104

Фермер

преди 4 години

На гръцки говоря само с магаретата

103

Анонимен

преди 4 години

Във влака се запознах с един млад грък,който беше посетил България с да се запознае с подходяща девойка,понеже бил чул че в Благоевград учили най-интелигентните млади хора от България.Не успял да се запознае с наше момиче което да е подходящо за него.Казва:-Имам две висши,и не се задомих навреме,а сега не мога да си намеря работа. Вика в Гърция няма работа по моят профил,био-инжинериг,нещо за създаването на лекарства.И затова щял да ходи в Калифорния и да работи за НАСА. Шефът там бил грък.

102

Анонимен

преди 4 години

Българите са с робски манталитет, затова преживяха 3 национални катастрофи. Четвъртата е на хоризонта. От 100 години лижат подметките на бисмарковите недоносчета - германците и после се чудят защо са все в криза. Гръка може да е всякакъв, но подметки на нацисти не лиже. За сърби и румънци важи същото.Германците и техните съюзници са безполезни.... нации от пенсионери и лузъри, отречени от историята. Настроение - отегчително.

101

Анонимен

преди 4 години

За българските ВУЗ-ове в едно изречение: "Като знам какъв инженер съм - ме е страх да отида на лекар"

100

Анонимен

преди 4 години

Германците са варвари и рушители на цивилизацията от Рим до днес. Културата им, ако въобще можем да говорим за такава, е нисша. Гърците имат пълно право да мразят германците, които за пореден път рушат Европа, този път икономически. Нормалните хора мразят бьюргерите. Само аутисти и хора с ниско самочувствие и личностни проблеми могат да харесват нацистите. Германия от 1945г. - най-хубавата германия.

99

Анонимен

преди 4 години

бисмарк гори в ада заедно с хитлер

98

Анонимен

преди 4 години

На немски говоря само с кучетата си...

97

Анонимен

преди 4 години

Поне гърците имат история и култура и море за разлика от проектчето на злобното *** Бисмарк от 70-те години на 19 век, сбирщина от бежанци и пенсионере и зле прикрити нацисти с окупирана територийка колкото Полша, без армия и стагнираща икономика. Безполезен грозен нацистки език, говорен само в село Лихтенщайн.. "На немски говоря само с конете си" - Карл V... над райхстагчето се вя руско знаме, а хитлер-неуспялото художниче си пръсна мозъка... грозни жени, лошо време.... безполезни....

96

Iwan

преди 4 години

Тръгнали са "българските бизнесмени" с прици маймуни да ловят.И по зле ще става .Не може да държиш специалисти инженери на минимална заплата.И прави са си хората ще отидат там където ги ценят ,а не в България където някой отворковци да ти обясняват колко ниска ти е производителноста.

95

виждаме

преди 4 години

виждаме ,че и грътските програмисти са като българските и са алчни и продажни.според мен трябва да се наложат мнго данъци на програмистите.

94

Анонимен

преди 4 години

Гърците са лесни ще вземат българи а наще роми нямат мозъци.

93

Анонимен

преди 4 години

В България е много по-зле от Гърция. Даже в София на половината от хората на заплата, нетната заплата е под 700 лева, а в провинцията половината от наетите са с нетна заплата под 500 лева.

92

Анонимен

преди 4 години

В Гърция мозъците изтичат, защото намалиха заплатите им покрай кризата, т.е. западните богати държави си осигуриха допълнителни приходи за сметка на гърците. В България е подобно от 30 години. Губим десетки милиарди всяка година, заради изтичането на работна сила.

91

Анонимен

преди 4 години

До ПотърпевшТака е в България, искат много от теб но стане ли въпрос за пари, не ги търси.После ще има да реват - нямало кадри, не били обучени и т.н.

90

Анонимен

преди 4 години

Сега перон обява за работа в едно мастито министерство. Изискванията много високи, заплата от 610 лева до 1500 лева, разбирай започваш с 610 лева, а после ще видим. Обявата се подновява редовно от три години според новата минимална заплата за България. Кадрите за тази работа къде ли са? Някъде другаде в Европа, в Америка,. ..

89

Анонимен

преди 4 години

Мога да се хвана със всеки на бас, че това няма да стане в България, даже и след 10 г.

88

Анонимен

преди 4 години

Работил човека 20 години при мутрата, идва време да се пенсионира и с ужас научава, че мутрата го е водила на половин работен ден и осигуровките му също са наполовина.

87

Анонимен

преди 4 години

Мозъците изтичат от държавите с ниско заплащане, факт. Заплащането е ниско, където бизнесмените са некадърни и на въпрос за заплатите отговарят нещо като "ела ти да въртиш бизнес и да даваш по-големи заплати". Работа на държавата е такива "бизнесмени" бързо да фалират, щом не могат да въртят бизнес.

86

как

преди 4 години

България изгони най-добрите ни специалисти по прибиране на пари единя в Сърбия другиа в Саудитска харабия третия пенсионер хидро инженер.

85

полиглот

преди 4 години

До ПотърпевшТоест, ако да речвм си счетоводител, докато караш доставката за Варна, смяташ наум активите и пасивите и приемаш телефонни обаждания за шефа?