26

Анонимен

преди 4 години

Иран са Наакани

25

Анонимен

преди 4 години

Тарамбуката наясно ли е колко Шиити живеят в Америка. Къде са му съветниците да го открехнат. За петте години в които живях в сащ съм срещнал стотици Шиити покрай мой съквартирант който беше Иранец. Мисли ли си че пак спокойно ще се разхожда и след като се махне от власта. Или си мисли че охраната ще го опази. Той е ходещ Труп. Може да мине година две но ще бъде убит.

24

до Тонката

преди 4 години

Другари"Тръмпецот"сега наш човек ли е или вече не?:):):):):)наздравеееееее:):):):)------------Ами...Е, па треба да съ консултираме по Хороскопо!?ПСТонка, днес по старио календар ли празнуваш Рождество!-))))

23

новини от Русия

преди 4 години

ПРИЧИНАТА 12 сентября 2019: Израиль не готов мириться с военной угрозой со стороны Ирана с территории Сирии. Об этом заявил Нетаньяху в ходе встречи с Путиным в Сочи.ПОРЪЧКАТА 30 декабря 2019: Путин поговорил по телефону с президентом США Д. Трампом, и поблагодарил его за переданную по линии спецслужбПОВОДЪТ 31 декабря 2019: В Багдаде протестующие пытались штурмовать посольство США. Некоторым из них удалось сломать ворота дипмиссииДОСТАВКАТА 3 января 2020: Сулеймани убит при ударе ВВС США

22

Професор

преди 4 години

В Столипиново е пълно с такива генерали.

21

Анонимен

преди 4 години

До 21 Стига с тия басни!Имаше нападение над посолство и обещание на Тръмп ,че отговорните за нападението ще си платят!Касим С. е бил в Дамаск и още от там е започнато неговото следене ,включително и чрез спътници!Постъпва доста глупаво,като със своя личен самолет каца на междунардното летище в Багдат и със свитата си се качват в автомобил и бус ,като минават покрай американска база.Избомбен е по време на пътуването!

20

Професор

преди 4 години

Тръмп да пусне една атомна бомба над Техеран и демокрацията ще възтържествуа.

19

анонимен

преди 4 години

До "Тонката"! Това е ника на Герберският ***! Аз само едно ще те попитам..Я ми кажи Тонка.Можеш ли така както вятъра?!!! А ?-:)

18

АнонимеН

преди 4 години

ТРЪМП ОБЯВИ, ЧЕ УБИТИЯ ГЕНЕРАЛ ЛИЧНО Е РЪКОВОДЕЛ НАПАДЕНИЕТО НАД ПОСОЛСТВОТО НА ФАЩ В ИРАК!!!ОТ ТУК НАСЕТНЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАК ФАЩ СА СТИГНАЛИ ДО НЕГО С ИЗМАМА ИЛИ НЕ!!!------ВАЖНОТО Е, ЧЕ ТРЪМП ЗАПОЧНА ДА Е ОПОМНЯ КАКВО ЗЛО СА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И , ЧЕ НЕ СА МУ НИКАКЪВ ПРИЯТЕЛ !!!

17

Анонимен

преди 4 години

Утре е тежък ден за някой.Първо ще му го начукват американците,а после ще се здрависва с Ердоган и Путин.Ше видим..

16

Анонимен

преди 4 години

На Тръмп гащите му треперят.

15

Анонимен

преди 4 години

Когато бях войник, който не беше избръснат до кръв, миеше кен...ефите.В Русия, САЩ, дори Турция, военните са така.Какво са тези клошари от Иран, дето ни ги представят за военни?

14

до анонимен

преди 4 години

100% съм сигурен, че руснаците са предали Касем Солеймани на американцитеПо информация на CNBC, държавният департамент на САЩ са поканили Сюлейманито на тайни преговори в Багдад с предложение по "ядрената сделка". И Буммм..... Ако информацията се потвърди и без това ниския международен авторитет на Тромпето рухва!

13

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ МОМЕНТА ТОЗИ ОГЛАВЯВА СПИСЪКА НА ФАЩ ЗА НАЙ-ТЪРСЕН ТЕРОРИСТ!!!САМО В ИРАН , КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, КИТАЙ И СЕВЕРНА КОРЕЯ БИ ОСТАНАЛ ЖИВ :D

12

Анонимен

преди 4 години

Тонката, имаш фенове и фенки.

11

Анонимен

преди 4 години

Този е русофил, знам го, лично приятелче на Путин. Джуджето е в Сирия пак, нещо много ходи по арабеските, дали не е обърнало резбата? хм ...

10

Анонимен

преди 4 години

Не вярвах, че иранците са толкова прости, но явно и на тях чавка им е изпила акъла. 100% съм сигурен, че руснаците са предали Касем Солеймани на американците, а сега ще сложат свой човек, който да набута Иран във война.

9

Анонимен

преди 4 години

Изкопаемо !

8

Justice Defense

преди 4 години

Абсурдно е че повечето бг медии са проислямски и представят като трагедия елиминирането на опасен за мира немюсулманските народи и човечеството ислямски терористичен лидер виновен за организиране на убийство на хиляди над 230 000 невинни граждани и протестиращи и милиони християни евреи американци кюрди е непрестанни заплахи за живота и сигурността на други лидери и народи и погазване на човешки права и международни правни норми, каквито само корумпирани терористи и свързани с тях медии могат

7

Анонимен

преди 4 години

Този да внимава, да не се окаже и той ,,мъченик"!