурова,,а сред нея живееха човешки същества също толкова сурови,безразлични и нечувствителни към глада,жаждата,времето и почти толкова безразлични към живота....Руският цивилен е корав,а руският войник още по-корав,готов да живее с малко и да се сражава до смърт.Какво ни очаква в дълбочина не е известно.""

264

Анонимен

преди 4 години

Усеща се че има страх от агресори като украйна със турски дронове, лицето и приказките на джуджето изцяло променени!!! А защо ли? Еми турците им разбиха радарната система и вече са кьорави и имат страх от агресори!!!

263

Тъпи

преди 4 години

Повече от половината са избити от Сталин. Ленин е утрепал половин народ на СССР

262

Анонимен

преди 4 години

Еееейхх да имахме и ние такъв държавник ..... Ама ние си имаме каца със зеле вместо премиер.

261

Анонимен

преди 4 години

Чест и слава на Русия!

260

касандра

преди 4 години

Защо му трябваше на Хитлер да тръгва на изток, око беше тръгнал на запад ,сега половината Европа щяха да говорят немски.

259

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"когато агресора, каже че ще отговори с агресия на всеки агресор, какво ще си помислите???"- Че 100% става дума за САЩ, какво друго?

258

Анонимен

преди 4 години

Зелените засранци - кефите ме! направо ще си скъсате синджира (маде ин уса) от отчаян ***!Путин е машина! Дай боже още един мандат да изкара. Тогава вече и пяна ще изкарате, а това ми се иска да го видя!

257

ХА ХА ХА

преди 4 години

Пожизнения президент уверено дърпа Рассия към миналия век

256

Анонимен

преди 4 години

Петролът започна да пада и Джуджи започна да напомня, че Русия е войнстваща диктатура.

255

Сталин

преди 4 години

Да си знаете, после да няма "ама аз само я държах пушката, и стрелях във въздуха, да плаша врага, честна дума!".

254

Само дето

преди 4 години

До 41ва сте си били приятели и съюзници? Брест-Литовск? Ама в Русия няма прочит на историята и опит да се разбере и осмисли... всичко е митове и легенди от социализма до сега... така се гради новия Руски човек.

253

Паниката

преди 4 години

две нови положителни проби в София,заразените са настанени в Пирогов