117

Говорит Масква

преди 4 години

Ние имаме челен опит при обработка на граждански самолети. Сваляма ги на земята само дапроверим дали са от нашите. Още през 1983 год. свалихме един корейски самолет над Сахалин, въпреки че корейците много мрънкаха- бог да ги прости всичките. И холандците бог да ги прости.

116

Анонимен

преди 4 години

Хохлите го думнаха и това си е!

115

Анонимен

преди 4 години

Какво общо имат страданията на семействата със истината кой е свалил самолета. Или поредното анти руско шоу на запада. А за изгорените 40 в Одеса никога не се говори?

114

гр.Мухосранск

преди 4 години

Здравейте. Родена съм в Алкашк-на-Сибир но от две годишна живея в гр. Мухосранск, Сибир. Израснах много бедно но успях да се оженя за български дървосекач и в момента живеем доста сносно в България. Но родителите ми и сестра ми живеят в абсолютна мизерия в Мухосранск. Когато имат храна обикновенно ядат картофени обелки и лопуш. Имаме нефт, газ, дървесина но московците окрадоха всичко а за нас остава по една студена вода както се казва.

113

работещ в България

преди 4 години

След 10 години управление на др. Бойко Борисов България еПЪРВО място по СМЪРТНОСТ в СВЕТА!!!Благодарение на неговото некадърно управление България еНА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА!ИСПАНСКАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ГО РАЗСЛЕДВА ЗА ФИНАНСОВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!!!Очаквам и ГЕШЕФ да се задейства,иначе Няма полза от него за България.

112

Анонимен

преди 4 години

може и без дело;зеленок и компания предатели да застанат на колене пред русия ,и да помолят за милост.след това да изгонят краварските терористи от украйна

111

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин прие Русия в жалко състояние и ще остави в същото състояние след 20 много успешни години. Единствените които спечелиха от путинизма са приятелската клика около него. Бяха голтаци а днес са мултимилиардери.

110

Анонимен

преди 4 години

Путин ще убие Америка с цена да петрола 10 долара и долар 100 рубли. Черни дни настават за ФАЩ.

109

Реалист

преди 4 години

Започва цирка, с тайните свидетели ,тайните доказателства.Нещо като Светата инквизиция .

108

Мишо

преди 4 години

До Крим не е руски А чий е Крим? Винаги е бил руски и руски ще си остане. Крим и Севактопол имат сакрално значение за руската култура и самосъзнание. Крим е сърцето на Руската империя, място за което руснаците са дали милиони жертви. Крим винаги е бил руски.

107

Мишо

преди 4 години

Това не е съдебен процес, а фарс, комедийно шоу или театър!Виновните са известни от самота начало, без доказателства или факти. Фейсбук вече ги откри........За какво са ни съдилища, като си имаме Фейсбук!?Върха на цинизма на ЦРУ - убили с ръцете на украинските терористи почти 300 човека!!!!!Срам.

106

Западняците лъжат

преди 4 години

Русия не е виновна за свалянето на малайзиския самолет. Виновни са само 3-*** руснаци и 1 украинец от Донбас.

105

Смелая ватенка

преди 4 години

Де що има хамериканский самальот , може и гражданской , ще го свяляме.

104

говорит Масква

преди 4 години

Терористи - путинисти

103

Да напомня...

преди 4 години

..няма и едно обвинение към украинските авиационни власти, допуснали преминаването на граждански самолети над район, в който се водят активни бойни действия. Те, очевидно, са преценени като напълно невинни в тази история...

102

Анонимен

преди 4 години

До До 125Ще разпитат друг път, като ти е *** з**ика знаеш че колкото повече ровиш ще мирише повече.

101

До 125

преди 4 години

Нещо много претупвате работата. Напротив бита завели контра дела. Бика поискали да разпитат авио диспечерите и пилотите на бойни самолети в зоната на трагедията. И разбира се началниците им.

100

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Укропитеците отново са с вързани ръце пред американските си колонизатори. Знаят много добре, че този цирк няма да мине го играят. Отново против себе си !

99

Анонимен

преди 4 години

От много отявлени русофили знам че тов. Путин и Русия нямат абсолютно никаква вина. Цялата вина носи САЩ, ЦРУ, Израел, МОСАД и техните украински маши.

98

До 122

преди 4 години

Да не са им префлагали да издирят несъществуващия испанския диспечер Карлос? Хахахаха