33

колониите

преди 4 години

са за това да бъдат ограбвани гентично и ресурсно до последния местен...

32

Факт!

преди 4 години

Чехкините се продават на китайци за една цигара.Смешна държавичка.Докато заблудените им мъже ходят да бачкат за смешни пари.всякакви цветнокожи им оправят женурята.Чехите са изтривалката на германците.Скапана кошина!

31

МНЕНИЕ

преди 4 години

Шегувате се , ама много хора си разпродадоха Имотите и се изселиха в Русия .

30

преди 4 години

"По брутен вътрешен продукт на глава от населението Хърватия е предпоследна в ЕС след България по данни на Евростат."Искали сте да напишете "преди България", ама не са ви стигнали уменията по български език. :)

29

Анонимен

преди 4 години

Средна заплата в Хърватско - 862 евро, а в Бугарско - 628 евро. Разлика цели 200 евро. Ми то да ги оплачеш горките братя хървати.

28

чехия

преди 4 години

чехия е по добре икономически от много т.нар западни държави, на които аз им викам западнали държави ...

27

защо не в Раша?

преди 4 години

защо емиграцията се насочва към загнилия запад за да ги експлоатират капиталистите, ами не се насочи към Русия, където царува олигархичната справедливост на Путин?Западните вестъници пак лъжат населението за да го експлоатират капиталистите. Четете "Правда", само русофилите значат истината, че в Русия е най-добре.

26

Факт!

преди 4 години

България е 5млн и 900к души плюс минус.

25

Анонимен

преди 4 години

България е Еропа,ама не съм видял много хървати да идват тук/

24

Анонимен

преди 4 години

До зрелища и пастиБългария никога не е била 9 милиона.Била е 8.9 милиона преди изселването към Турция когато напускат повече от половин милион.В края на комунизма е 8.3 милиона. През 2000 година много преди да влезем в ЕС, сме били вече 7.5 милиона

23

дам

преди 4 години

Боко е виновен.Нали комунисти

22

999

преди 4 години

Съжаляваме за братята и сестрите хърватки и хървати ! Дайте да им помогнем ! *** няма как да стане.

21

Анонимен

преди 4 години

Страните от източна Европа и Балканите бяха приети в ЕС по 4 основни прични.1. Осигуряване на евтина работна ръка за западните корпорации.2. Осигуряване на нови пазар за западните държави.3. Разширяване на територията и влиянието на ЕС и да се даде лесен достъп на НАТО (САЩ).4. Осигуряване на депо за отпадъци където богатите западни държави да си изхвърлят отпадъците и да си продават старите стоки.

20

179

преди 4 години

ДА ! Кажи ми една държава която е добре икономически и е от бившият соц блок. Не я управлява чуждо правителство и няма масова емиграция на млади хора посока Запад.

19

попа

преди 4 години

Ако някои все още се чуди защо се разширява Европейския съюз,то това е една от основните причини...демографска фуния към западна Европа!

18

До 13

преди 4 години

Така е, по-лошо от съветския социализъм няма. Не на празно Димитров искаше далеч от Сталин, ама Сталин е опасен човек...

17

Анонимен

преди 4 години

До 179Вярваш ли си на глупостите.Понеже никой друг не ти вярва.

16

179

преди 4 години

Комунизма унищожи икономиката на всички свой сателити за 50 години напред. Гореспоменатите проблеми са дело на *** пример - корупция , шуробаджанащина. В България успяха даже да повлиаят на семейството и религията , обесвериха народа... направиха го гражданин по насилствен начин.

15

Анонимен

преди 4 години

Причината да приемат бившите соц. страни в ЕС беше да доизцоцат читавите кадри.

14

Наблюдател

преди 4 години

Юруууш към Хърватия!