60

Още една

преди 4 години

Карантината се налага от лекар със съответния документ...Когато лекарят откаже да ти даде болничен, защото няма причина за това, а работодателят ти наложи забрана да ходиш на работа и те принуди да ползваш платената си или неплатена отпуска за 14-20 дни, тогава на какво основание ти трябва да си седиш в къщи? Няма такова...Затова става така..

59

Анонимен

преди 4 години

Вие сте едно стадо, нищо повече. Нямате акъл да мислите сами, а слушате каквото ви спуснат отгоре медиите. Утре ще идете с тоя акъл да гласувате и пак ще изберете и ще дадете легитимност на някой крадец. Прости хорица, без желание да се информират, без желание за нищо. Само глупости по форумите и на маса - ей това сте вие. А ерудираните хора за вас са всезнайковци и досадници понеже не споделят неинформираните ви мнения. Не ми е жал за вас, нека ви експлоатират.

58

Един

преди 4 години

Не бойте се!Тестовете за корона пак ще покажат отрицателен!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Не стига че им се плащат болнични две седмици и източват по този начин НОИ , само защото са ходили на екскурзии по Италия, ами на всичкото отгоре и използват времето да ходят по зъболекари.Срам и позор за тези.А в Израел са въвели 7 години затвор, за тези които не изпълняват карантината

56

Анонимен

преди 4 години

Мили хора ако ние сами не си наложи карантина няма как да се опазим от заразата .

55

Анонимен

преди 4 години

Безотговорното е тоя тьп доктор да настройва обществото стещу отделна група хора.

54

Чета предложение

преди 4 години

По -доло в коментарите да им биели червен химически печат на челата щом се връщат от чужбина--товс ще голям таш.ак 7,и ще е страшен защитен фактор само един такъв да влезе в автобуса и всички други са слезнали магазини празни ще оставах банка може да обере.,

53

Анонимен

преди 4 години

Ако са се прибрали с автобус или кола няма хващане... не трябва само по летищата да проверяват, а и на ГПП. Колко се прибрат с коли и автобуси и никой не ги проверява.

52

без майтап

преди 4 години

до 47!Да прав си братчед!Версиите за коронавируса са различни.Но за последните доказани изследвания от китайските учени бяха страховити!Пак казвам, мийте си рьцете по няколко пьти до над китките!

51

Донка

преди 4 години

Чета тая статия и се чудя що за държава имаме!Не е безотговорен тоя,който го боли и търси лекар или зъболекар.Безотговорно е министерството на здравеопазването ни,че не взема превантивни мерки!В нормалните държави хората от рисковите зони ги изолират за 14 дена.Ние обаче чакаме да пламне България и тогава да се задействаме...Както винаги не разбрали,не чули,не им казали...Трябва ли някой да му каже на това министерство,че хиляди българи,китайци... пътуват и трябваше да са нащрек още при първите данни от Китай...Толкова тъпо министерство,че се хвалеха,че китайците сами си ги прибирали и грижели

50

Чета доло

преди 4 години

Кой къде щял да иде като се разкашля ,аз бих отишъл в кат там заради тазовите бутилки е ад с едно подсмъркване сто попадения....

49

До Кантара

преди 4 години

Ти си бил голям наивник барабар с оня генерал...ще пламнем като факла и то съвсем скоро и ще се видят свалените ни панталонки---казано е сиромах човек--съдран чувал ! Стига сте театралнича ли никой не ви вярва..като нямате пари техника и капацитет сте тръгнали на самосъзнание да разчитате и и на упреци...преди да стигнат зъболекаря тези са обикаляли къде ли не .магазини .таксита .автобуси 1,-дин да е болен цял град ще подпали през латентния период без и той да знае---това е и точка.

48

Анонимен

преди 4 години

до анонимен 46!Аз ще си подьржам чистотата и препорьчвам на всички Бьлгари! А ти като си голя тешкар можеш да си ходиш в анадолата и сигора на никога няма да липсваш!

47

Анонимен

преди 4 години

и аз като се върна имам работа в НАП.

46

Анонимен

преди 4 години

Незнам точно, но днес прочетох една статияЩо не прочетеш и някоя друга статистика?

45

Анонимен

преди 4 години

Много ми е смешно *** как се панират. *** щял да мре. 3 и половина процента е смъртността. Не казвам да не се взимат мерки за ограничаването на заразата, ама тая масова паника е нелепа. И да се разболеете, шанса да ви убие вируса е 3,5%. Стига истерии.

44

Анонимен

преди 4 години

Незнам точно, но днес прочетох една статия за коронавируса и там се обесняваше че попадне ли ведньж в човешкия организьм правило на каша бял дроб черен дроб и бьбреци. Пазете супер лична хигиена инак пази боже!

43

Аз

преди 4 години

До АнонименВ Германия също не се плащат болнични за карантината.

42

Анонимен

преди 4 години

Тези българки да не би да са от онези дето работят в пътното и ремонтират кавали.

41

Любител на Алкохола

преди 4 години

Не се бойте от короната тя се лекува с хубава ракия над 40% и хубаво вино което дьржи имунитета в добро сьстояние!