78

Анонимен

преди 4 години

Ди ПижоГлъъъпсоти! Жилище се дава лесно - просто ти искат 6 месеца депозит и 3 месеца заплата. Е, сега някой ако нема си е негов проблем!

77

Анонимен

преди 4 години

Така както е тръгнало ще го закрият изцяло ЕС. Ама те са си виновни след като отвориха широко граници за най-тъмните балкански субекти - нашата държавица и комшиите на север. Англичаните се усетиха като им забоцка таралежа в гащите и едва ли ще останат единствените напуснали.

76

Deutschland

преди 4 години

Както и в Германия най много са Поляците а Българските работници на дали са повече от Гръцките .Причината че споменават нас и Румънците не е заради квалифицираните работници ,които са капка в морето в Швейцария.А чисто расистка ...Ромите които просят тарашат и търсят обща работа им е проблема.

75

БОЯН

преди 4 години

ВЕДНАГА ДА ПОСЛЕДВА СЪЩАТА РЕАКЦИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ.НЕ НИ ТРЯБВАТ ШВЕЙЦАРЦИ. ЩЕ МИНЕМ И БЕЗ ТЯХ.

74

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, бързо ще я дигнат обратно

73

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

72

Анонимен

преди 4 години

Швейцария, моля ви не го правете! Гледах един клип за едно високопланинско селце с магазин без продавач. Взимах от рафта, каквото ти трябва, оставяш пари в касата и си взимаш ресто. Всичко това го описваш в един тефтер. Върха на доверието. Е, сега ми обяснете как на бай м....л като влезе в тази бакалийка да му имаме доверие.

71

Извинявам се

преди 4 години

До 70и

70

До 72и

преди 4 години

Не говори глупости. В Швейцария се произвеждат високотехнологични продукти с голяма добавена стойност, ако знаеш какво е това. Само фармацевтичната индустрия като лекарства, ваксини и химически материали е достатъчен приход. Произвеждат самолети, металообработващи машини и дори корабни двигатели ! Часовниците които описваш са от евтините марки, скъпите които ти не си виждал се правят на ръка в Швейцария. Имат военна промишленост, космически технологии и т.н.Шоколади и сирене не броим !

69

Кратун

преди 4 години

До АнонименНе е съвсем така. Швейцария има много на брой технологични компании в различни отрасли. Работят в сферата на информатиката, роботиката, земеделието, медицината, фармацията и т.н. ЦЕРН също се намира в Швейцария.

68

Анонимен

преди 4 години

Ами ако ние им тръшнем бариерата първи...тогава цикламените си остават там. Заварено положение баце, няма мърдане.

67

Анонимен

преди 4 години

Изключително скучна страна. Даже немците ги подиграват, а те имат чувство за хумор колкото тухла. Нямат никакво производство. Тия знаменити часовници отдавна се правят в Китай. Ако ги нямаше банките им и златото на нацистите щяха да са като Камбоджа бедни. Тия пасторални картинки с ухилени крави и шоколад ги има по филмите. Но. Всеки пълнолетен има оръжие и не е добра идея нашите кафяви да припарват до къщите им. Стрелят на месо и напълно законно.

66

Анонимен

преди 4 години

До 73Невиждани придобивки? Пробвай да работиш в иневестиционна западна банка и тогава ми говори за невиждани придобивки!И какво е това, че на руснак слогувала само ориродата!? На Толстой книжките друго ми казват :)

65

f-e-h

преди 4 години

Швейцарците мразят чужденците от източна Европа и със сигурност ще прекратят тази спогодба с европейския...

64

пияница мистик

преди 4 години

До човекДа, аз от все сърце се моля да ни изритат от ЕС и Джуджарика да ни вземе пак в негова орбита. Тогава тези, дето имаме пари и начин да ги вадим все ще ни е тази, ама пенсионерите от този форум ще видят кон боб яде ли и ще реват с кървави сълзи и ще се молят за демокрацията, САЩ и Европа. Вижте им само пенсиите в СССР какви са и нашите. По-добре сме от тях поне 1000 пъти, ама като не цениш каквото имаш, трябва да страдаш

63

Виготура

преди 4 години

Войната в Швейцария е между албанци, африканци, араби и бълкански мангасарчовци. Местните не играят роля

62

Анонимен

преди 4 години

До 66Денек съшото кат ся ...

61

Добричкото Гоше

преди 4 години

Защо си споделяш семейните драми тук?Защото нали е затова - да си споделяме! А и хира сме все ОАК - от една родина! Трябва д а бъдем по-добри! Да си подадем ръце! Да си помагаме! Да се обичаме! Да се борим заедно, за ближния! Да не с е мразим, а да се обичаме!Хайде! Нека бъдем по-добри хора! Да сме заедно, да пеем песни и да се радваме, да работим, за да сме по-добре! Ако се потрудим, бчцияорът ни ше е прекрасен :)

60

пияница мистик

преди 4 години

Тези са най-големите в света. Признавам ги за номер 1. Преди време направиха референдум, дали минималната им заплата да е 8 000 евро, но го отхвърлиха, защото прецениха, че ще бъдат заляти от емигранти, търсещи огромни заплати. После направиха още един референдум. Експеримент, дали да пуснат социална заплата - тоест не работиш, а взимаш заплата. И това отхвърлиха, пак заради емигрантите. Абе богата страна, не като нас

59

човек

преди 4 години

Аз се чудя само кога ще ни изритат и от Европейския Съюз?Путин сигурно потрива доволно ръце и е готов веднага да ни приеме в азиатската си империя с разтворени обятия!!!А ние българите ще станем обслужващ персонал (миячи, чистачи, сервитьорки, бармани, градинари) на богатите руснаци олигарси!!!