86

Анонимен

преди 4 години

До 97Уау, страшен си! Тоя бисер от сборника "Училищен фолклор за 3ти клас" ли го извади?

85

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 96Внимавай само някой *** да не капне по клавишите докато блъскаш по клавиатурата като невротично дете :рПлаши пръдльо от панелка и не вижда че е зелка!

84

Анонимен

преди 4 години

До 95Внимавай само някой *** да не капне по клавишите докато блъскаш по клавиатурата като невротично дете :р

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 94Я се успокой и си пий хапчетата, че само се излагаш, ***.......Нека палячото сравни статистиката от 2019 колко са наръганите в Лондон (към 9 милиона жители) и колко са загиналите българи по българските пътищ, айде палячото да го видим.

82

Анонимен

преди 4 години

До 93Я се успокой и си пий хапчетата, че само се излагаш, ***.

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 91Брейй как се засегна. Веднага прибегна до българофобските обиди и стана ясно какъв си. Истината, боли нали ахахааха. Аз до Лондон ходя всяка седмица и мен не моеш ме излъжеш за това колко готино място е. Някой друг балък си намери :)Аз само ти напомням колко си жалък и че си с лайннарисстанско коренче а ти си идвай и отивай от Лондон през ден ако щеш! Истината наистина боли като например българското здравеопазване, българската съдебна система, водния режим и изтрещелите българи.

80

Анонимен

преди 4 години

До 88Кат ви подпукат африканците ще видиш ти колко са правови ;^}

79

Анонимен

преди 4 години

До 89Брейй как се засегна. Веднага прибегна до българофобските обиди и стана ясно какъв си. Истината, боли нали ахахааха. Аз до Лондон ходя всяка седмица и мен не моеш ме излъжеш за това колко готино място е. Някой друг балък си намери :)

78

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Иих брей бе как точно знаеш колко са? Лично един по един ли ги преброи. Аман от пишман статистици........Можеш сам да го провериш, лайннаристанеццо "незаменими" ако имаш пипе и *** за бекъп!

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77Ужас, горкото ти дете, да го накажеш да живее в Лондон. Направо го съжалявам. Дано не го наръгат.......Не се ужасявай толкова много, лайнаристанцо "незаменими"! Лондон е % по-безопасно място за живеене отколкото Лайнняярията която вярваш че ти е татковина!

76

Анонимен

преди 4 години

четирите ни деца са в Холандия а дъщеря ни е с нас в Германия . благодаря на всички мyтри че изгониха семейството ни от България и ни накараха да си устроим живота в нормална , цивилизована и правова държава .

75

Ти

преди 4 години

се грижи за нашите деца. ***

74

Анонимен

преди 4 години

Senor и Senior имат различни значения бе, Сервантес.

73

Анонимен

преди 4 години

Това е най -тъжната и стряскаща статистика дами и господа.И Ако това правителство не направи промени ние сме една залязваща нация с уникална история и природа.

72

Стойно

преди 4 години

Българите бачкат по Европа защото бяха предадени от собствените си политици, които ни направиха бананова республика но без банани. 1000 члена за Доган и Пеевски!

71

Анонимен

преди 4 години

До 81Иих брей бе как точно знаеш колко са? Лично един по един ли ги преброи. Аман от пишман статистици.

70

Анонимен

преди 4 години

Кой ги излъга тези че само 134 000 деца живеят в чужбина. Българските деца в чужбина са повече от милион. Този дето вие дал информацията е спал на мокри вестници. От 30 години се раждат български деца в цял свят не само в европа. Ами и в Азия Африка и Арабските държави. Тук в Бахрейн има над 100 000 Българчета от смесен брак. Баща Българин майката египтянка или саудитка. Има и майки Българки а бащите са Египтяни. Когато пишете такива неща първо обиколете света и намерете достоверна информация.

69

Анонимен

преди 4 години

Аз пък си мислег че сеньор е г-н на испански, пък то било титла в програмирането, тц тц тц, много ми е зле общата култура, безкултурник.

68

Анонимен

преди 4 години

Маме, стига с тоя Лондон, ела си на село, овците се обахниха, бунара е за чистене, циглите на бараката пропускат, Шаро порасна, знаеш ли какъв е голем, като ***, ама нямаме ***, щото не дават заради некакви африкаски прасета! Чакай да сложа резето на портата, че некакви пак обикалят. Вчера са влезнали и на леля ти в къщата, ама нали няма нищо само едно старо радио са взели. Айде, че требва да сложа на кокошките.

67

Анонимен

преди 4 години

Ауу каква хубава статийка за тукашните кибик-загубеняци да я подъвчат и да се похвалят в анонимен форум колко им е як живота в чужбина, да си избият комплексите.